LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 13
darene spune:
La multi ani Stefan Daniel !
La multi ani Cristian !
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:

STEFAN, CRISTIAN

LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!
CARMEN_E
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI! LA MULTI ANI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
neataaa
sa dau si eu
de rigoare .. nu? ca si mie imi trebuie, mi-e tare somn .. eva ne-a facut bucata azi-noapte .. s-a trezit la 3.15 si nu a vrut sub niciun chip sa adoarma .. am pus-o in patut si am lasat-o acolo si a inceput sa se vaite .. s-a dus razvan la ea dar n-a fost chip .. ei s-au jucat, eu am dormit .. la 5.30 m-am trezit si i-am facut niste lapte si a adormit ...
.. nu stiu ce o fi avut .. sper ca sunt dintii si nu altceva, mi-a facut si un pic de febra 38.1, e rosie in obrajori si isi baga cu frenezie degetele in gurita ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
irlandeza spune:
Buna dimineata, ce fac fetele?
Eu m-am trezit la 5 si de atunci tot butonez, nu mai am somn, am baut cola aseara, cred ca de aceea. Am pus si niste
pozulici cu Patty, am spalat o tura de haine, ramase din anul trecut
si mai pun o tura , hainute de-a lui Patty, pana la 10 trebuie sa terminam , sa aranjam masa frumos ca vine preotul
sa ne sfinteasca casa, ca din august n-am gasit momentul potrivit
si "cu crucea" , sau cum s-o numi, asa cum vin in fiecare an la inceputul anului.
Merg sa-mi
, sa citesc din urma si reviiiiin. 

MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Ellenuta, f. frumoasa urarea si originala.
Ioanact, felicitari , sa stapaniti masinuta sanatosi, fara reparatiiiii![]()
MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
ramonab spune:
Buna dimineata!
Elle, buna cafeaua ta ca de obicei.
Bineinteles ca am inceput cu pozici cu Maria bucuria si plina de balute.Si cu Patricia Craciunuta, si mmmm ce tort bun am vazut.
Eu am uitat sa fotografiez tortul meu
si a iesit chiar foarte frumos si bun pe deasupra.
I-am dat si lu Razvi da el nu a fost de aceeasi parere.![]()
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
irlandeza spune:
Danonique, tare rau imi pare ca ai probleme. Hai ca mai ai putintel si o sa treaca , tine regim daca asa trebuie, stiu ca e greu.......dar o sa fie frumos cand o sa nasti.
Irinouka,
bine te-ai reintors printre noi, si sa nu mai fugi.![]()
MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
ramonab spune:

STEFAN DANIEL SI CRISTIAN, multa sanatate, sa cresteti mari frumosi si norocosi.La multi ani!
Carmen_e, multa sanatate si fericire!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:
Un pic inafara temei: voi ati observat ca reclamele de la tv nu mai sunt asa de lungi, mai mult de 2-3 reclame pe pauza nu dau.I-a ajuns criza? Sau ce s-a intamplat?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
Micul print-blog
irlandeza spune:
LA MULTI ANI SOFIA pt ziua de ieri, chiar daca cu intarziere.

LA MULTI ANI, clopoteilor ce-si serbeaza azi primul anisor :
STEFAN DANIEL 
CRISTIAN
LA MULTI ANI, clopoticilor care azi serbeaza 11 lunite:
ANA ILINCA 
BIANCA ANTONIA 
BIANCA 
MARINELA
P a t t y - la 11 luni