LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 12
Shose spune:
La cat multi ani impreuna, fetelor! 

Un
special pt Iri care de luni e iar cu noi.
Noi am petrecut ora 00:00 langa bb care dormea, apoi cu familia noastra. De pe la 2 am iesit cu niste prieteni ...apoi la 4 am ajuns acasa. Pipe a ramas cu bunicii ei la strabunici peste noapte, acolo unde am facut party-ul. Abia azi am recuperat`o...dupa ce stransese o gramada de bani de la sorcova ![]()
A fost cel mai tare revelion, pt ca a fost si Pipe cu noi.
HappyNewYear!!!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
danybv spune:
Buna seara fetelor
Vreau sa va zic ca eu am inceput anul acesta cu stangul

ieri in timp ce veneam spre Tulcea , in masina am pus bidonul de apa pe podeaua masinii si pe la Slobozia m-a apucat setea si am baut apa care deja se facuse cam rece si aseara pe la ora 22 am simtit cum amigdalitele mele se umfla si incep sa ma doara.Si pe urma au inceput nasul sa curga , numai puteam sa inghit bine , m-au luat frisoanele si tot asa .
La ora 1 dimineata inainte sa ma pun sa dorm am facut o baie fierbinte sa mai potolesc frisoanele .Dar azi de dimineata m-am simtit foarte rau , am luat niste paracetamol dar nu mi-a facut bine deloc , am reusit sa dorm azi de la ora 14 pana la 17 si cand m-am trezit din somn aveam deja febra mare 39,5 , a fost sotul la farmacie si mi-a luat medicatie :( Amoksiklav , Algocalmin , Strepsils plus ) pentru siptomele care le am ,am luat o fiola de algocalmin ca sa ma lase febra , acum vad ca transpir de numa numa
imi pare rau ca uite am inceput eu cu plangerile mele de sanatate dar simteam nevoia sa vorbesc cu voi ![]()
Am reusit sa pun si eu niste poze facute la Brasov , nu sunt cine stie ce , daca vreti sa le vedeti aici
danonique iti doresc ca totul sa fie bine cu sarcina , sa nasti un bebe sanatos si la termen 
Cati multumim pentru melodie , m-a uns la inima
imi place foarte mult ABBA
Irinouka abia astept sa revii in forta pe forum
am vazut pozele foarte frumoase
Grati.ela sanatate multa lui Tudor 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
grati.ela spune:
Dani, ia Nurofen pt raceala si gripa...amelioreaza starea de rau. Poti pune in jurul gatului o batista cu coji de cartofi cu spirt sau saculeti cu sare grunjoasa. Si dak ai masca poti purta pentru a limita "accesul" virusilor la bbei. 
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danybv spune:
Multumesc pentru sfaturi Grati.ela 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
grati.ela spune:
si am vazut si pozicile...tare frumoasa strabunica...sa stii ca Mariuca are ochisorii strabunicii...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI ZUZICI!
Sa dea Domnul ca 2009 sa fie un an mai bun decat cel care a trecut, si sa va aduca in primul rand sanatate, liniste, armonie si fericire alaturi de cei dragi!
Va pup cu drag,
Tinna S. spune:
Pentru ca n-am mai putut intra pe net in ultimele zile (am fost plecata), vreau sa le urez din suflet LA MULTI ANI fericiti clopoteilor care au implinit primul anisor: Sara Eliza, Ema, Thomas, Benji, Bianca Maria, Radu Stefan, Mathias, Stefania, Paula Gabriela, Andrei Cristian, Radu Teodor, Alma, Rares Stefan, Yannis Alexandros, Karla, Mihai Viktor (Pupicu), Luca Gabriel, Rania, Sara si Octi!

Tinna S. spune:
Si acum sa va zic si motivul lipsei de pe forum... Am fost la munte!!!
O plecare la munte neplanificata din timp...![]()
Am plecat pe 26 decembrie, imediat dupa ziua mea. A fost superb, desi tare ger! Sper sa reusesc sa pun cat mai repede poze cu picii mei la tavaleala in zapada...![]()
Ne-am intors pe 30 seara in Constanta, si ieri am reusit sa pregatesc si eu cate ceva pentru revelionul petrecut in stil de pensionari acasa
, iar azi am avut petrecere mare pentru ca Andreiusul meu a implinit 8 ani! Nici nu-mi vine sa cred ce baieti mari am!![]()
Ellenuta spune:
ANDREI
SA CRESTI MARE SI FRUMOS, BUCUROS SI SANATOS SI FOARTE NOROCOS! LA MULTI ANI!
iri sunt ..
de rares .. e un copil superb! e bucatica rupta din tine .. nu are nimic de la tati .. abia astept sa ne conversam. 
dany imi pare rau ptr patania ta .. poate ar trebui sa vezi un dr .. daca ai puroi, trebuie sa iei antibiotic. sanatate multa! am vazut si pozutele .. doi frumosi de copii ai tu!
shose aha .. deci si voi ati petrecut pana dimineata .. 
alina da' poze cu masinuta nu ne-ai pus ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NataliaS spune:
Sorcova, vesela.....
La multi ani 2009! Dragele mele, va doresc sa aveti un an nou bun, cu sanatate, dragoste si de toate!
pentru urarile de ziua Stefaniei! A fost frumos, poze saptamana viitoare cand ajung acasa, ca suntem in deplasare la parinti. Noi am fost la munte din 28-30 si a fost BESTIAL! Am schiat dupa 5 ani de cand n-am mai apucat si am fost surprinsa ca n-am uitat deloc, ba chiar a mers struna, n-am cazut deloc si m-am bucurat ca un copil...de abia astept sa mai mergem ...am dat din nou de gustul schiatului...
Vreau sa urez si eu 
tuturor celor care poarta numele Sf Vasile si totodata 

Mathias, Paula Gabriela, Andrei Cristian, Radu Teodor, Alma, Rares Stefan, Yannis Alexandros, Karla, Mihai Viktor (Pupicu), Luca Gabriel, Rania, Sara si Octi carora n-am apucat sa le spun La multi ani la timp. Sa fiti fericiti copii frumosi, sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parintii vostri!
Revin sapt viitoare!
Pupici si distractie placuta sa aveti !
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw