Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 13
Mitzi76 spune:
Ilinca
sa te faci bine puiutz! Cred si eu ca e de la proteinele din laptele de vaca.
Las baby eu am folosit cu succes!
Noi am petrecut frumos, cu toti copiii in jurul mesei si bradului. Ne-am pupacit si iubit unii cu altii!
Inca sunt suparata apropo de indemnizatie. Pana si Lavinia Sandru vrea plafonarea la trei salarii medii....
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Mitzi76 spune:
MADA, TE-AM RUGAT SI EU SA IEI POZA CU TOMA PENTRU ALBUMUL PEPENASILOR. AM INTELES CA ACUM NU MAI AI TIMP... POATE DUPA SARBATORI. MULTUMESC
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
diarux spune:
Pentru ALINA si RAYAN,LCAZANGIU si ANDREI DAVID, SIBYLLE si VLADIMIR si daca am uitat pe pepenasii bolnaviori...sa ma iertati...Va urez muuulta sanatate!!! si sa cresteti mari si vigurosi.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Caprioara spune:
Ana, Mitzi,
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Ana, Ilinca azi noapte m-a trezoit de vreo 7 ori, deci si io am o bromblema
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
Pentru fetele dragi mie, cu care am vb mai des pe forum, mail sau messenger sa le aduca \moshu numai bucurii pe masura bunatatii sufletului lor:
SOR#MIAstii cat de mult imi place de tine, pentru ca ai optimismul ala debordant in tine si pentru ca stii sa treci cu fruntea sus peste toate si pentru ca ai un simt al umorului de ma innebunesti si pentru ca mi-ai ascultat piticii de atatea ori si m-ai linistit si pentru ca ai o voce dementiala la telefon si pentru ca esti cea mai tare cu cainii tai cu tot...si mai am...da...nu e spatiu aici
IRLANDEZIApentru ca esti paranoica la greu
dar te tratezi si pentru calendare si pentru cadou si p-entru telefoanele date din IRLANDEZIA de o sa te ucida barbactu si de nebuniile de pe mess....
DIANAMIpentru ca e dr meu preferat si pt ca m-a invatat atatea si pentru ca m-a suportat nopti intregi cu intrebari care de care mai stupide si pentrru ca e o fina si o scumpa si o inteleapta de enervanta varsta de 26 de ani si pentru ca eu nu am intelepciunea ei desi sunt mult mai...batrana...
SUN pentru ca esti enervant de po****ra si pentru ca stii mereu ce sa spui si pemtru ca ai un suflet asa de mare si pentru ca esti asa de sensibila si pentru ca ai o putere extraordinara pe care i-ai transmis-o si minunii tale si pentru ca ne-am intalnit...
ANKALAURA pentru ca stie atat de multe de ma enerveaza si pentru ca pare atat de informata si pentru ca am mereu la cine sa apelez in caz de pitici si pentru ca zice mereu ca e grasa desi pozele in care am vazut-o spun altceva si pentru ca are de luptat mereu cu GOLIAT (aka mama)....
MADA pentru ca e mereu pe faza si pentru ca pozeaza orice si ne arata si noua, pentru ca are tot felul de idei si rabdare sa le aplice si pentru ca stie sa faca atatea...
BUJO pentru ca e minora si tanara si frumoasa si are un FILIP de te innebuneste si penrtru ca am cunoscut-o si i-am vazut zambetul si atitudinea plina de viata...
CAPRIpentru ca are o ILINCA de mori care ii seamana leit si ca e la curent cu stirile si cu aniversatii din ziua respectiva...
BIRI pentru ca citeste mereu din umbra si apare cao naluca si dispare la fel de nu apuci sa te 'certi' cu ea...
TIBE care e o dulce si o sufletista si..restul stie ea...
ANNABABYpentru ca e bacauanca de a mea si pentru ca am suferit impreuna o zi in care bebelushanii si-au pus in gand sa ne testeze la maximum...
DR_ANCApentru ca e si ea tanara si frumoasa foc si are o SARA de iti vine sa o papi toata...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
vias spune:
Diarux, 

Cristi a fost un om extraordinar, a fost mereu langa mine..scumpul meu a adus un brad frumos, mare, bogat, in timp ce-l impodobeam...mi-a zis ca este facut pt Darius, sa-l vada de acolo de sus...sa stie ca este al lui!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ankalaura spune:
Mitz - acum am vazut si eu la stiri interventia Laviniei Sandru.
Eu consider ca cel mai corect si cel mai corect era sa se modifice alocatiile copiilor, dar nu numai pana la 2 ani, si sa fie o suma decenta, cum este in cele mai multe tari civilizate. Dar ei sunt constienti ca e mult, mult mai complicat sa modifice alocatiile timp de 18 ani pentru cateva milioane de copii, decat sa ne scoata noua ochii cu un controversat procent din salariu pt un an si ceva aproximativ... si asta pentru mai putin de 200 de mii de mame....
Singurul lucru pe care il vreau eu este sa putem beneficia de o suma decenta. Propunerea de limitare mi se pare decenta, o spun sincer. Atata doresc, sa nu ajung sa fac economii pe spatele Elizei... sa nu o lipsesc pe ea de cele necesare... Asa mi se pare corect...
In rest, daca imi pot permite sa le hranesc corect, sa am bani pentru pampersi, eu sunt multumita.
Eu cred ca legea se va aplica si ca totul nu e decat un zvonerism de TeVe... Ca vor aduce poate niste mici modificari, foarte posibil...
diarux spune:
XENApentru ca e o dementa si pentru ca am ras cu ea atatea nopti cu cate trasnai ii trec prin cap, pentru ca e atat de activa si super eleganta mereu si are o MARIA 'precoaca' rau...si pentru ca umbla prin cluburi de nebuna...
RONTZY pentru ca e o rusinoasa si otimida...\(cred...)
ATB pentru ca e din cluj si ma enervez cumplit ca nu pot merge acolo acum...
FLO pentru ca am vazut cat de scumpa e in pozele de la intalneala si cum seamana flacaul ala mare cu ea...
KIMMY pentru ca e si ea o scumpa chiar si fara indemnizatia de mamica (pentru ca nu e buna data aia afurisita de licenta
)
ANA_A ca e si ea documentata in anumite domenii de te crucesti...
SERENITY ca e mica rau de tot si e asa d etanara si e asa de...curajoasa si are o frumusete de baiat
ANACOpentru ca imi aduce mereu aminte cate luni are minunea mea cand isi pune la status varsta minunii ei...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
pentru fetele noi care s-au acomodat aici
MITZY cu toti cei trei crai ai ei...
IROLF care vorbeste cu tabelele si nu intelege de ce ii raspund...
MONI_OR care e geamana lu' IRLANDEZIA la nebuneli...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor