Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am pus si eu poza pe picasa cu papusica mea scumpa. MADA cand ai tu timp,poti sa ne pui si pe noi in albumul pepenasilor.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara, buna seara, am venit cu sanioara la iasi ninge de 2 zile si 2 nopti ca in povesti...nu am mai avut zapada de Craciun de vreo 4 ani..e asa de frumos am scos si piticu afara azi...l-am infofolit si l-am dus la niste neamuri pe care nu le-a mai vazut pana astazi si a fost asa de sociabila si a trecut din brate in brate cu gura pana la urechi. acum spre seara au venit si nanii ei si i-au adus acelasi catel de la fisher price pe care l-a primit si de la noi da' o sa il dam altui copilas. bebe si-a adaugat in vocabular si cateva cuvinte noi astefl ca pe langa ta-ta si da spune si opa si pa-pa iar cand spune pa-pa misca si manuta stanga dreapta

o seara frumoasa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetelor inca odata

LA MULTI ANI!!!

Sper ca mosul a fost bun si darnic si toti pepenasii multumiti

Cu picii: Anna s-a bucurat cel mai tare dintre jde miile de cadouri de cel al lu' fratsu, era de asteptat. primise si el niste masinute si pe alea le-a vrut Prislea insa ma surprinde placut ca e tenace si nu cedeaza, obtine ce vrea prin eforturi sustinute. trage si el de toate jucarelele, carticelele, era ca pe front aici

Noi in schimb ne revenim dupa orgia culinara...

pupam bostana si sa fiti cuminti

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

PS profa cum adica nu poti sa te certi cu mine?? luv u 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

La multi ani puiutilor si parintilor lor! Sper ca ati avut un Craciun frumos si va urez un an nou cat mai bun.
O pt Cami si un gand bun pt Sun care si-a amintit si de noi in mesajul ei celebru.
De luni pana miercuri mi-am luat liber si am inceput pregatirile de Craciun, asa ca ieri am putut sa ne bucuram in voie - au venit finii la noi si inca o familie de prieteni si am re-creat impreuna un pic de Romanie.
Mai are vre-un bb de la noi probleme cu eczema ? I-am dat lui Theo cu hydrocortizon de doua ori pe zi vre-o 3 zile si cand s-au ameliorat simptomele ne-am oprit dar apoi s-a agravat instant si am inceput din nou tratamentul de doua ori pe zi. Maine se face o saptamana de cand am inceput a doua oara. Acum pielea nu mai e aspra, dar tot e rosie ... as vrea sa ii mai dau cateva zile o data pe zi si apoi sa opresc ... dr nu mi-a zis exact cat timp sa-i dau ... in principiu pana dispare eczema, dar uite ca dupa o saptama nu a disparut complet ... theo e alaptat exclusiv ... sa aiba legatura cu ce mananc eu ? in afara de eczema nu avem probleme.

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si cum m-a apucat melancolia,m-am apucat sa fac ceva ce tot nu-mi gaseam timp suficient,o sa dureze ceva timp dar trebuie sa o fac: imi copiez toate mesajele incepand cu aspirante si continuand cu scutece,asha am sa am mereu vie amintirea sarcinii si momentele din viata Mariei...e asha amuzant!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna seara,

Raportam si noi peripetiile de azi. Dupa o noapte in care s-a trezit de 7 ori, azi am mancat fructe (para cu banana) care ne plac si nu am facut pete. Apoi, i-am facut supa din morcov, telina si radacina de patrunjel. Esec maxim!!! Nu numai ca scotea afara, dar dadea sa si vomite . I-am pus si un pic de banana. Asa a vrut cateva lingurite, dar nu mai mult. Si surpriza: parca incepea sa faca iar pete la guritza . Deci m-am oprit.
Pe seara, m-am muls cat am putut (adica am reusit sa scot vreo 30-35 ml) si i-am facut cu cerealele de orez. Le-a papat si nu a avut nici o reactie . Ar mai fi vrut, dar doar atat am reusit sa scot . Si asta muls manual.
Si ca sa nu mai am nici o indoiala, dupa un timp, am pregatit si 30 ml de lapte formula bebelac, si am manjit-o in jurul gurii cu el (nu i-am dat sa-l inghita). Ei bine, in 5 minute ne apareau petele rosii. Clar, e de la lapte! Acum ramane de vazut daca e de la acest lapte sau are alergie la proteinele din laptele de vaca, deci la orice marca de lapte, si atunci va trebui sa-i cumpar lapte HA.
Va trebui sa ma interesez ce analize pot sa-i fac ca sa fiu sigura daca e alergica sau nu.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

PS profa cum adica nu poti sa te certi cu mine?? luv u 2

mai draga BIRI, se pAre ca suntem in contratimp cu mesajele...Pai adik scrii mesajele la obiect si ma lasi masca, si daca chiar as vrea sa ma cert cu tine (which i really really don't) nu am cum ca imi inchizi gura.
daca ti pup...ma crezi? eventual dulce ca sa crape ANKALAURA.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xeno, eu fac asta de vreo doo saptamani incoace cu ceea ce scriu la zi . Si as vrea sa fac din urma, dar trebe timp nene si ma indoiesc ca o sa-l am! Bafta sa reusesti! Faina ideea .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iar s-a pierdut mesajul oooooooooooooooooooooooooof!!!

deci sa reluam...(ca deja m-am ametit de nu mai stiu cui i-am scris si cui nu...tontovici ce sunt). daca nu imi ia sotu laptopu# inainte...

revin...

bai da ce ciuda imi e...ca scrisesem din suflet...of

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput