LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Stefan Daniel!

La multi ani, Cristian!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Danybv, sorry pt. raceala ta. Frumos ti-ai mai inceput anul. O sa treaca ,ai grija sa nu dai la copii. Am vazut pozicile, sunteti tare dragalasi, Andrei are ochii matusii Elena, asa mi s-a parut.Insanatosire grabnica.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI (Tinna)

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Un pic inafara temei: voi ati observat ca reclamele de la tv nu mai sunt asa de lungi, mai mult de 2-3 reclame pe pauza nu dau.I-a ajuns criza? Sau ce s-a intamplat?

Sincer, mie mi se pare ca sunt la fel de lungi, pt. ca Patti nu mai papa cand sunt reclame, de aceea stiu E f. atenta, sa nu piarda nimic.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Am venit sa beau cu voi cafeaua apoi trec la treaba. Am inceput bine anul ieri cu impachetat acareturi: doar cd-urile sotului, dvd si vhs-uri. Azi dupa ce termin de calcat 2 cosuri de rufe si sa aspir pe aici ca lumea ma apuc de impachetat biblioteca. Daca m-o lasa gargarita care devine tot mai sigura pe ea numai ca nu constientizeaza asta. Asa ca exersam mersul singurei cu mami dupa fundul lui. Mi-e taaaaaare frica sa nu ajunga prin locuri interzise, sa cada si sa se loveasca!

Am vazut poze de Patty sí cu Andrei si Maria. Si o sa ma uit asa pe transe la pozele ce le mai puneti-intre pauze de impachetat.

Iar sunt suparici pe dl sot care ieri n-a facut nimic! Adica a tinut copilul sub supraveghere in rest nimic: mi-a adus doar cutiile de carton sus. Singurica si in ritmul asta, cu numai doua week end-uri pana ne mutam mare minune sa fim gata!

Sa nu uit:

Iri, acuma te iertam pentru absente, le motivam dar daca se mai repeta..... glumesc. Rareselul e un scump si e copia ta fidela. Sper ca e mai bine si de luni mai citesc despre voi.

Gata, la treaba cu mine! Am un chef nebun mai ales ca am realizat ca azi nu e luni ci vineri si week-end -ul abia viiiiine!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Am cam monopolizat cele 2 pagini , da' las ca scapati acusi de mine, trebuie sa a doua tura de haine, sa merg cu sotul la un bancomat sa scoatem banuti, sa-i dam parintelui.......ca se deranjeaza , si apoi venim sa papam.....si vreun shooping ceva . Buni inca doarme cu Patty, ce bine ca sa faca fata zilei de azi, poate vin si musafiri, asa ca ieri.
Vai da ce intuneric e afara, desi e ora 8.05. A scazut ziua de tot, abia astept sa creasca din nou, .....

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Andrei de Tinna,Stefan Daniel si Cristian!!!! sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!!!!

Carmen - sa fi sanatoasa, fericita si iubita!

Fuuug ca a dat Stef semnalul...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Natalia, ce bine doarme Stef, pana la 10 , la noi nu se intampla de astea. CE-mi place prescurtarea numelui, STEF, am o prietena cu un baietel de 1,5 ani, tot Stefan, alias Stef.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragele mele dragi,
am lasat in prag anul cel vechi, ca pe o preche de cizme ponosite care le ascund in pivnita. nu am sa le mai "incalt" niciodata, dar din cand in cand ma scobor in strafundurile amintirilor mele sa-mi admir colectia de "incaltari":)
fu un an bun, generos cu noi, cu mine in special: un copil, un carnet, o mashina, un job, mai putin generos cu ai mei (mama in special) dar sa zic multumesc pentru toate cate le-am trait, si sa sper ca anul ce vine va fi cel putin cu "talpa goretex", ca de-o fi sa dau cu fundul de pamant sa stiu ca am amortizare buna:))) - daca intelegeti figura de stil:)

va doresc sa apreciati fiecare clipa din noul an, sa priviti partea plina a paharului, sa va spuneti ca totul e relativ pe lumea asta, ca fericirile, ca si necazurile fac parte din viata nostra, si ca tot ce nu ne oboara ne face mai puternici si mai intelepti! La multi ani, deci, cu tot dragul si pentru fiecare in parte! sa aveti parte de copii sanatosi si fericiti, sa va ocoleascanecazurile, racelile si problemutele, care or mai fi ele, sa va bucurati de cum cresc si cum incep sa va iubeasca si sa va aprecieze din c ein ce mai mult!

o felicitare speciala pentru Cristian si Stefan Daniel, si poate mamicile lor sa mai dea un ochi din cand in cand si pe la noi:)

p-orma am inteles ca Patti cea scumpa si dulce, cu ochi albastri de azur se pregateste de mare party! La multi ani in avans si sa va petreceti ca in povesti!

n-am citit din urma - n-am o secunda nici sa merg undeva (greu cu mosamfirii cand lucrezi in noaptea de anul nou de la 4). promit insa sa recuperez, macar capitolul asta, sa pun niste poze,a sa de sarbatori si... sa dorm, ca-s libera, musafirii au plecat temporar in olanda, si sa respir:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

p-orma am inteles ca Patti cea scumpa si dulce, cu ochi albastri de azur se pregateste de mare party! La multi ani in avans si sa va petreceti ca in povesti!

MULTUMIM FRUMOS.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput