Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello gagici
azi Sofia e sarbatorita si eu trebuie sa-i fac ceva tortulet si mai am si atata treaba prin casaaaaaaaaa, nu stiu cand le reusesc

am mai vazut si ieri si azi poze, filmulete. foarte frumoase toate. Se uita si Sofia foarte atent la filmuletele cu Stefan

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Haideti la o cafeluta!
ANA_A, adevarul e ca e deranjant sa-si tot dea unul altul cu parerea, mai ales cand acest lucru se intampla pe strada, de catre persoane total necunoscute
CAMY, o sa vina si ziua in care o sa intri sa ne povestesti si noua de puiutul tau.Poate anul asta se intampla minunea
GABRIELA, noi avem doar patru luni deocamdata si adormim cu tzitzi dar am o vecina care are o fetita de 9 luni si inca adoarme cu tzitzi, ba chiar si noaptea se trezeste sa pape de 4-5 ori.eu speram ca daca mai creste nu se mai trezeste noaptea dar uite ca nu-i o regula.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaa, apropo, am auzit de reduceri si am fugi si eu repede ieri in mall vitan,. dezamagire maxima. la magazinele pentru copii nu era nici un fel de reducere. i-am cumparat Sofiei doar o jucarie si mie si lui tati cate un pulover.
DAR, nu ma mai duc in acest mall cat oi mai fi si oi trai! ce stupizenie au facut cu acea parcare! de curand au bagat parcare cu plata in cazul in care stai mai mult de 3 ore. noi am stat 2 ore si la iesire ne trezim ca trebuie sa platim. coboram, intrebam la cel care pazeste bariera, ala zice ca deja se plateste daca depasesti o ora. in spatele nostru o mare de masini care claxoneaza si vor sa iasa.... ala ne raspunde ca plata se face in magazin. cum naiba mah? adik sa ne intoarcem? dar cum? hai si te roaga de toti din spate sa dea inapoi ca sa putem sa facem cale intoarsa. nuci nu vreau sa ma gandesc cate injuraturi ne-am luat. de ce nu au pus acel aparat automat acolo la iesire sau sa platesti la portarul ala? s-au gandit si ei ca ar fi bine sa mai scoata un ban, dar s-ua gandit prost, ca in felul asta nush cine se mai duce pe acolo.

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Gabriela82: da, fetita mea adoarme numai la san. Chiar si in masina, cand plecam undeva, o pun la san si adoarme imediat. Ea se trezeste si noaptea sa suga, cam din 2 in 2 ore, uneori chiar mai des.

Ilinca implineste astazi 6 luni. Ce repede a trecut timpul, nici nu-mi vine sa cred ca am o fetita asa mare! Mare si la propriu, ca are vreo 8,5 kg si e lunguta bine, nu stiu nr. de cm, vom vedea cand mergem la medic pentru vaccin, saptamana asta.

A mancat ceva legume si fructe pana la Craciun, cand am fost la munte si nu i-am mai facut piure cum era ea obisnuita, ci am icercat sa-i dau borcanele. Greseala mare, nu numai ca nu a mancat, dar nici nu a mai deschis gura dupa aceea! Asa ca am lasat-o in pace, i-am dat numai san cateva zile si acum o luam de la zero cu diversificarea. Oricum vacanta la munte i-a priit, a urcat pana la 1300 m altitudine in brate la tati (in marsupiu, de fapt) fara sa zica nici pas, am iesit afara si pe frig fara sa pateasca nimic, ce mai, o experienta placuta pe care speram sa o repetam cat mai curand.

In ceea ce priveste motricitatea, se inscrie in limitele normale: sta in fundulet dar sprijinita de perna, nu sta singura deocamdata, se intinde dupa jucarii, baga in gura tot ce prinde, inclusiv mainile si fetele noastre si parul lui frate-sau. Si rade tot timpul cand vorbim cu ea, e un copil sociabil si linistit.

Va doresc numai bine. Ma mai uit ce ati mai scris voi de diversificare, ca eu nu am incercat prea multe pana acum.

Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici de pepenasi,

Ma bucur sa ne intalnim in 2009, sper sa fie un an plin numai de bucurii si impliniri pt toate!
Eu revelionul l-am petrecut cu David si sotul acasa, la 23.50 puiutul s-a trezit asa ca eu la 00.00 prestam tzatzica :) cred ca asa o sa fac tot anul:)

Gabriela82 si David numai la san adoarme seara, dupa baita, papica si cand se satura se intoarce cu spatele la mine, intr-o parte si adoarme, o singura data mi-a adormit singur, dar cred ca era f. obosit.

Va pupa Lori mami de David-Andrei (24.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pentru pepenasi nascuti pe 5 .
Eu am zis ca fac tort la 6 luni ca sa nu abuzam cu dulciurile
Si de astazi am declarat si eu razboi ciocolatei, preferata mea.

Ankuta pot doar sa-mi imaginez ce obositor e sa pui suzeta din 5 in 5 min noaptea ca si a mea facea pana pe la 3 luni cateodata, dar rar ce sa zic. Dintisorii ies in medie de la 6 luni apoi din 6 in 6 luni pana la 2 ani, deci rabdare maxima.
A mea de 2 nopti maraie prin somn si banuiesc din acelasi motive dar se linisteste daca pun mana pe ea.
sa va treaca mai repede!

Edit Sara suge cat suge si o pun apoi in patut treaza unde se culca singura. Nu este meritul meu ci al copilului. Dar am observat ca face asta doar daca nu stau cu ea in camera ca altfel ma cheama la joaca.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTE LUNITE ILINCA, LUCIAN SI SOFIA!!!

CAMY, tu ce fel de dieta tii? Un regim ca la carte sau pur si simplu te abtii de la anumite mancaruri?

Voiam sa zic mai multe lucruri da nu mai tin minte nimic

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sper ca de azi sa revin in forta,ca nu stiu cum,dar se pare ca m-am dereglat de tot ,adica nu ma mai pot organiza deloc.Nu fac nimic in plus fata de ce faceam acu 3-4 saptamani,dar tot nu-mi mai ajunge timpul.Acuma am pus-o pe timi la somnic,apropo,tot mai greu o adorm.S-a smecherit,face tot numai cum vrea ea.
Moni da,eu am spus ca daca o laud se face mai rea,deci acuma iar ma plang,poate se cuminteste ca prin minune.

Timi are 6 luni si desi am inceput diversificarea la 4 luni,cu legume,pe care le servea cu placere fara proteste,am ajuns de le refuza cu desavarsire,in orice fel pregatite sau combinate.Daca adug ceva fruct,POATE am succes.Am mai pacalit-o cu iaurt adaugat la legume.

Si eu de azi sunt la cura,deci joining the club,in felul asta sper sa ma pot tine,asa ca fetelor,curaj!M-am apucat in 3,am fomezit pana la amiaza,cand m-am apucat sa fac ordine in frigider,si cand am vazut atatea bunatati,m-am infruptat de am zis ca pleznesc!
Azi deocamdata am baut o cafea,si ma tot chinuiesc sa inventez ceva pentru amiaza,ca o sa lesin de pofta cand manca sotul.Mi-e greu pana ma obisnuiesc,ca sunt o gurmanda.Dar asa nu se mai poate ca in decembrie am pus vreo 3 kg,si mi-e sila deja cum arat!

Timi abia acuma la 6 luni sta in fundulet,si isi mai pierde echilibrul,nu sta foarte mult.Am pus-o cate putin abia acu vreo 2 saptamani,nu am vrut s-o fortez.

Am pus poze noi.
Am admirat si eu pozicile voastre,ma induioseaza foarte mult cele cu familia,de sarbatori,de serbarea lunitelor,cu cate-o nazdravanie.Mama ce dragi mi-s.Si de acuma sunt tot mai scumpi si mai deosebiti toti.Va pupicesc!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Cele care suntem deja in CIC trebuie sa depunem un nou dosar. Cele din Bucuresti trebuie sa mergem toate in Hambarului. Va dati seama nebunie ce va fi acolo, o sa ne calcam in picioare. Dosarul trebuie sa contina adeverinta de la munca pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, inainte stiu ca scria si de o copie dupa cartea de munca (acum nu stiu daca au aprobat-o si pe asta), o cerere (cred ca e in anexa, daca nu o sa compun eu una si v-o dau ca referinta), copie dupa CI a mamei si o copie dupa certificatul de nastere al tau. Sa adaugi si un nr de tel sa te contacteze daca e nevoie de ceva.
Cam asta cred ca este.
Uite aici www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/Mame.pdf" target="_blank">HG
Si aveam pe mail si ce s-a publicat in monitorul oficial, daca aveti nevoie cred ca voi trimite pe mailul pepenasilor pe gmail.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Eu am sunat acuma pe Masina de Paine unde am depus si primul dosar si mi-au zis ca depun tot la ei, si nu in Hambarului (e drept, acolo se duc toate dosarele, dar le duc ei), si asteapta formularul tipizat pentru venituri, si nu il vor avea mai devreme de joi.
Mi-a spus insa ca dosarul se depune inca o data, si nu se completeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!

ELLA pupam si noi pe Alex.

Si noi stam in fundulet, dar nu mult. Prima data cand a stat am apucat sa o filmez, a stat vreo 40 de secunde.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput