Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

daca tot se impart parole si id, imi trimite si mie cineva pe pm? pls, multumesc

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MONI_OR multumim. costumul...e de la DIANAMI, adus cu greu de sora mea reala, dupa multe si indelungi sedinte de stres din partea mea. si mai are unul cu ren de la TIBE. SUNT NISTE SCUMPE FETELE.la noi la bacau erau diverse tipuri de costume. mai mult de fetite am vazut.

hei , hei ,hei...ATEBEULEEEE...daca ai sti ce lupte se dau cu cititul asta pe la scoala....of...nu vrei sa stii...nu citeste nimeni nimic, cel mult se uita la film daca este facut dupa carte...atat. ai mei cel putin. a mai mers cu incurajari..gen..daca cititi asta...luati un 10 (sunt mai zgarcita la note de astea). dar nici asta nu ii prea tenteaza.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

atzi scris cam mult,ufff

Caprioara imi pare rau pt trezirile dese din noapte..ceva o face sa se trezeasca!

Diarux nu ma intereseaza eu vreau poezica!!

cu DIVERSIFICAREA: noua ne plac fructele,rar terminam 120ml de papa,legumele sunt nashpa in orice combinatie posibila si de orice densitate..intrebare: branzica se face cu lapte de vaca sau cu lapte praf??in rest este si mai energica si acum ne ridicam singura in picioare dc sta mami pe post de agatzatoare...oricum de cand a facut 6luni parca s-a schimbat,e asha de dulce(uneori),e om...ma iubeshte si ma striga,deschide bratele ca sa o iau in brate,ma mangaie cu degetele in ochi,se catzara pe mine si sta suspendata,ma mushca de fatza,scoate n sunete si ma mai inteleg cu ea.oricum s-a schimbat foarte mult si o iunbesc mult

mie nu mi-a venit cm-ul...bine ca alaptez si nu intru in panica,dar mi-e un somn!!!de zici ca-s gravida...dar am sterilet!!!oricum sper sa-mi vina in curand ca imi tot incoltzeshte un gand ca dc sunt ?paranoia nene

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ELIZA...hai sa dam mana cu mana...si cu sotii dimpreuna...om vedea ce va iesi.

XEN-OOOOOma omori cu zile maica!
Na urare de la mine,
sanatate, numai bine.
Si daca mai vrei acum
hai si-un bebe mic pe drum.
ce daca ai sterilet?
(ca cica e mai cochet.)
La multi ani si numai bine
pacat ca nu scapi de mine.

ISSIS multumim de schema ta cu diversificarea.
Si pebtru ca nu ti-am scris
o urare pe furis,
sa-ti dea Domnu'sanatete
sa poti sa le faci pe toate.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri multam mult, am gasit filmuletzul.

Si eu ma gandesc adesea daca nu cumva is gravi, ca nu a venit CM si cand se apropie 27 ale fiecarei luni, (data la care am nascut), ma doare mijlocul si burta ca la CM....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Stie cineva ce este cu Didi de nu mai scrie?

Eu am o problema.....nu mai pot schimba coperta la albumul lui David de pe picasa, ca am pus cateva poze noi....dateam click pe poza din dreapta, apareau toate, selectam si gata...acum nu mai merge

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, te duci pe poza care vrei sa fie coperta si din butoanele de sus o setezi coperta. Vezi daca reusesti, daca nu o schimb eu.
Edit: vezi ca la butonul Edit ai una din detalieri set as album cover.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

asha urare-mi zici tu mie
apoi daca ar fi sa fie
pe tine scrie NASHIE!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, ti-am pus eu una din ele coperta.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Capri multam muuult! deci e altfel acum....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput