Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Marimar, .

De alergie sau intolerantza am tot citit pe net acum, si sunt din ce in ce mai convinsa ca nu are cum sa fie de la cerealele de orez, ci de la lapte. Imi este teama sa nu avem cumva alergie la proteinele din lapte de vaca, care sunt in laptele formula . Cred ca maine incerc sa ma mulg si sa-i fac cerealele cu laptele meu. Desi tare ma mananca sa o inerc cu cateva linguritze de lapte praf fara cereale sa vad daca mai face petele la gura... Macar sa fiu sigura ca asta e.

Ma duc la culcare. O noapte linistita sa aveti!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAPRI-ce rau imi pare pentru Ilincuta!ma gandesc si eu ca poate fi alergie la proteinele din lapte...Eu zic ca e o idee buna sa incerci cateva zile sa-i dai cereale cu laptele tau .Ce frumoase sunt pozele cu Moshu'!!!Ai o familie nemaipomenita!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Craciun fericit!Sanatate,impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi ai vostri!
Laura,iti multumesc pt cuvintele frumoase si iti doresc tie si familiei tale tot binele din lume.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!

A fost si pe la noi Mosul, ne-a adus multa liniste si fericire! Ne-am bucurat din plin de echipa in 4 sotul inca imi mai spune ca uneori nu-i vine sa creada ca suntem 4 la numar! hihi...ne-a adus si jucarii de toate natiile, am facut ceva poze insa nu am apucat sa le incarc pe undeva.

Capri, nu stiu ce sa-ti spun, insa as vrea sa-ti povestesc experienta mea cu lapte praf. Am vrut sa vad daca accepta laptele gratuit, dr a zis ca este ok si as putea sa-i dau fara probleme. I-am preparat 30 de ml intr-o dupamasa si in maxim 40 de minute a vomat in jet tot din stomacel...de m-am speriat. Dupa ce l-am schimbat si dusulit a mai tras o tura de voma, numai apa, ceva lichid, probabil acid ca mirosea fff tare acru. Nu stiu ce sa zic...poate a fost din cauza laptelui asta gratuit pe care l-am aruncat si desi mai am cutii no sa ma mai ating de el. Am sa il dau dr sa-l dea ea la mamicile care au nevoie.
Se pare ca astia care sunt alaptati la san mai mult timp accepta mai greu laptele praf.
Ieri am incercat sa-i dau alt fel de lapte praf, Similac, care la Stefan ia mers fff bine, si si-a facut greata de la el....Mai ramane sa cumpar Nan si sa incerc cu acesta.Dar am sa cumpar si eu cereale simple sa le amestec cu Similac sa vad daca se va obijnui cu acest gust.

Problema este ca mi-a scazut laptele si seara nu se mai satura asa ca as introduce cumva o completare...da nu vrea.prefera sa ma scoale noaptea din 2 in 2 ore

pupici tuturor! si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Printre atatea lumini si printre atatea stelute de zapada, printre atetea bucurii si printre atatea zambete de copii fericiti, printre ochiurile de geamuri aburite prin care se vede cate un nasuc lipit si curios, printre atatea sunete de clopotei si colinde, printre atatea dorinte de sarbatori si sperante de mult mai bine,printre atatea ganduri bune catre ceilalti...printre toate acestea, strecor si eu o urare carte voi, cele care ati facut mult mai usoara trecerea peste greutati , nebunii si pitici de sarcina si de proaspatul si vesnicul de acum job de mama: Sa va aduca anul nou toate bucuriile din lume, sa vi se indeplineasca gandurile negandite si visurile nevisate! sa aveti liniste sufleteasca si sa nu va lipseasca nimic din ceea ce este important pentru voi si pentru cei dragi. Sa va bucurati de cele mai minunate clipe alaturi de pepenashii vostri, de fiecare zambet, d efiecare scancet, de fiecare miscare si bataie de inima...Sa aveti mereu zambetul pe buze si increderea ca va fi totul si mai bine si mai frumos....

Va pupam cu drag si va uram sarbatori fericite,
Ruxandra, Robert si ANDREI

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

dr_anca, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de frumoasa ta Sara!

Mergi la inceput

Si pentru CAMY, special:sa-ti dea |DD putere sa treci peste toata suferinta si sa ramai puternica. Sa-ti visezi puiul mereu si sa te simti fericita cu el acolo in vis, care e cealalta realitate a noastra. sa il strangi acolo in bratele tale si sa il simti cum se bucura pentru tine si pentru Cristi si pentru surioara Timeea care urmeaza sa vina.Sa poti zambi mereu cand te gandesti la el si sa iti poti deschide sufletul ori de cate ori simti nevoia, aici, langa noi, ceel care iti suntem surori virtuale si care ne gandim la tine in fiecare moment. |Ne-ai marcat existenta nu numai prin ceea ce ai trait, ci mai ales prin felul in care ai reusit sa treci de fiecare incercare grea loa care ai fost supusa in anul acesta. \dupa cum ti-am mai spus, am incredere ca 2009 iti va aduce tot ceea ce nu ti-a adus 2008.Cand impodobeam bradul, mi-a venit deocadat in minte numele tau, si printre lacrimi m-am rugat sa iti dea DD liniste si un suflet impacat.
te imbratisez cu drag.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Pentru ANDREEA (A.CICEL)- fruntea sus si multa intelepciune sa iti aduca Moshu anula acesta. vei lua decizia cea mai nteleapta sunt sigura. Nu e greu, stiu si eu ce inseamna sa ai pe cineva asa in familie....e urat...si greu...si nedrept...Nu pot sa iti dau sfaturi, dar pot sa iti spun ca e atat de bine s aai langa tine pe cineva care sa te respecte, sa te iubeasca si sa te sprijine. Nu merita nimeni un astfel de tratament.
Pupam gagalicile cele mici si pe mama lor curajoasa. Si printre toate ..neajunsurile sa aveti sarbatori frumoase.

Mergi la inceput

pentru MIKYCRIS:te apreciez pentru felul cum reusesti sa te descurci singura cu fetele tale si cum ai reusit si tu sa te mobilizezi. Sa iti aduca anul nou si tie tot ce iti doresti mai mult. |sa ai fetele sanatoase si frumoase si sa te poti mandri tu cu ele si ele cu tine.pupici

Mergi la inceput