Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ruxandra, scrie in word intai ca e mai sigur. Si nu uita sa inregistrezi documentul si apoi doar dai copy/ paste.

Noi ne-am intors in dupa-masa asta pe pamant, am zacut toti timp de 3 zile din cauza unei gastro-enterite pacatoase... nici Craciun nu am avut. Maine seara cred ca ne dam cadourile ...

Va urez un sfarsit de an cat mai frumos si plin de speranta.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dragelor mele, cu scuzele de rigoare vin si eu acum, putin intarziata (ca de obicei) sa va urez sa aveti in continuare Sarbatori fericite! alaturi de cei dragi si binecuvantarile lui Dumnezeu sa se reverse asupra voastra, sa fiti mereu fericite, implinite, sanatoase si iubite!
Noi suntem bine, sanatosi, nitel obositi, dar recuperam incetul cu incetul. Daca ieri si alaltaieri am fost la colindat, azi am stat in casa si am dormit cat de mult am putut. Nicholas a fost un cumintel, i-a placut enorm sa vada lume multa in jurul lui, sa se plimbe din brate in brate, sa rada la toata lumea, (sa va pove o faza: incepuse un cumnat sa zica un banc, si toti eram atenti la el, liniste totala, Nicholas era la mine in brate si-l urmarea f atent cum povesteste, cand dintr-o data se apuca sa rada in hohote inainte sa se termine bancul, va dati seama ca am fost toti pe spate), a dormit unde l-a apucat, de mancat la fel (din bibe), si a facut cadou la toate neamurile cate o poza cu el cum avem la coperta albumului. A fost un Craciun minunat alalturi de comoara noastra si cei dragi. Pacat ca n-am avut parte si de zapada, ar fi fost mirific...
Sun, multumesc din suflet pt cuvintele tale pline de caldura si dragoste, optimismul si bunatatea ta sunt ca painea calda pt acest forum. Iti doresc sa ai parte numai de bucurii si impliniri, sa fiti sanatosi si fericiti, sa nu mai aveti parte de nici o rautate, oamenii rai sa dispara din calea voastra, tu esti prea buna si blanda sa suferi din cauza invidiei si rautatilor unora.
Mada, multumim pt. montaj, esti unica prin felul tau de a fi, mereu saritoare si cu un cuvant pt. fiecare. Distractie placuta alaturi de printesele tale, Flo si tatal tau!
Diarux, hai ca-ti dau motiv sa vii la Cluj: te poftesc la o ciorba de burta! Cuscra, valabil si pt tine.
Multumiri tuturor celor care ne-au vazut si apreciat pozele , Violeta_m_tm, imi pare tare rau ca n-am fost pe faza cand ai zis ca-ti place poza noastra si ca vrei si tu, ti-as fi facut si tie una, nu e greu de editat, eu am facut-o cu Word si Picnik. Daca crezi ca nu e prea tarziu si mai vrei zi-mi si-ti fac si tie. Numai sa-mi zici care poza o vrei modificata.
Eu sunt putin suparata pe myself, nush cum fac de reusesc sa ma ingras din ce in ce mai tare, deja am 7 kg plus fata de cand eram inainte sa raman gravida. Dupa 3 luni de la nastere mai aveam de dat jos 3 kg, iar acum am urcat la 7, si daca va zic ca de mancat mananc ca o vrabiuta... o singura masa consistenta pe zi, in rest numai asa, cate un sandwich rapid, o felie de ceva... Mor de ciuda!
Va pup dulce (), iar ma apuca ore tarzii si ma simt cam obo... Noapte buna tuturor!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

LA MULTI ANI! tuturor Stefanilor si Stefaniilor!

si pt ca avem si noi citiva:
La Multi Ani!

Stefan Cristian de syyylviuta
Mandy Stephanie de Alina Maria,
Erika Stefania de ankalaura
Stefan de ana_a
Fabian Stefan de pagurschimag
David Stefan de ileanna_83
Sara Stefaniade dr_anca

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata si LA MULTI ANI tutror Stefaniilor si Stefanilor, mamici si pepenasi!!! Sanatate , fericire si multe, multe bucurii in aceasta minunata zi!!!

Noi am avut un Craciun minunat, cu musafiri peste musafiri, Mihaita mai vesel ca oricand si fericit sa treaca de la o persoana la alta in brate...Azi mergem in vizita la socrii...

Aaaa..ultimele achizitii ale lui Mihaita:se intoarce cu mare placere de pe spate pe burtica si invers, nu mai vrea deloc sa stea la orizontala, numai in fundulet vrea sa stea, sa vada el tot si am inceput si diversificarea cu cereale!!!

Sibylle, imi pare rau sa aud ca ati fost bolnavi. Insanatosire grabnica !

Atb, misto faza cu Nicholas...Sunt niste scumpi bebeii si plini de surprize ...

O zi frumoasa !! toata lumea...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Buna dimineata si de la noi. O de la mine, pentru voi. Eu astept sa imi faca tata cafeau a.

Capri sper sa ai nororc si sa nu aibe Ili intoleranta la proteinele din lapte de vaca. Poate daca ii schimbi laptele o sa il tolereze pe cel nou.

Noi Craciunul l-am petrecut in "familie", adica la noi acasa cu sora mea si cu nepoata si cu: nasii, finii si inca niste prieteni. Ne-am simtit bine si ne-am distrat impreuna. In dimineata de Craciun ne-am deschis cadourile, adica mai bine spus cadourile lui Sebi. Cri il tinea in brate si desfaceau amindoi cadourile, erau amindoi o incintare pentru ochii mei. In clipele alea am retrait toate Craciunurile de cind s-a nascut Cristina, cum ma ascundeam cu sora-mea sa ii impachetam cadourile, cum ii faceam 2 brazi de Craciun, unul la Bucuresti si unul la Sinaia (unde stau ai mei acum), cum ne chinuiam sa o pacalim sa doarma ca sa vina mosu' si acum cind i-am vazut pe amindoi nu imi mai incapeam in piele de mindrie ca am 2 copii minunati.
Sebi de citeva zile exerseaza din ce in ce mai mult "plinsul de mila". O sa incerc sa fac un filmulet sa vedeti cum isi plinge de mila, cum spun eu.

BUJO unde esti tu cu laptopu' tau roz??? Da si tu un pm cu nr. tau de tel ca sa pot sa dau de tine .

Sper sa imi fac si eu timp sa scriu citeva cuvinte despre intalnirea cu fetele de saptamina trecuta si in acelas timp sper sa nutreaca anul....

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor ce poarta numele de Stefan,Stefania.
Va pup pe toti pepenasii si pe toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna si de la noi !

Stefan Cristian de syyylviuta
Mandy Stephanie de Alina Maria
Erika Stefania de ankalaura
Stefan de ana_a
Fabian Stefan de pagurschimag
David Stefan de ileanna_83
Sara Stefania de dr_anca

Noi am petrecut in familie pe 25 iar pe 26 am fost la parintii mei. Acum suntem morcoviti, lenosi.....

Capri imi pare rau de cele intamplate , sanatate multa si sa nu aibe intoleranta la lactoza!

Profa multam,

Sper sa revin mai pe seara ca acum pe mine...

Va si petrecere frumoasa sarbatoritilor!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pica am inteles eu bine...mai ai o fetita???? Eu credeam ca ai doar pe Sebi...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Pupam STEFANII!
Capri trebuie mers la alergolog si stiu ca fac niste teste si iti spun la ce e alergica. Nu stiu cum se face la copii, dar la adulti fac pe piele o grila si in fiecare patratel pun cate un alergen. Unde se vede reactie inseamna ca e o substanta la care face alergie persoana respectiva. Poate sunt si alte metode mai noi...
Va pup pe toate, eu ma ocup in continuare de indemnizatie...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MITZ - eu am incredere ca se va lua o decizie corecta... Adica... asa sper!

IROLF - ma bucur mult ca v-a placut salata. Si noi am facut-o de Craciun.

XENA - moama ce rabdare tre' sa ai! Eu le copiam instant, adica scriam, si pac puneam si pe un doc... Imi lipsesc cateva, si tot nu am timp sa le recuperez... SPOR!

CAPRI - mai da' stiu ca aveti parte de aventuri nu gluma...

Bey DIA, ia te rog frumos, cu dulce, da' dulce de tot, am drepturi, copywright chestii!

SYBI - cum ati reusit, toti trei gastro-enterita???

ATeBeule - pupam blondutul cu simtul umorului! Si zici ca ai facut ciorba de burta???

FLO - eu stiu ca e nepotica ei, ca si fata ei

Fetele, fug la o feliuta de tort, ca deh, avem Stefanie acasa...
Revin

Mergi la inceput