Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, ai pm. Nu merge linkul, dar te orientezi dupa ce scrie in link si ti-am copiat eu in pm exact cum ii zice aspiratorului ca sa poti cauta cu google. Acolo e un filmulet.

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna seara tuturor!!!

Nu am apucat sa citesc deloc din urma, acum incerc sa recuperez...

Multumesc tuturor fetelor care ne-au transmis ganduri si urari de bine la implinirea a 5 luni de viata!!!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantuului Stefan!!!Multa sanatate si numai bine va doresc!!

Capri sper ca e bine Ilinca...stiu cume sa ai patanii tocmai de sarbatori. Maya mi-a facut temperatura din ziua de Craciun pana in prezent.. e maraita, plange, iar dela Nurofen cred ca o doare si burtica!!

Revin, ca s-a trezit mandra !!

Mergi la inceput

Estrella, sanatate Mayei si !

Am cumparat un NAN 1 HA pentru Ilinca, dar cred ca nu il desfac azi. Incerc intai sa ma mulg si il desfac numai daca nu reusesc sa mulg destul. Iar maine vreau sa merg la Medlife cu ea sa ii fac Ige pentru proteina din lapte de vaca. Sper sa fie deschis. Rezultatul se da in 7 zile, asa zice pe site la ei.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

chiar nu vrea nimeni sa ma ajute?????????????????
deja este a 3 a oara cand cer si eu parola si id de la mail comun

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

DMA, iti trimit eu, stai un pic numai sa verific ca le stiu corect, da? Scuze, am crezut ca le-ai primit deja.

poze

Mergi la inceput

Foarte tare: NU MAI STIU NICI EU PAROLA LA CONTUL COMUN . Heeeelp! Neuronu asta .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Dma- ai pm

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Dma, tocmai mi-a zis Bujo pe mess si ti-am dat pm .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Capri- si tu ai pm

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Buna seara!

Ne-am inotrs si noi de la bunici unde Filip a fost tinut in brate de toata lumea, mai putin isi faceau un grafic sa ajunga toata lumea sa se joace cu el...

Oanasm nu am vazut poza, eram pe fuga in ziua cand ai pus-o tu, dar am vazut ca ti-au raspuns alte fete si ca te-ai linistit.

Gabriela, eu ii dau lui Filip Ferrum Haussman, 2 picauri/kg corp, adica la un bebe de 7 kg se dau 14 picaturi pe zi divizate in 2 sau 3 portii. Filip a avut anemie hemolitica si din acest motiv ii dau fier, bebele tau are hemoglobina si hematocritul scazut de vrei sa ii dai fier? E bine sa ii faci o hemoleucograma inainte de a-i da fier.

Referitor la dermatita atopica, Mobriq, cred intreba cat timp poate sa ii dea cu crema cu hidrocortizon bebelui, eu stiu ca nu se da mai mult de 10 zile, cel putin asa mi-a spus dr cu care am vorbit eu.

Diarux, citeam ca mergi la scoala din ianuarie si sotul tau va trebui sa ii dea sa manance lui bebe dimineata. In aceeasi situatie sunt si eu, cu bebe alaptat exclusiv (din 2 in 2 ore),iar cand voi merge la scoala in ianuarie, sotul meu va avea fericita sarcina de a hrani bebele dimineata. Sunt foarte curioasa sa vad cum se vor descurca sotii noastrii! Eu incerc sa il alaptez pana in februarie si sa incepem diversificarea abia la 6 luni. Multumesc mult pt versuri!

Sanatate Annei, sa se faca bine cat mai repede!

O seara frumoasa!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput