Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - "m-am" ras Pliz, nu ii da caise din import, da-i mango, ca ala sigGUR e chemical free Fata, si APA are chimicale la noi, si berea, poa' sa scrie mama puritatilor pe eticheta ca eu nu mai cred

BOTI - tu actually ai citit cartea de la steamer? [:-)))} Clar, sunt mai zen decat permite legea Hai ca ne dam mana peste pitici si intolerante la fel si fel de chestii pe care le ignoram, ori de ignorante, ori de prea zen

Na ca am fost afara si nu am folosit fularul, desi e un frig de crapa pietrele. Si n-a zis nimic maimutica, a privit linistita din carut.
Plus ca azi a adormit singura.
Ma intreb... in ultimele 2 zile o fi fost efectul de "brate", regim la care a fost supusa cand de maica-mea cand de taica-miu timp de o saptamana??? Asa o fi fost si maraiala de ieri in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor eu am cumparat scutece baby love de care sunt super multumita dar, cand am fost sa cumpar am luat cam multe ca am zis sa merg mai rar si deja pe d-ra o starng deci trebuie sa iau urmatorul nr

asa ca daca vrea cineva am un bax de 100 buc pe care le pot da cu 50 lei si platesc eu curierul numai sa nu pierd toti banii
astept pm

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Moni nici eu n-am pus fructe, dar nici nu-i dau pana la vara vara alteva decat mar, morcov, portocala, mai incolo dupa 6 luni banana, eventual para, dar la Alex o foloseam pe post de laxativ, asa ca ei nu i-am dat inca.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

anko deci te razi de mine , da????????????
nu ti-e mila de o mama nebuna care nu stie ce sa-i dea copilului...
bine ii iau doar mango!!!!!!!!!!

pai stiu ca toate e chimicale!!!!!!!!!!si atunci eu ce-i dau la cupil, bre ?

eu mere iau din piata din alea de voinesti, dar perele sunt de import
deci eu i-am dat pana acum: mere, pere, morcov(suc)
maine imi iau inima in dinti si ii fac supa( daca gasesc azi mixer vertical ca deh are si ea bani acum)si ii dau si piure de fructe MANGO

Mergi la inceput

apropo, ananas a dat careva la bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

boti eu am tableta grafica wacom a5, sunt incantata de sa.adevarul e ca nu am folosit-o prea mult. Depinde ce vreau sa desenez.unele chestii imi plac cum ies pictate de mana ,le scanez si ramane adevaratul efect de creion, acrilic sau ce mai folosesc eu acolo. Dar in general e un device misto si cu precizie buna. Precizez ca nu am folosit-o decat pe windows

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mersi de raspunsurile cu trecerea la laptele 2! M-am linistit, deci nu-i chiar asa de complicat, n-o sa trec chiar direct, dar nici mai mult de o zi-2 n-o s-o lungesc...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

dma, da, este reglabila tava in adancime. Daca vrei iti pun poze.
Capri, am fost si eu azi in carrefour si am vazut ca au scumpit multe jucarii.

Eu i-am cumparat Irinei din carrefour inainte de Craciun centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=XDhx26ARFjI" target="_blank">asta, de care este foaaaarte incantata. Multumesc Bufi si Pica de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Am spus ca revin aseara dar nu am mai putut!!Abia acum citesc din urma si sper sa pot raspunde , chiar daca unele dintre fete probabil ca li s-a raspuns deja.

Diarux multam pt poezioara!!!Ce atente sunt unele fete, n-am vazut domne!!!Ma faceti sa ma simt prost, caci eu nu am nici calitati de poet nici de narator!!Oricum ar fi !!!

MAYA a facut febra din noaptea de Craciun si paa ieri. De ieri nu mai are, dar ne-a tinut putin in suspans caci intr-una din nopti a facut chiar si 39,5. Si sa vedeti faza: de la administrat antitermice, mai precis panadol si nurofen, a ajuns in faza finala sa ii scada temperatura corpului sub 37, adica 36,4. Voi ce stiti despre astfel de situatii?? Doctora ne-a zis ca are putin rosu in gat... hmm, am crezut. Probelma e ca azi de dimineata i-au aparut pe fata, mai precis la extremitatiel fetei si pe abdomen, mici pete rosii ca si cum ar fi fost urzicata. Acum, am o problema, poate fi o forma de alergie sau poate fi varicela sau rujeola, avand in vedere ca nepotelul meu are varicela??? Fetele care au patit asa ceva, cam ce credeti ca are? Orticum diseara va venipediatra sa o vada, dar pana atunci poate ma lamureste si pe mine vreuna din fete. Deocamdata nu am vazut sa aiba pe maini si pe picioare... doar la extremitatile fetei, pe gat si pe abdomen si pe spate.
Simptomele sunt cam comune atat varicelei cat si rujeolei... zilele care urmeaza sunt edificatoare cred eu, dar ma macina curiozitatea!!!

Mai citesc si revin!!!

A-propos, eu am comandat la Babypoint, si m-au sunat sa imi spuna ca mi-a sosit comanda. Am si ridicat-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, de acord ca o anumita cantitate de "chimicale" are inclusiv painea. Insa fructele astea de import gen piersici sau caise pe langa ca n-au niciun gust stau si o luna si nu se strica, pe cand cele romanesti se strica imediat, deci inclin sa cred ca astea au mai multe chimicale. Iar de mango nu stiu ce sa zic, nu ma prea dau in vant dupa fructele astea exotice deci nici nu ma pricep la ele, da eu ma gandeam ca mango e in categoria portocale, banane, ananas etc adica fructe care oricum sunt de import si se gasesc si iarna. Ca acum chiar nici portocale sau banane sa nu-i dau ar fi prea mult (nu i-am dat inca, da as vrea sa incep in ianuarie, dupa ce face 6 luni).

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput