LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 15
anca.b spune:
buna dimineata!!!
si de la mine pentru toate zuzele!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
wow! imediat scoatem majoretele!!!!
tin pumnii cu analizele. de luni iti si eu companie cu regimul...ca m-am cam intins la dulciuri acum de sarbatori. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Va dati seama ca mai am mai putin de 100 zile pana la termen?Ce repede a trecut timpul!Sper sa mai treaca inca 2 luni si jumatate si sa fie totul ok cu bebele din burtica.Pupici tuturor! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Iri, bine ai revenit!!!!
te asteptam la cafea diminetata! vezi ca ai promis!!!!
| citat din mesajul lui irinouka fete dragi, LA MULTI ANI! va doresc, tuturor, un 2009 plin de zambete si bucurii. sa fie cel mai bun din anii care au fost si doar un preludiu pentru cei si mai buni care vor urma. mi-e dor de voi si de clopotei, va imbratisez tare-tare si, daca o sa mai vreti sa vorbiti cu mine (ma cam alint...), eu o sa prestezs zilnic pe aici, incepand de luni, cand ma intorc pe bune la munca. sper ca ati petrecut bine asta-noapte si ca nu sunteti prea mahmurici, hihihi! PUPICI tuturor!!! irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Anca si
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Fetelor, multumesc mult pt urarile la adresa sotului meu. i le-am transmis ieri si s-a bucurat tare mult! cite o
de la el pt fiecare din voi.
Dany, imi pare rau ca ai racit. sper sa-ti treac rep[ede si sa nu ia si copii. am vazut si pozicile si sa stii ca are dreptate Gratiela. Maria are ochii strabunicii.
Tinna, la multi ani pentru Andrei!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Spor la treaba!!!!
| citat din mesajul lui ceska777 Neata! Am venit sa beau cu voi cafeaua apoi trec la treaba. Am inceput bine anul ieri cu impachetat acareturi: doar cd-urile sotului, dvd si vhs-uri. Azi dupa ce termin de calcat 2 cosuri de rufe si sa aspir pe aici ca lumea ma apuc de impachetat biblioteca. Daca m-o lasa gargarita care devine tot mai sigura pe ea numai ca nu constientizeaza asta. Asa ca exersam mersul singurei cu mami dupa fundul lui. Mi-e taaaaaare frica sa nu ajunga prin locuri interzise, sa cada si sa se loveasca! Am vazut poze de Patty sí cu Andrei si Maria. Si o sa ma uit asa pe transe la pozele ce le mai puneti-intre pauze de impachetat. Iar sunt suparici pe dl sot care ieri n-a facut nimic! Adica a tinut copilul sub supraveghere in rest nimic: mi-a adus doar cutiile de carton sus. Singurica si in ritmul asta, cu numai doua week end-uri pana ne mutam mare minune sa fim gata! Sa nu uit: Iri, acuma te iertam pentru absente, le motivam dar daca se mai repeta..... glumesc. Rareselul e un scump si e copia ta fidela. Sper ca e mai bine si de luni mai citesc despre voi. Gata, la treaba cu mine! Am un chef nebun mai ales ca am realizat ca azi nu e luni ci vineri si week-end -ul abia viiiiine! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Anca si
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Irlandeza, am vazut pozele cu Patty craciunitza! ptiu! sa n-o deochi!
Natalia, asteptam poze cu minunile tale cit mai repede!
Ramona, nici eu n-am facut poze cu tortul meu. lui stefan i-am dat un pic de crema (ca blatul era cu cacao). ar fi mincat oricit...numai sa primeasca...pofticiosu' lu' mama!![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:

STEFAN
CRISTIAN

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
dobreclaudia spune:
Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta?
1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp...
2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce?
3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu?
va multumesc si astept un raspuns
36 
clau
ramonab spune:
| citat din mesajul lui dobreclaudia Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta? 1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp... 2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce? 3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu? va multumesc si astept un raspuns 36 ![]() clau |
1.In spital mie mi-au dat prima masa biscuiti cu iaurt.Eu am avut anestezie generala si am avut voie sa mananc doar dupa ce am inceput sa am gaze.
Dupa prima masa de biscuiti ci iaurt, am mancat aproape orice, dar tinand cont ca alaptez si atunci nu ai voie chiar orice.
2.Eu nu am luat nimic.Intr-o saptamana am fost ca noua.Nu stiu ce se poate lua, da presupun ca no-spa.
3.Nu mi-am strans burta deloc, si nici nu am ramas cu ea.In max 3 luni am scapat de ea.
Eu ti-am spus exact cum am facut eu.
Mai poti astepta pareri, daca vrei.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
danybv spune:
Buna fetele
Ellenuta si anca.b multumim de cafeluta , sunteti niste dragute , eu chiar am nevoie de ea acum , toata noaptea m-am foit
Multumesc fetelor care ati vazut pozele : Grati.ela ,Ellenuta, Ramonab ,Irlandeza , ceska777 ,anca.b
Tina asa da plecare neplanificata si sa nu uit La multi ani ! lui Andrei, sa creasca mare , frumos si sanatos
Natalia ma bucur ca te-ai simtit bine la schi , felicitari ca nu ai cazut .
Ellenuta imi pare rau pentru ca ai avut o noapte nu prea placuta , pupici Evei si sa speram ca nu se va mai repeta incidentul de aseara , posibil sa apara vre-un dinte ?
Irlandeza esti o harnicuta , cata treaba ai facut tu deja , bravo , am vazut si pozele cu printesa ta Patty, este o scumpa foc , mi-a placut tare mult si tortul .
ceska777 imi pare rau pentru sotul tau ca nu te ajuta decat putin , poate se va mai schimba pe parcurs , un pupic mare ca sa treaca tristetea
miri_mik esto o scumpa , ai grija de tine si asteptam poze cu comorile tale , odihna placuta cand vei avea timp
La multe lunite colopteilor care fac 11 luni
la multi ani celor care fac 1 an 
Fetelor eu tot asa de rau ma simt , numai pot , abia inghit , respir , ma dor urechile de numai pot , am luat tratamentul dar inca nu se simte nici un efect , azi voi merge la urgenta sa ma consulte sa vad ce-mi zice dr de specialitate
si ca tortul sa fie complet Andrei are muci pana la glezna si Maria la fel
" asa de bine nu mi-a mai fost de mult timp " ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

26+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png