Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena asha urare-mi zici tu mie apoi daca ar fi sa fie pe tine scrie NASHIE!!! si-o primesc cu bucurie Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bobitamica spune:
Buna si de la noi,
OOKA...cercelusii sunt de unica folosinta cica...sau cercei medicinali. I-am pus la mall si i-a dat gauri cu pistolul. Am inteles ca ii pot schimba in 3 saptamani,dar pare ca pea ea n-o jeneaza surubul.
MONI_OR...Merci de aprecieri!!! dar irina e doar in poze grasunica...in realitate nu e asa...maine mergem la control si iti spun ce greutate are. luna trecuta avea 5800 g. Nu cred ca are mai mult de 6500. Dar asa arata ea in poze....oricum, e o scumpa!!!

CRISTINA_26...am inteles cum ii dai tu cereale. eu as vrea sa pape cu lingurita...poate asa reusim sa pape si zarzavat...
Eu azi i-am dat 3 linguri rase si lape cat sa fie asa ca o crema "curgatoare".I-am dat progresiv...am inceput cu o lingura,iar max. am inteles ca este 4-5 linguri. Eu ii dau Nestle cu orez. Si dupa ce terminam vreau sa ii dau "burtica sanatoasa"tot de la nestle.
Eu apuc sa intru doar seara pe net.Ma vait si eu ce sa fac...mi se pare ca am asa multa treaba,dar de fapt nu e chiar asa. Daca ma organizez bine,reusesc. Si ziua imi place ca atunci cand doarme fetita mea sa dorm si eu cu ea...ma simt asa bine. Si am impresia ca doarme mai mult daca stau cu ea....mama nebuna...
Va pup,
Bobitamica-mami de Irina
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica Noapte buna va doresc !!! Merg si eu la nani ![]() .![]() ![]() |
Si eu la feeellll!

noi
un fulguletz
un pepenash
Biribu spune:
Botii, esti pe aici??
ziceai ceva de joffre odata cumva??
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Marina_1609 spune:
hello fetele
la noi Craciunul a fost frumos! in 3!
si ne-am simtit foarte bine acasica si cu bebe!
asa intentionam sa facem si de revelion, putin probabil sa vina cineva pe la noi..
meniul de Craciun a fost cam scurt...dar atat am reusit sa fac eu in 4 ore pe care le-am avut la dispozitie
: ciorbita, salata boeuf, tocanita cu carne de vita, cozonaci cu miere si nuca, ardei umpluti (in loc de sarmale pentru ca nu am mai gasit frunze de vita de vie si cele in varza nu-mi plac, si in plus a fost mai simplu)
, platou cu branzeturi fine si struguri.
pentru revelion intentionez sa fac o salata ruseasca SUBA , rulada de carne si rulada cu spanac si iar cozonac
(daca voi avea timp...
acum va invit la o rata cu mandarine si la o painica cu stelute
Am vazut filmultetul pepenasilor. Multumim Mada!
Eu am o singura suparare: Sofia peste o saptamana face 5 luni dar cantareste si acum aproximativ cat a cantarit la 4. a adaugat doar 80 g
manaca foarte bine, ba chiar mai mult uneori, e vesela, rade, se joaca...nu pare sa o doara ceva....DAR de vro saptamana face cam 5 caci pe zi, in conditiile in care facea o data la 2 zile. uneori arata ok, alte ori pare prea moale...Am inceput sa elimin pe rand din fructe si legume dasr nici o schimbare. de azi am eliminat si orezul care i-l puneam in lapte, am zis ca poate nu-l tolereaza desi nu cred. Deshidratata nu este dar totusi nu adauga in greutate. Azi am masurat-o in lungime si la 4 luni avea 60 cm, acum la 4l si 3 sapt are 66cm
. E posibil asa ceva ? adica sa aiba perioade cand sa creasca numai in lungime? HELP!
pup all!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
sursula spune:
MARINA-eu cred ca e vreo problema cu o anumita fructa.Trebuie sa-ti dai seama care.Si te admir pt minunatiile care ies din mainile tale!WOW!

ANA-ce frumos ai scris despre Maria!
FETELOR,IN CE POZITIE LE DATI NOAPTEA PEPENASILOR BIBERONUL?II LUATI IN BRATE?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ancadragoman spune:
Ana branzica o faci cu lapte de vaca,eu facem cu zuzu rosu ca e mai gras.
Asa a zis si o fata de la noi de la Odisee ca nu are cum sa fie gravi si uite ca pe 11 a nascut o fetita superba![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Marina_1609 spune:
azi pana la ora asta a facut deja 3 caci. nici nu stiu daca sa ma ingrijorez....ca nu plange sa o doara ceva....
Inainte papa 700ml pe zi, acum papa si 1000ml. ma gandesc ca o fi din cauza ca am scos restu de mancaresi ii dau doar lapte
Sa fie oare "dinsisoru"? de indesat totul in gura si de molfait..cred ca o fac toti bebeii la varsta asta si balute din plin cred ca au toti. nu mai stiu ce sa cred
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi