LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 16
cynthia_ spune:
Neatza! La noi a fost altfel fata de ramonab, sa-ti zic:
1. prima zi apa, a doua zi ceai, din a treia zi supa strecurata, paine prajita, branzica out, mancare de regim.
2.Stiu doar ca mi-a facut asistenta doua calmante si nu am mai avut probleme.
3.Mie nu mi-au dat voie sa ma ridic din pat fara burtiera. Nastere usoara si un bebe sanatos
| Citat: |
| citat din mesajul lui dobreclaudia Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta? 1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp... 2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce? 3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu? va multumesc si astept un raspuns 36 ![]() clau |
cynthia_ spune:
poze de la ziua lui Octi:http://good-times.webshots.com/photo/2650159140102943558zsxNZx
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui dobreclaudia Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta? 1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp... 2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce? 3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu? va multumesc si astept un raspuns 36 ![]() clau |
1. dupa cezariana nu mi s-a permis sa mananc nimic solid pana nu am avut primul "scaun". am baut ceai ptr lactatie (cate 4l) si supa strecurata (fara cartof sau ceapa ca astea baloneaza). dupa primul scaun, am inceput usor, cu pui la gratar, branzica de vaci, compoturi fara zahar (facute in casa). dupa ce am ajuns acasa, am mancat aproape orice dar am tinut cont de alimentele care ii fac rau lui bb si m-am abtinut.
2. nu am luat nimic de capul meu, in spital ti se fac calmante si ti se recomanda carbune (ptr a elimina gazele mai usor) si supozitoare ..
3. eu nu mi-am pus burtiera si regret acest lucru .. am ramas cu burtica .. asta ptr ca nu am fost slaba inainte de sarcina .. cele subtirele se refac mai bine si nici nu raman cu burtica .. DAR, daca iti pui burtiera, nu o pune imediat dupa operatie .. ci cam la 2 saptamani cand incepe sa se vindece taietura ..
bafta
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danybv spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ poze de la ziua lui Octi:http://good-times.webshots.com/photo/2650159140102943558zsxNZx OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Foarte frumoase pozele
sa poarte sanatos si iubit lantisorul cu DD , sa creasca mare si frumos, mi-a placut si tortul .danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze
Ellenuta spune:
cyn ptiu .. ce flacau frumos si ce l-a aranjat nasica frumos pe el. super tortuletul! sa stapaneasca sanatos lantisorul cu Doamne Doamne.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina28 spune:
1. Iaurt,supa strecurata,ceai,asta la aprox 24ore,eu sincer am mancat iaurt la cateva ore ca eram lihnita-pe propia raspundere
2. Mie mi-a dat quarelin in spital pt durerile de cap,burta m-a durut f putin ca la ciclu,am luat si acasa vreo sapt ca am avut dureri insupotabile de cap de la rahie
3burtiera desi am nu am purtat-o niciodata
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
LA MULT ANI STEFAN DANIEL!
LA MULTI ANI CRISTIAN!
LA MULTI ANI CARMEN_E!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
anca.b spune:
Cynthia, ce tort frumos a avut Octi. si un motz pe masura. 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

.