Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Moni_or deci suntem 2 dar e bine sa speram ca ducem la bun sfirsit cura de slabire.Nu stiu cum am sa fac de Sf ion ca am la Ioni si la toti sunt chemata la masa dar e de post asa ca ma fofilesc.
De miine incep si eu lucru de la 8 la 10 dar mai o ora am drumul.Serban sta cu tata si o sa se inteleaga bine,mai ales ca acum a primit de Craciun un leagan asa ca daca il pui acolo e super fericit.
Am reusit sa fac si poze la brad ca am mai facut o data si cum am avut musafiri cu copii mici unul mai nazdravan mi-a sters toate pozele el sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eu am folosit la Stefan gelurile pentru dinti cand au dat sa iasa caninii....si atunci se trezea noaptea in urlete si daca ii puneam putin gel se linistea. Insa niciodata nu l-am dat peste zi, in primul rand am inteles ca le amorteste gingiia si mananca mai greu iar apoi Stefan a fost destul de tolerant la durere, na fost cazul. Dar noaptea urla disperat, se trezea de fapt urland si atunci aplicam gel pe gingie.

moni, tanara poate ca am fost candva am 31 spre 32 de ani, insa slaba nu am cum sa ma mai numesc deocamdata la cele 74 de kile cat arata cantarul.ma bucur ca ti-a placut jucaria, noi am primit-o din America de cand era Stefan mic.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Mersi fetele de incurajari si raspunsuri!
Ankalaura noi nici acum nu suportam legumele de nici un fel.
dr_anka avem la jucarii de dentitie dar degeaba nici nu se uita la ele cum i le dau le si arunca tot mai bune sunt degetele si noaptea suzi care o arunca din 5 in 5 minute si plange ca sa i-o dau misto nu?
Moni_or iti spun eu ca e si un pic "rea" ca asa ere si inainte cu exceptia noptii cand dormea.
Fetele pana cand le ies dintii si dor ca sa stiu cate nopti nedormite voi mai avea, ca cineva m-a speriat si mi-a zis ca pana la doi ani ii tot ies dintii si ii dor. Eu inebunesc daca pana la 2 ani va face asa!

ankuta

din pacate cine ti-a spus a cam avut dreptate
fiica mea are 1 an si 10 luni si inca mai are cateva masele de iesit.
caninii sunt cei mai durerosi, apoi maselele ...
ce sa iti zic, multa rabdare!
la ea se manifesta altfel perioada asta, nu mananca, dar mai nimic ... ceea ce pe mine m-a dus la disperare, pt ca are doar 10 kg!! dar ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SERBANICA, da, cel putin doua colege de suferinta suntem, spor la slabit si tie! Poate ne ridicam moralul reciproc cand suntem deprimate.

ANA_A, atunci ori ai 2 metri inaltime si nu se vad cele 74 kg, ori e cantarul defect ori ai un fotograf f. bun, ca in pozele pe care le-ai pus te vezi slaba.

IRISS, ANA_A, dar caninii astia care sunt cei mai durerosi pe la ce varsta ies?? Sa stiu sa ma aprovizionez cu distonocalm cand o veni vremea.

Cine spunea ca daca se plange pe forum de copil e mai cuminte?Kimmy parca? Ca de-acu numai o sa ma plang, ca uite l-am laudat si azi mi-a scos peri albi, nu stiu ce a avut ca iar n-a stat singur, numai in brate nu plangea, in schimb a mancat cat un purcel, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, avand in vedere ca e vorba de mancare diversificata, o accepta bine pana acum si e deschis la nou.

INTREBARE: E NORMAL DACA A MANCAT PIURE DE SFECLA SA FIE PISHI ROZ? E VREUN BAI? Ca zilele trecute cand am introdus morcovul a avut dare portocalii si era sa lesin, am crezut ca e sange, m-a linistit Anka, da acu' iar intru la banuieli.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Ankalaura, am inceput si eu diversificarea de aproape o saptamana si din ce am incercat (morcov, dovlecel, dovleac) succesul maxim l-a inregistrat dovleacul. Adica azi a halit 150ml. Ii facusem 200 dar m-am oprit ca am spus ca e prea mult, mai ales ca mananca prea mult adunat ca ml cu laptele de dupa - 150 dovleac si 140 lapte.

Iar ca sa fie mai atractive, dr ne-a spus sa ii fierbem legumele cu un pic de ceapa, ca lasa un gust mai placut. Eu dovleacul il fac la steamer, dar ca sa poata sa il faca piure ii adaug apa de la ceapa..

Acu stiu si eu, poate ii place..

Maine eu vreau sa incerc sfecla coapta, sa vedem ce succes avem, voi ce ati mai incercat? Cu sau fara succes

Ah si mai voiam sa spun de cartof, am gasit pe un site www.wholesomebabyfood.com/potatobabyfoodrecipes.htm" target="_blank">aici ca nu ar fi chiar atat de hranitor chiar daca stiu ca e leguma clasica in supa. Io o sa incerc sa iau cartof dulce sa vaz daca gasesc unii neotraviti total

mami de Sofi

Mergi la inceput

moni, interesant pishu...io nu stiu ce sa zic...ca la noi na fost niciodata pishu de alta culoare, in schimb kk isi schimba un pic culoarea in functie de legume...si eu i-am dat sfecla, insa in combinatie cu toate celelalte legume, sfecla goala nu i-am dat asa ca nu stiu ce sa zic, da si cand i-am dat numai morcov tot nu am avut pishu portocaliu. Da tu de unde stii ca este portocaliu? Poate este amestecat cu kk si daia se vede asa...zic si eu.

caninii ies undeva dupa un an si jumatate, nu mai stiu nici eu exact, difera de la copil la copil.Si DA, dureaza pana la 2 ani toata treaba.Insa dupa o vreme se obijnuiesc cu durerea si nu mai sunt asa dificili, doar la mancare....

iriss, asa era si Stefan, nu manca mai nimic in perioada cand ieseau dintii...ma dispera si pe mine!Eu sper ca la matei sa fiu mai calma si sa-i inteleg "necazul" sa nu-l mai stresez cu mancarea...

edit: moni, multumesc de compliment asa o fi...am avut fotograf bun, sau pur si simplu nu se vede ca sunt grasuna, adevarul este ca nu se prea vede...doar ca am ramas cu o burta mai urata de care sper sa scap indata ce nu mai alaptez

Ne jucam

Mergi la inceput

unde gasesc si eu cartoful asta dulce de care pomeniti voi?Cum arata?

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Moni iote ca de pipi am uitat sa te avertizez

Ana, intra pe linkul dat in msg meu anterior si cauta acolo la legume ca e patata de doua ori, ete http://www.wholesomebabyfood.com/sweetpotatobabyfoodrecipes.htm, in carfu il gasesti..

Moni, da si tu un semn

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

unde gasesc si eu cartoful asta dulce de care pomeniti voi?Cum arata?

Ne jucam

eu am gasit in Kaufland,arata ca un cartof dar e lunguetz si are varfuri ca de morcov la ambele capete,in fine e un cartof mai slabanog...bey ce explicatii dau,ufff

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Yvonnei i-au iesit canini cred ca de vreo 2 luni, deci dupa 1 an si jumatate ies.
Atunci a fost intradevar maraita si ciufuta, ea fiind un copil ff vesel si dragut.

In alta ordine de idei, am pus un subiect pe forum legat de scutecele refolosibile si nu prea se inghesuie nimeni sa imi raspunda. Asa ca va intreb si pe voi, a folosit cineva scutece refolosibile? Daca da, cam cate imi trebuie sunt mai bune decat cele de unica folosinta?

Daca da, cum naiba se folosesc? Am vazut la noi pe situri ca unele au un chilot suport in care tre sa bagi fie un fel de tampoane (dar parca erau din carpa?), fie alt chilot, nu prea m-am prins exact. Oricum sut cma piperate, 50/buc chilotul si ar mai fi si "consumabilele". De aceea as vrea sa situ parerile voastra, daca ati folosit.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput