Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va invit la un nou capitol

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Gabriela, bebelusii nu se prea dezvata ei de adormit la tzitzi daca asa sint obisnuiti. Al meu baiat cel mare a adormit asa la sin pina l-am intarcat, adica la 1 an si o luna iar apoi adormea sugind din biberon. Si nu dormea bine noaptea, se trezea foarte des pt sin.
Pe cel mic insa il pun in pat cit nu e adormit de tot si a invatat sa adoarma singur.
Secretul e ca de la inceput sa fie pusi in pat cind inca nu au adormit Incearca sa schimbi ceva si sa nu o lasi sa adoarma la sin, incet incet se va invata sa adoarma in patut.

Ana, cel mai sanatos pt piciorusele copiilor e sa invete sa mearga desculti asa ca ai facut fff bine cu Stefan.

-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Cele care suntem deja in CIC trebuie sa depunem un nou dosar. Cele din Bucuresti trebuie sa mergem toate in Hambarului. Va dati seama nebunie ce va fi acolo, o sa ne calcam in picioare. Dosarul trebuie sa contina adeverinta de la munca pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, inainte stiu ca scria si de o copie dupa cartea de munca (acum nu stiu daca au aprobat-o si pe asta), o cerere (cred ca e in anexa, daca nu o sa compun eu una si v-o dau ca referinta), copie dupa CI a mamei si o copie dupa certificatul de nastere al tau. Sa adaugi si un nr de tel sa te contacteze daca e nevoie de ceva.
Cam asta cred ca este.
Uite aici www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/Mame.pdf" target="_blank">HG
Si aveam pe mail si ce s-a publicat in monitorul oficial, daca aveti nevoie cred ca voi trimite pe mailul pepenasilor pe gmail.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Eu am sunat acuma pe Masina de Paine unde am depus si primul dosar si mi-au zis ca depun tot la ei, si nu in Hambarului (e drept, acolo se duc toate dosarele, dar le duc ei), si asteapta formularul tipizat pentru venituri, si nu il vor avea mai devreme de joi.
Mi-a spus insa ca dosarul se depune inca o data, si nu se completeaza

Nu stii ce veste buna mi-ai dat. Doamna de la madisa de paine e o super draguta,pe cele din hambarului iti vine sa le impusti pe rand.
Apropos, pe unde stai? Eu stau in Tei ...
Sa inteleg ca trebuie s amergem mai intai la ei sa luam formularul pt venituri?
E clar ca mai devreme de martie nu o sa primim banii aia.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput