Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

s-a sters mesajul cu restul...revin

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

la multi ani si craciun fericit!
am intrat doar putin de pe calculatorul fratelui meu...sta langa mine si intreaba continuu..hai gata? ai terminat?
din pacate nu am reusit sa citesc despre voi, sau sa vad poze cu printisori si printese, nici sa va arat comoara mea.....
cine vrea poate sa vada pe netlog, am id catilyn2008 si am cateva poze si un filmulet..
ce am citit in lista, si m-a intristat tare, este despre ingerasul lui camy, de care nu s-a putut desparti dumnezeu...ma rog pentru linistea ei, nici nu pot sa imi imaginez ce poate fi in sufletul ei acum...
va pup pe toate, sper sa plece fratiorul cu prietenii..poate am si eu loc sa stau mai mult...
imi cer scuze pentru semnatura...nu am reusit sa o schimb...

35 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Diarux
Anka la o suma dcenta sper si eu caci din toate mamele astea nu cred sa fie mai mult de 20000 care ar avea de luat mai mult decat plafonul si oricum ele sigur se vor intoarce rapid la munca. Stiu cum e contextul economic acum si nu sunt hrapareata, dar stii si vorba aia, hai sa marim pensiile cu 50%. DAR ASTIA 50% SE APLICA SI LA PENSIILE DE J`DE MILIOANE, NU??? Atunci le dau dreptate femeilor sa ceara 85% din ce au castigat...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Profa, ti mama de scumpa.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CRACIUN FERICIT!!!!

Dragele mele fete,eu am fost foarte ocupata ca si voi de altfel,dar nu am apucat sa mai deschid calculatorul de ceva timp.

SUN....ITI MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU VORBELE FRUMOASE!!!
Am citit mesajul tau...mai mult decat emotionant.

Eu va pup pe toate...fetita mea vrea atentie 100...nu vrea doar sa vb. cu ea,ci sa ma uit in ochii ei cand ii vorbesc.

Bobitamica-mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

CRACIUN FERICIT!!!!!!

incerc sa recuperez ce ati scris zilele astea, va pupic pe toate+pepenasii

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada multumim frumos pt ca ne-ai adaugat si pe noi clip, am admirat cu Alex pepenasii si el si-a recunoscut surioara si era chiar fericit.

Sun multumim de vorbele frumoase multe pt un om atat de bun.

Ariadna pt mica uratoare, foarte frumos, abia astept sa mearga si Alex la gradi si sa-lvad la prima serbare.

Anka am avut doi nasi incantati tare de salata "tort" plus noi restul. Concluzia e tare tare meseriasa si buuuna!

merge greu netul, sa nu pierd mesajul trimit acu' si revin

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!

Mada, eu acum am reusit sa pun poza pt. album. E in albumul nostru de la pepenasi. E chiar coverul. O poti lua cand ai tu timp. Mersi!!

EDIT: de fapt acum am vazut ca este un album separat cu toti pepenasii...ala e pt. album? Ca o sa o copiez si acolo, sa nu te mai deranjez pe tine.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetele, am vazut ca unele din voi ati vazut deja montajul facut de Mada. Unde il pot vedea si eu?

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzam profa pt cuvintele de nebunie!!

noi am fost la mama unde mi-am recuperat burta de luna a5a!!!Maria e mai cumintzica,dar face numai kestii noi,acum ne mishcam foarte bine,ne catzaram pe mami si pe orice altceva,mananca 2 mese pe zi de papa..am cam intrat la pana de idei dar imi revin

pup toate fetele si imi dau seama ca suntetzi foarte ocupate dar n-ar strica sa mai intratzi sa povestitzi de ce au mai facut pepenashii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput