Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
Marina_1609 spune:
va multumesc pentru raspunsuri
ralu, da, i-am facut la inceputul lunii vaccinul, a avut 2 zile un picut de febra si doar atat. apoi, in cateva zile (aprox o sapt) a racit (ii curgea nasul, alte simptome nu avea). ma gandesc ca poate din cauza asta, sau adunat mai multe motive.
dar acum ce sa fac? sa astept inca vro 2 zile sa vad ce se intampla..poate se ma iregleaza? sau sa-i dau sucul si orezul mai departe?
eu parca as mai astepta...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
Ana, mie doctora mi-a zis pt cand va fi momentul...sa fac asa: la fiecare masa bag cate o masura in plus din laptele nou. in felul asta iese ca faci inlocuirea cam intr-o zi-doua
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
irolf1 spune:
Boti spune-mi si mie tu ii faci branzica in dimineata in care i-o dai?
Marina ce fructe ii dai? Eu as scoate cateva zile sa vad. Eu ii dadeam mar, morcov sau amestecate. La inceput am scos marul si am continuat cu morcov, situatia era aceeasi, dupa ce am intrerupt si morcovul face doar de 2 ori.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Marina_1609 spune:
irolf, asta ii dadeam si eu: mar si morcov. i-am stors si putina mandarina uneori. dar de 3 zile nu i-am mai dat de nici un fel
schimbari:zero
pana la ora asta avem 4 caci deja. pana diseara mai e timp...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
ileanna spune:
irolf si pica MS 
anka
ooka
maitreyi poate ma zariti vreuna!!!
CAND ati comandat la babypoint??? Eu pe 16 dec si nu am nici un semn. As vrea sa stiu daca pot sa mai sper.
marina eu am inteles de la dr-ita mea ca bebeii mai au intr-adevar perioade in care fac cate ceva pe rand: ori iau in greutate ori in inaltime. Dar tb sa supraveghezi ca sa vezi dc e vb de asa ceva.
ralu mi-a placut f mult ce i-ai scris ankai 
ankalaura spune:
DMA / BOTI - cre' ca am eu un pitic, consider ca apa aia care se scurge de aruncat
Nu ma intrebati de ce
Si eu am subtiat piureurile si cu apa normala.
ANNA - Trecerea de la formula 1 la formula 2 se face in functie de piticul fiecaruia... Dr mi-a zis sa ii fac trecerea treptat daca ii schimb formula la 4 luni. Eu i-am schimbat formula la 5 luni. Direct. La vizita de 5 luni, mi-a zis ca daca nu i-am schimbat deja formula, sa o fac direct. Crede-ma, e chestiune de pitici ![]()
INTREBARE 1 - fetele, voi puneti fularel la nas copiilor acuma, ca e frig??? Ca asta a mea s-a suparat ieri de numa' ca a simtit rece la nas, si mi-a tras o portie de plans prin parc de ne-am intors acasa dupa 45 de minute!
INTREBARE 2 - unde gasesc eu zapada mai pe aici pe aproape??? For the record, as vrea din aia ca la Turt, m-as consola si cu de-aia ca la Dia
Dar undeva mai aproape si sa nu fie mii de masini pe strada respectiva???
dma2007 spune:
anka eu eram total impotriva fularului la gura! dar dupa ce am scos-o afara la munte la -5 grade la pranz , si mi-a facut fffffffurat de-am crezut ca-mi moare copilu in brate, i-am pus fular!
nu ma asteptam sa faca asa urat...i-am suflat in nasuc pana la masina, am bagat-o in geaca mea dar degeaba, se zbatea intr-una
eu initial am crezut ca are altceva dar in ziua aia ne-a sunta un coleg de-al sotului si ne-a zis ca si micuta lui a facut la fel, si m-am linistit
eu i-am luat un fular care nu face scame
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 [b] Sa va povestesc ce am patit ieri.... Pleaca Anca din Sinaia inspre Brasov, cu gindul sa dau de Bujo si sa reusesc sa iau un cadou pentru un prieten. Pe drum aglomeratie mare, se mergea bara la bara cu viteza melcului (de am prins aglomeratia ca abia ne-am miscat sa ne urnim de acasa). Dupa ce trecem de Busteni, cind am zis ca o sa inceapa sa fie mai lejer drumul, inainte de un pod, vad ca vine din fata o ambulanta. Eu, incetinesc si ma opresc pe dreapta (am incetinit de la viteza uimitoare de 30 km/h...nu stiu exact cit era, dar aveam viteza mica ca se mergea in coloana). Si ghici...un bou in spatele meu, imi trozneste masina in cur. Un adevarat cadou de Craciun...MAre lucru nu are masina mea, dar e urata cu bara tuflita si un senzor de parcare care tiuie continuu cind bag marche arriere. SEBASTIAN (31.07.08) |
A se mentiona ca e vorba de Anca si a se citi PICA, desi mai bine eram EU!!!! Si pentru asta, tizo....
ankalaura spune:
Revin ca sa spun ca VROIAM SA FIU EU numai pana la faza cu peisajul montan, asta in caz ca nu s-a inteles... Altfel, nu vroiam o pupatura in fundu' masinii! Ce sa iti fac ma, daca ai senzor de parcare?? Na! acuma ai muzica 
ILE - vezi pe site starea comenzii, eu sunt sigura ca a ajuns si pachetul tau, poate ai ratat apelul, era pe 23 seara, noi l-am luat pe 24, si nu au fost acolo toata ziua. Apoi, nu cred ca au mai lucrat pana azi, so... Verrifica pe site starea comenzii si da-le un telefon,