Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
irolf1 spune:
Marina despre perioade crescut lungime/greutate nu stiu ce sa zic dar cred ca nr scaunelor au legatura cu luatul in greutate. A mea facea cele mai multe scaune in prima parte a zilei si pana seara 1-2, dar numai vreo2 erau mai consistente restul era mai mult o sparcaiala (scuzati expresia
)
Anka eu nu i-am pus lui Alex niciodata fular, nu am avut probleme doar raceli simple. Am fost in parc si chiar ma simteam naspa ca toti aveau fulare si nu-i vorba ca am o gramada de fulare, dar pur si simplu nu i-am pus. Eu am fost crescuta cu caldura de la bloc si caciula in cap dupa baie pana la 10-11 ani si am niste dureri de cap si sunt f sensibila, daca ma spal la cap si ies afara ma ia durerea instant. Zapada gasesti in Tineretului, au dat drumul la partie, dar tre sa ai sania, schiurile... tale
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
moni_or spune:
MARINA, si al meu de cand am inceput diversificarea face de 2-3-4 ori pe zi kk si culmea ca mai tare decat cand papa numai lapte, eu ma asteptam de la mar sa faca tot moale.
Intrebari legate de papa: DE LA CATE LUNI POT SA II INTRODUC BRANZICA? SI IN CAZ CA NU GASESC BISCUITI FARA GLUTEN LA FARMACIE POT SA II PUN CEREALE IN PIUREUL DE MAR? Ca asa fara nimic nu prea e consistent da nici nu vrea sa bea lapte dupa decat cativa stropi si ma gandesc ca nu se satura.
FLORI, MARINA, scuze daca e stupida intrebarea, ziceati ca le dati mar si morcov la bebei. Morcovul il dati tot crud? Se poate face piure din morcov crud? Ca ma tot gandeam cu ce sa ii alternez marul ca deja m-am plictisit de el, banana inca nu vreau sa-i dau.
ANKA, DMA, cand ziceti ca face urat de la frig ce inseamna?Face scandal si plange? Ca poate de asta aveam scandal cu domnisorul in ultimul timp cand il scot afara de trebuie sa ma intorc dupa 15 minute, noroc ca stau la casa si il scot la curte. Eu am crezut ca nu-i place ca e asa infofolit si nu se prea poate misca. Da o fi de la frig atunci, sa incerc oare sa-i pun fular?
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ankalaura spune:
IROLF - multam, dar am vazut la TeVe ca se calca lumea in picioare... La fel si la patinoarul din Cismigiu...
Cu fularul... Elizei ii puneam la nas o chestie triunghiulara, asa, nu lipita, dar cat sa nu ii sufle vantul in nas... Si Eliza era cu 2 luni mai mica decat Erika pe vremea asta... O sa vad azi... Eventual iau fularul in sac, si daca face iar urat, i-l pun sa vad daca e vreo diferenta...
Nici eu nu le am cu infofoleala, prefer rece decat cald, si asa le-am invatat si pe ele, dar nici sa dardai nu imi place...
Caciuli nu le-am pus niciodata in casa, niciuneia dintre ele
ankalaura spune:
MONI - si eu am zis ca e din cauza salopetei, ca sta inauntru ca un bat, dar atunci de ce e bine cand o iau in brate?
Nu o mai supara salopeta
Doar in carut o supara... Asa ca zic eu ca e de la aerul rece... Carutul nostru nu e prea "ambalat", asa cum sunt altele, si cam vajaie vantul inauntru, plus ca nu are manere reversibile, si daca bate vantul din fata, ii sufla fix in nas...
Kimmy spune:
Buna!
Mai am cel putin un capitol de recuperat,dar cu prezentul sunt la zi.
Noi avem mari probleme cu legumele.Desi am inceput cu ele,si ii placeau,acuma le refuza frate.Greseala mea au fost borcanasele.Parerea mea.Ca sunt mai gustoase.De azi nu-i mai dau decat legume,pana se reobisnuieste cu ele.Azi i-am facut cartofi dulci cu un cubulet de spanac,si a papat putin,pana a vazut ca e mai verzui.Are o problema cu culoarea asta,sincer.
Anna noi am trecut de la 1 la 2 asa,dintr-o data.Chiar mai mult,am trecut de la nan1,la humana1,dintr-o data,si peste cateva zile la humana 2,deci multe schimbari,si n-a patit nimic.
Azi facem hartiile pentru apartament la notar,so whish me luck ![]()
Maine plecam din localitate,deci probabil iar n-o sa mai scriu cateva zile 
Mada,chiar daca a trecut craciunul,mi-as dori sa fie si Timi in montaj.Am pus ieri o poza intre cele pentru montaj.Multumesc!
Va pup dulce,La Multi Ani,sa aveti parte de bucurii,sanatate si toate cele bune in noul an!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
irolf1 spune:
Moni eu i-am dat suculet din morcovul crud, stors la un mega robot de mai mult spal la el decat ii fac suc, dar deocamdata e bun. Morcovul care ramane il arunc ca e tare asa fara pic de zeama, dar marul merge facut piureut. Ii ingrosam zeama de la morcov cu pulpa de mar.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Kimmy spune:
Am uitat sa scriu ce e mai important
La fix 6 luni,Timi nu s-a trezit sa pape noaptea!Oare a fost accident,sau de acuma o sa renunte la papa noaptea?Mie sincer imi pare rau,ca fara masa asta,papa doar 300 ml lapte/zi,ceea ce e suuuper putin 

Mai nou bea si mai putin ceai,nici 100 ml.Nu mai stiu ce sa fac ca ajunem sa fie dezhidratata in ritmul asta.Am incercat sa-i dau apa,dar nu-i prea place,bea vreo 10 ml,apoi nu mai vrea.
Ce as putea sa-i mai dau?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
boticelina spune:
Flori, daca sunt acasa dimineata ii fac branzica atunci, daca sunt la munca ii fac papica de dimineata de seara ca mama nu se pricepe sa umble cu toate sculele mele si daca iese multa mincarica mai si congelez. N-am avut deloc probleme cu ea pana acum.
Moni_or, de ce ai ramas doar la mar? Baga incet, incet si para, intai un sfert de para in piureul de mar, apoi jumate, apoi adauga la mar si cateva caisute, nu plictisi baiatu' de pe-acuma
Incercati neaparat mango, e super misto!! Doar uitati-va sa fie bine copt, daca-l luati din magazin mai verzui si tare lasati-l in casa la caldura vreo saptamana si se face betoooon! Branzica se introduce de la 5 luni (facuta din formula daca vrei sa sufli si-n iaurt) sau direct din lapte de vaca. Biscuiti fara gluten io zic sa nu-ti bati capul, mai bine pui cereale de orez, porumb sau tapioca pina la 6-7 luni si apoi treci ori la biscuitii aia speciali de la Nestle sau la aia simpli, po****ri. Eu ii dau deja de 3 zile biscuiti po****r facuti pudra si se bat lupii la botul ei si nu mi-a facut nicio intoleranta. De fapt intoleranta la gluten e ultra-rara, mai degraba apare la lapte, ai vazut la Diana si Caprioara. 
Ankule e clar pitic chestia cu zeama la tine
la mine chiar in carticica steamerului scrie ca se poate folosi apa aia. Eu n-o folosesc ca-mi e peste mana s-o extrag din tavita, sigur dau jumate pe jos, asa ca nu ma complic, pun apa de la filtru direct si gata...
dma - idee! Daca ai vas pt fiert orezul (si sigur ai daca ai luat modelul ala de steamer de care am luat si eu finilor) poti sa incerci sa faci o supita cu mai multa apa in bolul de orez. 
Pica vazui ca husbandu tau e fun mac-uri si alte jucarele. Aveti tableta grafica cumva? E misto oare? Il intrebi te rog? Si daca are cum se impaca cu Macanila... Vreau sa demarez un proiect impreuna cu o prietena, sa scriem carti de poezii pentru copii (gen Dr. Seuss), adica ea sa faca versurile si eu ilustratiile si nu stiu de unde sa apuc problema cu tableta 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Mitzi76 spune:
Buna ziulica. Eu sunt sub butoi. M-am ascuns acolo ca mi-e soooomn. Noptile astea m-am culcat numai pe la 1-2. Ba ca bebe agitat, ba ca ma uit la teveu, ba ca se scoala pitocii aia mari...Azi am avut o gramada de nervi ca mi-au oprit gazele, asa ca supa lui bebe abia acum e pe foc. O sa ii dau la ora 16. Ieri a mancat prima oara brocoli si nu pot sa spun ca nu i-a placut, insa i-au iesit pete rosii pe piept. Asa ca brocoli se taie de pe lista. Fructe nu i-am mai dat caci a avut colici de la mar, iar suc de morcovi nu vrea. Mai stam ca avem timp.
Sibylle
pentru puiutza bolnava, eu stiu cum e cu copil deshidratat. Cu cei mari am ajuns in spital cu perfuzii cand au facut rotavirus in martie 2007, iar cu David am mai ajuns la perfuzii caci nu il pot hidrata acasa oricat am incercat. Nu ia saruri, iar la apa cere foarte des si nu intelege ca nu are voie decat o lingurita din timp in timp si varsa iar...
Va felicit pentru craciunul minunat pe care l-ati avut. Noi ieri am pus de o petrecere mica deoarece cumnatul meu nascut pe 24 voia sa sarbatoreasca ziua de nastere la noi. A fost foarte frumos!
Va pup, ma retrag in vastele mele apartamente!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Marina_1609 spune:
moni, sucul de morcov se face din morcov crut. pireul din morcov iese foarte inecacios si nu-l poate inghiti, am incercast eu. amestec sucul cu pireul de mar
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi