Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FLORI
GINI cat ai dat pe jucaria aia? Si cum sta in picioare?, in funduletz?Pare fff interesanta, m-ar interesa si pe mine

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Estrella, daca sunt bubitze mici mici si a trecut temperatura atunci poate fi ceea ce se numeste febra eruptiva si va trece de la sine. A avut si Vladimir asa ceva si se pare ca e ceva destul de comun la bebei.

Va multumesc inca o data pt urarile de sanatate si mai revin.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Ileanna, pe 9 am dat tu comanda la babypoint si a venit pe 22 cred, da sa stii ca daca nu ai inceput diversificarea o sa iti scada entuziasmul vertiginos. Mie mi le-a luat mama de la tanti aia cu babypointu si dupa ce azi abia am ajuns in posesia lor, i le-am dat urgent inapoi. Motivu, purci asta se stramba de zici ca ii dau otzet, deci slabe sanse sa o fac sa renteze planu cu babypoint.

Noi am inceput de doua zile diversificarea, dupa metode proprii, ca am renuntat la zama lunga si neatragatoare si ii dau si cereale desi nu e fotomodela.

Ii dau asa, la ora 11, ca porcu ii face somnul de frumusete pana tarziu, morcov facut la aburi si ca sa il poata toca robotul ii pun niste apa fiarta si racita, iese asa pret de vreo 45ml, din care donshoara haleste intr-o sila si cu un dispret total vreo 30ml maxim. La masa urmatoare, pe la 3-4 ii dau niste cereale, vreo doua masuri de lapte cu vreo 50ml lapte iese o pasta asa mai moale pe care o mananca cu aceeasi pofta pe care mi-o arata la legume.

Iar de azi a inceput sa fie si mai purcel, ca in timpu mesei diversificate vorbeste, shade adica cu pliscu deschis si pe de o parte imi e mai usor sa indes, insa are si ea mai mult spatiu de stocare

cam asa ne distram..deocamdata nu desfac borcanele de la babypoint ca sofi nu e foarte dornica sa haleasca si altceva in afara de lapte iar valabilitate au oricum cel putin un an..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Ooka nu are nimic daca incepi diversificarea direct cu piure. Eu am inceput-o de la 4 luni jumate si l-a acceptat . E adevarat ca ii dadusem inainte supa strecurata si suc de morcov, dar de fructe nu i-am dat. Si de atunci i-am ntrodus direct piureul si l-a acceptat.

Ufff, sunt expirata, vazui ca si altor fete le-a sosit comanda de la Babypoint.

Gabriela82, noua pediatra ne-a spus ca ii putem baga carnita de pui de la 5 luni jumate, dar ar fi bine sa stam sa faca 6. Se incepe cu doua lingurite de carne blenduita si se ajunge pana la 8. Iar carnea se fierbe separat de legume. De galbenus nu am intrebat dar voi intreba in seara asta. Dar stiu ca se da o data pe saptamana.

Sibylle multa sanatate celie mici!!

Vreau si eu parola de la mailul comun!!!

Sursula eu ii dau nopatea lapte din biberon in pozitia culcat pe spate. Adica nu i-o schimb. Nu o iau in brate, s-ar trezi si clar nu ar mai manca.

Annaxena noua pediatra ne-a spus ca branzica i-o pot face din lapte de vaca(nu a precizat de care, a spus ca poate fi de la tara sau din acela pasteurizat) cu calciu lactic. Eu inca nu i-am dat, dar tind sa merg pe lapte pasteurizat si nu pe cel de vaca.

Anka nici eu nu i-am pus pana in prezent fular. Dar de acum incolo cred ca o voi face caci si temperturile au scazut. Ii ridicam copertina la landou.

Kimmy dar in afar de lapte si ceai ii mai dai si altceva? Ati inceput diversificarea?Nu mai imi amimntesc.

Dana81 ai grija de tine si nu aman vizita la doctor!!!

Eu nu am razatoare de sticla. Voi de unde v-ati luat?

Dma eu i-am dat un borcans de la Hipp care se numeste - desert cu fructe, care contine si suc de ananas printre altele. Doar asa i-am dat.

Sibylle s-ar putea sa ai dreptate. Deja observ ca la ora asta parca i s-au mai atenuat. Anna ce face?

OOKA nu ma demoraliza.. Si eu i-am comandat Mayei destul de multe borcanse, atat cu fructe cat si cu legume si nu as vrea sa le tin pe post de bibelou.

Revin!!
Eu inca nu am pus poza cu Maya craciunitza... sa inteleg ca s-a facuit deja montajul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Estrella nu te demoraliza, depinde de la cupil la cupil si de la cupil la purci

asta a mea e o mofturoasa, nu mananca cit scrie la carte ci cit i-o trebui ei, ca de crescut slava Domnului creste, dar uite un exemplu de aseara, a halit 180ml ( si asta e sarbatoare) pe la 10, a adormit pe la 10 jumate si s-a trezit la 8 dimineata, oricum ea ar da oricind mancarea pe somn, asa ca nu ma mira..

dar voua va urez succes si pofta!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mobrique, ce pui in baita sau ce crema/ulei folosesti? Poate fi si de la cosmetice, incearca sa pui numai ulei de migdale sau masline in apa de baita si in loc de crema/ulei de dupa baie foloseste tot ulei de migdale sau masline sa vezi daca nu se schimba ceva..

Estrella, bubitele de varicela sint cu lichid si apar tot mai multe, incep pe corp/burtica intii, apoi pe spate, pe fata si spre sfirsit la extremitatil: miini si picioare. Febra face in prima faza doar.

Romanei i s-au uscat toate bubitele, au inceput sa cada si cojitele, asta micu vad ca nu are nimic ...

-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou again,

Sa va pove ce am facut azi .
Noaptea a decurs nesperat de bine . Culcat pe la 22:15, dar la 22:30 s-a trezit plangand. M-am dus la ea, am luat-o in brate si a adormit la loc. Am pus-o in patuz, dupa 5 minute iar plangea. De data asta doar m-am dus la ea si am mangaiat-o. Si a tot marait in patutz. Cred ca pe la 23:15 a adormit ca lumea. S-a trezit pentru papa doar la ora 2:40, deci dupa 4 ore jumate, a adormit la loc pe la 3:00; urmatoarea trezire de papa a fost la 7:20, deci a rezistat iar vreo 4 ore jumate. Culcat la loc pe la 7:30 si apoi sculat la 10:30 (3 ore pauza). Asa mai merge fratilor !
La 11:00 dimineata plecam la Medlife sa-i ia sange . Analize facute: hemoleucograma, sideremie si Ige pentru proteina din lapte de vaca. Nu i-am dat sa pape inainte sa plecam, ci dupa ce ne-a luat sange, adica pe la 11:40 cred (deci a rezistat iar 4 ore). A fost foarte cuminte la recoltat. I-a luat din vena pentru ca trebuia mai mult si nu ajungea din deget. A plans doar un pic, cat a durat recoltarea, apoi am linistit-o repede, am iesit pe holul de asteptare si am alaptat-o acolo.

Ralu, vezi mai sus cum a decurs noaptea la noi .

Boti, merci de sfaturi . Am citit ce ai patzit in vizita, probabil a fost prea multa agitatie si prea multi stimuli in acelasi timp pentru cupil. Si nu era obisnuita saracutza.

Pica, imi pare rau de accident, dar macar bine ca a fost ceva usor. Voi sa fiti sanatosi !

Flori, eu nu am CM inca. Si alaptez .

Kimmy, felicitari pt semnarea actelor! Si bravo fetii ca nu s-a trezit noaptea! As vrea si eu sa patzesc asta, zau .

Estrella, a venit pediatra? Sa ne tii la curent. Sanatate fetii si !

Gini, si centrul de joaca il scumpisera, te-ai uitat?

Marimar, ma bucur ca nu a luat si cel mic boala .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nenee... pana discuta astia cu legea mamelor ma imbolnavesc cu inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola gagix!

citesc din urma si revin

estrella mie imi miroase a rozeola ce descrii tu. odata ce apare eruptia trece febra.

cine imi da si mie contul de mail si parola

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Estrella,Biri aveti PM

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput