Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete!
DMA - ce fel de steamer ai pana la urma? Nu la orice steamer merge facuta supa. Mada daduse parca un link spre un steamer care avea si compartiment de sosuri si alte lichide, dar la astea "normale" nu merge. Eu ii fiebr separat nitel morcov si ce leguma mai am, si cu zeama aia subtiez piureul de legume. As fi vrut sa ii dau piure direct, dar deocamdata se ineaca, asa ca subtiez cam ca un nectar. Oricum, si asta e o victorie, dupa ce m-am chinuit o luna intreaga sa o fac sa manance legume iar ea vrea numai fructe...

RALU - cum sa ma supar pe tine?
Multumesc tuturor pentru intelegere si sfaturi.. Ce sa fac.. probabil asa e... solutie nu exista, pur si simplu suntem incompatibile, si va trebui sa ma obisnuiesc cu asta, fara sa ma mai simt asa de vinovata... Su va mai trebui sa ma controlez mai mult, si sa nu mai reactionez, sa ma fac ca nu o aud, sa tac, oricum sunt convinsa ca si reactiile mele o ranesc pe ea poate mult mai tare decat ma ranesc pe mine ale ei....
Edit ca tocmai o botezasem pe Ralu, o facusem Vio

Ma duc sa o adun pe Eliza de la masa, ca dupa ea, ar sta un ceas sa tot manance... cu firimitura... daca s-ar putea...

VREAU SI EU ZAPADA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata bostana, va scriu de la munca fiindca acasa canci net La multi ani tuturor!, sper ca ati avut sarbatori de vis, ca toti Stefanii si Stefaniile au petrecut minunat si ca sunteti cu totii sanatosi! pupani grasani de la noi doua

Biri am pus o carte intreaga cu retete de joffre pe mailul comun (30 de retete). Inca mai lucrez la aia cu retete de muffins.

Capri imi pare tare rau de problemele Ilincai, eu zic ca poti sa-i dai cerealele si cu compot de fructe, nu trebuie musai cu lapte. Iar peste catva timp mai faci o incercare direct cu branzica, exista f multe persoane care au intoleranta doar la laptele crud, adica nu si la derivate (cumnata mea e asa, o omori daca-i dai lapte, dar mananca fara probleme branzica, iaurt, etc.)
Cu mulsul manual, eu cred ca e chestie de tehnica, eu scoteam mai usor laptele manual decat cu pompa, 60 ml ii scoteam in 5 minute. E importanta si pozitia in care mulgi, eu stateam aplecata astfel canalele galactofore sunt in linie drepata si iese nene... sper ca ai inteles ceva, daca nu fac niste poze si cu pozitia cea mai eficienta a mainii si cu cea a corpului si ti le trimit pe mail

Syb sper ca Anna se simte mai bine, de la ce ati patit-o? O fi rotavirus?

Ana eu ii fac branzica cu lapte Cedra de 3,5% grasime si cu schimbator de aciditate lapte batut Milli. Dar poti folosi si calciu lactic sau zeama de lamaie in loc de lapte batut.

Noi suntem bine, Gargaritzoaica plesneste de grasa ce e, are deja 7800 gr., am diversificat toate mesele de zi pentru ca nu-mi mai bea lapte ziua nici s-o pici cu ceara . In schimb ramanem in clubul trezitorilor des noaptea, se trezeste si de cate 5 ori, azi noapte a supt 3 bibe x 100 ml si 2 tzatze

Am fost plecate de Craciun in deplasare la frate-meu si a facut un super circ, cred ca cine nu avea deja copii dintre invitatii lui nici n-o sa-i faca prea devreme , a urlat 3 ore incontinuu, era prea multa lume, se vorbea tare, fiecare care-o vedea plangand ii aducea alta jucarie, am venit acasa cu nervii prastie (ea, ca io nu stiu cum dar nu m-am enervat deloc) si m-am chinuit insa pana la 10 noaptea s-o calmez ca intrase in fibrilatie de nici nu putea sa adoarma, ufff, saracu pui...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka am din ala normal
defapt asta era intrebarea: daca pot subtia cu zeama care se scurgere de la fierbere( ca asa poti subtia cat vrei)
mie dr imi zisese ceva de subtiat cu apa plata...

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

si inca ceva, eu pana acum i-am dat numai suc de fructe, acum vreau sa-i dau nectar: il fac crud sau coc fructele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ana branzica o faci cu lapte de vaca,eu facem cu zuzu rosu ca e mai gras.
Asa a zis si o fata de la noi de la Odisee ca nu are cum sa fie gravi si uite ca pe 11 a nascut o fetita superba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

anca multzumesc pt informatie ,dar totushi am sterilet.da!!!si alaptez da!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Monica (dma) steamerul are sub cosulete un compartiment in care se aduna zeama, vaporii condensati de la fierberea legumelor. Cu zeama aia poti subtia piureurile dar nu-i de ajuns pentru o supa (decat daca faci mai putina ca nu cred ca se aduna mai mult de 100 ml de supita in compartimentul ala). Eu diluez insa pireul de legume cu apa de-a fetei, din aia cu care ii fac bibele.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

boti sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

buna dimineata-asa spre ziua!

Ileana cred ca cel mai bine comanzi borcanase de pe site. Eu am impresia ca in farmacii zac prea mult, eventual in hipermarketuri ca au vanzari mai mari. Eu, recunosc n-am folosit la Alex si nici acum nu o sa iau decat daca e absolut nevoie, dar am avut o data nevoie ca eram plecati la munte si intr-o farmacie din Sinaia nu aveau decat 2 borcanase si alea mai aveau o sapt pana sa expire.

Tecky felicitari pt concurs

Sybille ma bucur ca e mai bine Anna

Anaxena eu branzica am facut-o din lapte de vaca, la Alex n-am avut nicio prob, sper sa-i mearga bine si ei. Felicitari pt ridicarea in picioruse. A, stii ce ma bucur ca nu sunt singura cu paranoia. Eu din motive medicale mi-am legat trompele si am citit ca nici asta nu e sigura si parca-mi creste burta sper sa fie de la sarmale,(nasa mea a ramas gravi cu streilet)

Marina la fel am patit si eu. Facea si la trei zile, de cand i-am dat suculet facea si de 4-5 ori/zi. A luat numai 250gr, in conditiile in care papa titi la fel la cerere. Dr a zis ca e ok. I-am scos sucurile cu totul si am trecut la cereale, e mai bine cu kk 1-2/zi, intentionez sa continui cu branzica cu pireut de fructe a vedem.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

DMA crec ca scaunul de la fisher price are cam aceleasi functionalitati ca cel de la chicco de care am eu si de care zicea mada.

Marina eu zic ca cel mai bine e sa dai un telefon la medicul de familie si sa iti explice ce ar putea avea Sofi. Apropos, sa stii ca am facut o pasiune pentru fiica-ta care mi s-a parut cel mai gingas copil pe care l-am vazut eu pina acum.

Sa va povestesc ce am patit ieri.... Pleaca Anca din Sinaia inspre Brasov, cu gindul sa dau de Bujo si sa reusesc sa iau un cadou pentru un prieten. Pe drum aglomeratie mare, se mergea bara la bara cu viteza melcului (de am prins aglomeratia ca abia ne-am miscat sa ne urnim de acasa). Dupa ce trecem de Busteni, cind am zis ca o sa inceapa sa fie mai lejer drumul, inainte de un pod, vad ca vine din fata o ambulanta. Eu, incetinesc si ma opresc pe dreapta (am incetinit de la viteza uimitoare de 30 km/h...nu stiu exact cit era, dar aveam viteza mica ca se mergea in coloana). Si ghici...un bou in spatele meu, imi trozneste masina in cur. Un adevarat cadou de Craciun...MAre lucru nu are masina mea, dar e urata cu bara tuflita si un senzor de parcare care tiuie continuu cind bag marche arriere.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele, in cat timp se inlocuieste laptele nr 1 cu nr 2, adica stiu ca se trece treptat , se incepe cu o masura din cel nou pe langa cel vechi, dar nu stiu cat de repede se avanseaza, adica cam in cate zile il inlocuiesc de tot?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput