Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

noi i-am luat buburuzei Catelul de la Fisher Price intradevar cam scump dar este foarte interesant: am dat 130 ron

cel mai mult ia placut sa manance pireu de morcov cu dovlecel si pastarnac (am pus 3 rondele) ca este cam atzos,azi i-am pus si cartof si nu prea ia placut swi vreau sa-i introduc si pireul de fructe...hmmmmmmmmmmm...era mai usor sa-i dau doar lapte

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Hello si de la noi!
Eu am tot plimbat-o pe Raluca,in fiecare zi am fost plecate in vizite.
Ankalaura eu nu ii pun Ralucai fular pt ca ea nu se dezlipeste de suzeta si ma gandesc ca o protejeaza suzeta sa nu-i intre aer rece.
Flo frumos foc David,foarte reusita poza in care sunteti amandoi cand plecati la bunici.
Marina ce de bunatati ai mai gatit.
Sursula eu ii dau Ralucai sa pape noaptea in pat pt ca adoarme mancand.
Anaxena branzica se poate face si cu lapte praf si adaugi lamaie sau calciu lactic.Eu am facut cu cateva picaturi de lamaie si a iesit foarte buna.
Kimmy tin pumnii sa iasa totul bine cu hartiile!
Dana ai cumva montat sterilet?
Kamelya foarte frumoase pozele.Ce par lung si des are Daria.Ralu este chelioasa.
estrella sper sa nu fie varicela.Ralu a avut o eruptie tot asa cum ai zis tu pe brate,fata,pipet si spate pt ca nu i-a placut un aliment introdus nou.I-am dat cu o crema si i-au disparut.
maitreyi mi-au placut mult pozele.
Azi mi-au zis cei cu concursul cu poza ca mi-au pus premiul la posta si ca il voi primi in cateva zile,sunt nerabdatoare sa vad ce am castigat.

Mergi la inceput

iriss mercy

Tecky multumim si printzesa

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

la noi tocmai canta fanfara sub geam

am ridicat azi coletul de la babypoint. bai ce diversitate au astia la hipp...super super. acu sa vad ce ne place cel mai mult si am sa ii comand mai multe borcanele dintr-un singur sortiment ca acum am luat 13 borcanele toate diferite.

marina si alexandra a luat putin in greutate de la 4 la 5 luni, 250 g, insa 8 cm asta a fost si explicatia pediatrei, ca atunci cand ia in lungime nu ia la fel de bine si in greutate. totusi numai 80 de grame? posibil sa fie de la big&multi caci ca totusi de mancat din ce spui tu se pare ca mananca. insa ai grija sa nu depaseasca 1000 ml/ zi. asta e maximul admis prin cartile mele de puiericultura. intreaba-ti pediatrul si vezi ce zice da' parca asa retin.

azi i-am dat piticului 1/4 galbenus de ou amestecat in supa. am sa ii dau 1 sfert de 2 ori pe saptamana = 1/2 de galbenus/ saptamana pana la 7 luni si incepand de atunci ii voi da un galbenus intreg. tot la 7 luni bagam si carnita.

tecky felicitari sa ne spui ce ati castigat mercic de aprecieri

pupam bebelusimea

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

am recuperat si cap trecut

diarux multumim ptr poezie de unde atata inspiratie?

ma duc sa pap

va doresc o seara buna

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am pus si eu cateva poze recente pe picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!!!

A venit pediatra. Diagnostic: eruptie alergologica cu potential rubeolic. Nu este exact asta denumirea dar in termeni romanesti... cam asta e. Oricum ramane sa o urmarim. Dar oricum ar fi, a zis ca si una si alta trec in 2 -3 zile. A mai zis ca la bebelusi nu se dau antialergice, ci doar romergam, pe care ea nu il recomanda intrucat da stare de agitatie. Starea Mayei e buna... e din nou vioaie, jucausa, a inceput sa manance, nu mult, la fel ca inainte. Febra nu mai are de ieri de la 11, deci face 36 ore. A zis ca nici nu crede ca va mai face. Cu alimentatia a zis sa merg in continuare pe piure de fructe si legume... ca la varsta ei si la ce alimentatie are ea nu sunt recomandari pt alimente de evitat. A zis ca oricum nu crede sa fie alergie... dar oricum pt astea ar trebui sa facem analize specifice. Sa nu imntroduc nimic nou in perioada asta, si sa nu o scot 7 zile din casa.

Ooka si Maya e foarte scarandiva la mancare, mai ales la lapte. De-asta imi e teama sa ma gandewsc ca am comandat atatea si nu le va manca. Pt ca majoritatea celor comandate, in special cele de legume, nu le-am incercat inca in combinatia aia.

Febra eruptiva nu e... mi-a zis ca asta nu apare pe fata, ori Maya are si pe fata din belsug...

Oricum, rubeola, e cea mai usoara forma dintre toate cele, ma bucur foarte mult ca nu e varicela.

Multumesc pt PM.

OOk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Tecky nu am sterilet, cred ca e de la polipul facut de la cusatura..zic si eu...
Bai, fata mea tocmai s-a patat pe la tample si sub ochisori de la portocala...daca e alergica de ce nu a facut si pana acum? Daca a reactionat acum asta inseamna ca va fi tot timpul alergica?
Estrella sper sa nu fie nimic grav cu Maya si multa sanatate

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna seara dragi fete,

DMA...si noi avem scaun de masa fischer price...si ne place foarte mult si mie si Irinei. Avand in vedere ca ea este destul de micuta cred ca o sa incapa in el pana la 3 ani.
Eu deocamdata nu folosesc masuta. O pun in scaun si eu ma asez pe canapea si sunt exact la nivelul ei... imi este foarte comod. Iar ea pare destul de incantata.

DIVERSIFICAREA...noi papam dimineata cateva lingurite de piure mar+para si 30-40 ml suc de morcov+para+mar+clementine.
Para si clementina ii dau pentru ca ea este constipata. Face o singura data pe zi si destul de greu.
La pranz mananca cereale de orez. 3 linguri le amestec cu lapte formula si ii plac la nebunie.
Nici Irinei nu-i plac legumele...maine incercam iar dupa o pauza de 7 zile. O sa ii bag si cartof si un pic de praz,poate o sa aiba alt gust. pana acum i-am dat doar morcov,albitura si telina.

MONI...am inteles ca marul crud constipa. Si noi de can am inceput diversificarea avem iar probleme . Se mai reglase cat de cat.

FULAR...eu nu ii pun pentru ca iesim cu carutul si avem si aparatoare de ploaie. Acum ca a fost asa frig am tras plasticul ala peste carul si la ea e tocmai bine. Nu-i bate vantul in fata,pentru ca avem aceeasi pr. ca si ANKA...nu avem manere reglabile.

Azi am fost si noi la pediatra si avem la 5 luni si jumatate 6300g si 65 cm. Deci suntem si noi in categoria fetitelor care beau apa plata cu lamaie. Ea doar in poze pare grasunica....

GINI...mi-a placut jucaria pe care ai cumparat-o Irinei. As vrea te rog sa te intreb daca sta in el ca in premergator? pentru ca as vrea si eu,dar Irinuta mea nu are voie in premergator si nici in marsupiu prea mult timp....

ANNA....legat de lapte si eu am trecut direct de la prenan la nan 1 si era micuta tare fetita mea,dar nu am avut probleme. Si noi trebuie la 6 luni sa trecem la nan 2 si ne-a spus sa incepem de acum,dar eu mai am 2 cutii de nan 1, asa ca o sa mai asteptam si credca vom trece direct!!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor nascuti in ziua de 29!!!

Daca imi mai amintes ceva revin...acum nu mai stiu..

Bobitamica-mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Long time no see.
Well suntem mereu plecati da de poze si filmuletz m-am tot ocupat maine-poimane il termin, asa ca daca mai e cineva pe ultima suta de metri fara poza de pepenas de sarbatori intrati pe picasa si puneti poza la albumul de craciun.
Noi suntem bine ocupati cu Bicu si plecati de dim pana seara ca niste usernici. Copchii crescuti pe drumuri of course...
Da e bine asa decat sa stam inchisi in casa.
Na deci sa stiti ca nu am reusit sa citesc nimic sper sa reusesc sa recuperez, ms pt deschisul de capitole u know who u are.
Na cam asta ca is pe fuga o sa pun si eu niste poze zilele astea vrem sa mergem la winter wonderland in centrul londrei ca in rest am fost la westfields am fost la noi in orasul mai mare unde am nascut-o eu pe Ami si rpin Londra oleaca da majoritatea le-a vazut bicu sau nu prea merge decat in vara vizitate asa ca vara urm o sa mai umblam asa mai mult.
Gata va pupic pe toate si sa stiti ca ma ocup seara cat reusesc de filmuletz deci mai aveti azi si maine sa puneti poze ca pe urma il finalizez.
Scumpi ms mult si ma bucur tare ca ai pus si tu poza.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput