Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Am pus niste filmulete aici cu ce am facut noi de revelion si in ajun de Craciun, sunt intunecate rau de tot ca sunt filmate cu aparatul foto la lumina becului insa sunt destul de haioase, daca vreti sa ne vedeti.Trebuie sa ma mobilizez sa-l filmez si pe Matei mai des ca acu ceva vreme m-am uitat la filmuletele cu Stefan si tare haios este asa de mic

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANA_A, era sa mor de ras, ce ti-a facut draga baietu' de-ai facut mop din el? Ia uite ANKA, ce mop H2O, uite la Ana mop modern, ia-o si tu pe Eliza, trage-o de picioare si sa vezi ce curatenie faci prin casa...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

bei...io nu i-am facut nimic,tat'su matura cu el nu eu!!! ba mai mult, ma chemat Paul sa ma intrebe daca am spalat cumva pe jos, ca daca nu... spala ei . S-au distrat ofcourse...dar vreau sa-ti spun ca ia trebuit la Paul ceva timp sa-l lamureasca ca nu mai poate sa-l tarasca pe jos....ca na mai scapat de el Da in filmuletul cu "in ajun..." Stefan a mazgalit toata camera cu creion si i-am dat de lucru sa stearga tot de pe jos

ana mersi de lamurire!Acu stiu despre ce vorbesti...io nu am cumparat asa ceva, dar cand ma mai duc in kaufland o sa cumpar.mersi.

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Noi iar am avut o zi agitata, dar cel putin in seara asta dupa baita a papat si a adormit imediat.
Fetelor multumesc tare mult pentru raspunsurile cu privire la statul in fundulet
MONI_OR, eu nu vreau s-o fortez , de asta nici n-am prea pus-o decat sustinuta, de cateva ori , mai mult de amuzament, asa, ei i-a placut foarte mult.In leagan sta maxim 15 minute, apoi se plictiseste, si incearca sa se dea jos singura
CRISTINA, si eu m-am gandit ca o sa se ridice singurica cand o sa fie pregatita.Bafta la dermatolog, poate nu e dermatita
SUN, asa am si pacalit-o sa stea in carut , i l-am ridicat cu un nivel, sa poata vedea ea ce se intampla in jur.Deci e puseu pina la urma, ma gandeam eu, acuma sper sa nu tina prea mult
ELIZACLARA, iti urez de pe acum servici usor
SERBANICA, mult succes cu cura de slabire, si eu ma gandeam ca ar trebui s-o las mai moale ca am cam abuzat in ultima vreme, dar deh, sarbatorile astea is de vina
TRULI_LULI, ce dulce a fost ingerasul tau, auzi la ea, nu poate sa zboare, m-a dat gata ce mai!
CLAUDINNA, e foarte buna idea cu perna aia, nu am folosit pina acum asa ceva, dar cred ca o sa incerc
DANA, da intr-adevar mai bine mai astept un pic si o mut direct in cada.Cu mama, asta e ce sa-i faci, diferenta asta de generatii. Mama mea pina acum a fost mai maleabila, mai deschisa la noutati, sa vedem de acum incolo ca in perioada examenelor o sa vina sa stea ea cu fata ca sa pot invata. Am emotii de pe acum, sper sa fim pe aceeasi lungime de unda
ANA_A , parerea lor m-a contrariat putin mai ales ca mai erau acolo doua mamici , ambele cu cate doi copii, care au sustinut-o. Si asta m-a facut sa ma intreb daca nu cumva eu eram nebuna sau ele. Cand am ajuns acasa am dat repede si o cautare pe google si m-am edificat, ca sotul meu tot zicea ca sa pun si eu fata in fund ca din cauza mea nu sta, ca nu am pus-o deloc.Deh, barbati...
IRISS, recunosc sincer ca e prima data cand aud de scutecele refolosibile

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

violeta, Stefan avea cam 11 luni, vara, el nu umbla inca in picioare singur era in carucior descult.fara papuci. La ce sa-i pun papuci?zic io...daca el nu umbla singurel... Mergeam in parc si l-am asezat pe iarba sa calce si el usor cu piciorusele. Au sarit pe mine vreo cateva mamici cu copilasi cu 1-2 luni mai mici ca al meu...ca daia nu umbla copilul ca nu este incaltat cu papuci cu talpa groasa si tare si inalti - gen ghetute.
ah...al meu copil no sa umble niciodata ca io nu-i cumpar papuci cu talpa groasa si tare...
In fine, el a invatat sa mearga singurel DESCULT fara papuci, si a mers fff bine fara nici o problema, si in ziua de azi merge la fel de bine.
In fine...ca sa vezi ca statul in fundulet este "mic copil" pe langa ce va urma...si este intradevar deranjant cand sare una pe tine si alte vreo 3 o sustin ca hienele de te faci mica mica si nu mai stii cum sa iesi din situatie fara sa te indoiesti de al tau copil! si fi fara grija ca toti vor sta mai devreme sau mai tarziu in fundic.Ah...am uitat sa corectez, o voi face imediat, Stefan a stat in fundulet la 7 luni si o saptamana si nu la 8 luni..am gresit eu...ca azi m-am uitat la poze sa vad exact cand sa intamplat minunea...deh...am uitat ca a trecut mult de atunci....

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumim de aprecieri Sun, Moni, Vio, Tecky

Vio in afara de asteptat nu-mi vine nimic in minte

Cami ce dulce Ana cu aripioarele

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

eu admir de fiecare data cand am ocazia pepenasii dar nu prea nominalizez, oricum toti sunt superbi si ma bucur sa-i vad crescand atat de frumos.

acum de ex am vazut pe Matei de Ana (am vazut si filmuletele ) preocupat de cadou si dulce foc cand pune botic si scumpetea cu ochii albastrii Sara de Ankuta.

INTREBARE: mai e vreun bb de 6 luni care doarme numai cu tzitzi? ma uitam in seara asta la Irina inainte de culcare cat a crescut si ma gandeam oare cand o sa invete si ea sa doarma singurica.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce frumos vb voi de copilasii vostrii...

Serbanica eu tin SUPERDIETA...pt ca vreau sa dau jos foarte multe kg

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

'neatza si de la Bistrita! Cu cer senin si friggg de creapa pietrele...insa fara zapada!
Poftiti la o virtuala!

Camy un dulce de la mine! Imi place cand vad de la tine emoticoane vesele! Succes in super dieta!In curand am sa te iau si eu la intrebari pentru ca o sa am nevoie si eu de o super dieta ca am de dat jos cam 15 kile ...

Ne jucam

Mergi la inceput

imi trimiteti si mie PM cu parola la userul iul-aug2008? As mai putea deschide si eu cate un capitol cand sunt pe faza. Multumesc.

Matei este in patut, se joaca deocamdata, iar Stefan este la gradinita! asta da trai...am vreme de povesti...dar se pare ca numai eu sunt pe aici ca asa patesc eu...cand ma timp nu au altii si asa mai departe....

indata ma duc la bucatarie ca mi-s goale oalele si azi gatesc

Ne jucam

Mergi la inceput