Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
kamelya spune:
mada am pus si noi o poza daca se mai poate face ceva la montaj daca nu next time
ma duc sa pun poze la album
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
dana81 spune:
Buna ziua mamici!!!
Laptele eu l-am inlocuit pur si simplu la 4.1 luni, i-am dat normal 120 ml si nu s-a intamplat nimik!!!!
Clara mea manca fff bine legumele, dar separat, combinate e jale nu vrea isi provoaca greata si mai si rade sau tipa cu ele in gura....I-am facut cartoful cu lapte si unt si a fost o placere, simplu nu ne place.Caca o data pe zi dintotdeauna, acum mai tare si mai puturos...
Atat am retinut!!!!
Eu sunt putin intoarsa pt ca am sangerat la contact
si mi-e frica sa nu fie ceva mai grav, voi merge la dr. dupa anul nou...
Gata intru mai tz, ma duc sa pregatesc piureul de morcov cu dovlecel
Pupacesc tot ce ,misuna pe aici![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
irolf1 spune:
Boti
ideea e ca la Alex i-am facut-o de cateva ori dimineata, apoi i-o faceam de seara, lui si acum ii mai fac din cand in cand branzica in casa.
Azi am facut-o dimineata si pe 9.30 cand ma pregateam sa i-o dau a apucat-o somnul dar dala cu plansete si nu aveam cum sa-i mai dau asa ca am culcat-o si culmea cand o asteptam sa se trezeasca sa-i dau papa a dormit 3 ore
asa ca am mancat acum branzica si i-a placut taaare, tuguia buzele si se intindea in fata sa prinda lingurita. Am inceput cu o lingura de branzica cu suc de mar sa fie mai moale, maine o sa-i pun 2, sper sa pape ca pana acum parca nu-i placea nimic. Sper sa nu aiba nicio reactie la ea.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
irolf1 spune:
Dana
sa treaca supararea. Si eu astept sa treaca sarbatoriile sa merg sa vad ce mai e pe acolo, ca nu ma simt chiar bine, simt eu ca e ceva ciudat, sper sa fie doar un pitic al meu. apropo mai este cineva fara CM decand a nascut?, e drept ca alapez, dar la Alex mi-a venit in timpul alaptarii.
irolf1 spune:
Kimmy felicitari pt semnarea actelor si SUCCES
pt micuta Timea sper s-o tina accidentu
pe a mea nu a tinut-o decat o luna
acu se scola si de 2-3 ori sa pape. Ceai nici nu vrea sa vada asa ca prestam titi.
kamelya spune:
am pus poze in album
Kimmy multa bafta
ma intor inapoi la treburi
va 
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Gini75 spune:
dma, eu am scaun fisher price cu picioare. Imi place foarte mult si Irinei la fel, dar nu stiu sa spun ce are in plus/minus fata de altele. Pe la noi prin magazine nu am vazut.
Anna, eu am schimbat laptele dintr-o data, adica la urmatoarea masa i-am dat nan2.
Fular nu i-am pus si vad ca-i place fara, desi ieri de exemplu era un friiig. Dupa vreo ora jumate de plimbare cand am ajuns acasa a dormit 2 ore.
Noi de vreo saptamana si ceva am inceput diversificarea. Adica am inceput sa-i dau la pranz piure de legume, foarte putin. Pana acum i-am dat morcov si dovlecel. Iar astazi de dimineata i-am dar si 2 lingurite de mere (ma gandeam ca nu ma descurc cu razatoarea de sticla, dar merge foarte repede si iese un piure foarte fin). Piureul de legume il subtiam la inceput cu putin lapte, azi am pus apa si ii place si asa, dar mai mult ii plac merele. Peste vreo 2-3 saptamani introducem si un pic de cereale seara (toate la lingurita).
moni_or spune:
ANKA, cred ca mai repede aflu raspunsul la intrebarea cine l-a ucis pe kennedy decat de ce e mai bine cand il iau in brate? Ca la noi nu numai afara trece orice in brate, si in casa, si durerile de burta si de dinti si orice indispozitie trece in brate, deci nu prea pot sa ma iau dupa asta. Oricum acum l-am dus incotosmanit bine de tot si a facut acelasi scandal monstru, deci clar nu-i convine in fasul intreg, ca ii e si mare. Sau nu-i mai convine in carucior, nu stiu.
Multumesc de raspunsul legat de morcovi. Si eu am un megarobot ca si Irolf pt. suc, ca mai mult spal pe el decat se merita, asa ca si de aia m-am cam ferit de suc, mai ales ca nu se omoara dupa cel de morcov.
BOTI, ii dau doar mar pt. ca eu n-am fost mama responsabila ca voi sa-i pun fructe la congelator cand a fost sezonul si acum nu as prea vrea sa-i dau piersici si caise de import cu nu stiu cate chimicale prin ele. De pere mi-e frica sa nu-i faca gaze ca el e tare sensibil la burtica. O sa incerc mango.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Caprioara spune:
Helou,
Nu am citit inca din urma, sper sa o fac mai pe seara. Am avut si mai am de rezolvat niste treburi si am intrat acum scurt numai sa urez:
La multe lunite pentru
:
Denisa Ioana de A.cicel
Alexandru de Amalia1
Sebastian de Scumpi
Darius Gabriel de Anilansa
Si un
special de la Ilincutza si de la mine,
pentru gineremiu
,
Tudor Milan de Sursula !
Te iubim muuult si te
!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dma2007 spune:
gini si mie imi place f mult, vreau sa-l iau de pe c sale impreuna cu olita cantatoare, am un mic dubiu: am citit pe site-ul lor un comentariu al unei mamici care zicea ca bebele ei de 9 luni nu incape in scaun...
imi poti spune daca tava poate fi pusa in mai multe pozitii, in adancime ma refer?
boti o sa ii iau si eu nectarine si mango
merci de ideea cu supa, raman la ideea sa le fac cu apa
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png