Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
flo cred ca vb de nepoata,cea care era cu ea la mall..sau asha cred eu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
Caprioara:chiar tre sa am muuulta rabdare!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dr_anca spune:
MULTUMIM FETELE DE URARI
La multi ani se Sf. Stefan de la o Stefania si fetita ei Sara Stefania
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Caprioara spune:
LA MULTI ANI! si de la noi tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Si in special
pentru:
Stefan Cristian de syyylviuta
Mandy Stephanie de Alina Maria,
Erika Stefania de Ankalaura
Stefan de ana_a
Fabian Stefan de pagurschimag
David Stefan de ileanna_83
Sara Stefania de dr_anca
Pica, Flo, Mitz, Ankalaura, Xena,
.
Azi noapte ne-am trezit iar de cel putin 6 ori, ca le-am pierdut sirul la un moment dat
. Asa ca is zombie...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR!!!!vA IMBRATISEZ CU MARE DRAG
Eu sunt fff obosita si inca nu am terminat cu vizitele...cand la noi cand in deplasare, am carat-o pe Clara peste tot si nu spune nimik, e foarte fericita cu multa lume in jur, scoate sunete noi si il adora pe taicasu...cam atat despre noi!!!
CAPRI sper ca ILINCUTZA e bine, ma bucur ca papa mai bine si
sa nu mai apara petele ...Eu nu-mi gasesc neuronul...si mi-e asa dor de el...cred ca de la
, asa ca fug sa ma cuibaresc langa puii meiXENO spor la copiat
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Dana,
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Caprioara spune:
Fetele, o fi azi Sf Stefan, dar mai avem de aniversat si pepenasii care s-au nascut in zi de 27.
Asa ca La muuulte lunitze fericite
pentru:
David Gabriel de flo1980
Maya Andreea de mcoca
Anthony de Biribu
Maya Elena de estrella80
Raul de oanasm
Radu Mihai de Serenity
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
atb spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor Stefanilor si Stefaniilor, un pupic special pentru nora-mea, Erika Stefania ! 

De nu erati voi habar n-aveam ca e sarbatoare azi... ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
diarux spune:
SIBBYLLE Da stiu cu wordu', da sunt pe laaptopu'lu' sotzu'si nu are instalat inca office-ul.da reusesc io pana la urma.
DR_ANCAunu umbli fato???si de ce nu ai rds ul deschis???te suna omu sa-tiureze la multi ani si tu nik. shaaaame on you! da hai te iert ca tot e ziua frumusetii de Stefania azi.pupici
ATBhmmmmmm...shshshshshsht sa nu auda duamna SUN de ciorba si mai ale de burta ca ne linseaza pe ambele amndoua.![]()
![]()

asa....am inteles acu de ce am pierdut toate mesajele alea ieri...prea semana de acum mesajul cu al lui SUN. trebuie sa come up with new ideas...hmmmm...cam greu la neuron..da sa vedem...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ankalaura spune:
Mai, dar ce de sarbatoriti avem azi!
Ii pupam si noi pe toti, fie pentru lunite, fie pentru onomastica, sa fie toti sanatosi si infloritori, ca merii, ca perii, in mijlocul verii! ![]()
Capri - dar stiu ca ai nervi nene... ma rog... cat o mai fi din ei... Pai eu daca nu dorm o singura noapte sunt zombie, sunt varza, sunt terminata.... De aia (ca si Ile), nu am prea fost prietena cu distractiile de noapte, cluburi si alte cele... Pai daca imi facea fie-mea asa, o dadeam cadou nene!
Cu legumele, acelasi esec in continuare si la noi... Ziceam ca daca ii dau de la borcanel o fi mai gustos pentru ea. Da' de unde! Ma rog, incerc sa fiu perseverenta, macar INCERC sa ii dau .... Acuma am pus la fiert juma' de morcov si un sfert de telina mica, sa mai subtiez nitel piureul de la borcanel, ca dupa ce ca nu ii place, se mai si ineaca.... Uffff....
DIANA - ati inceput diversificarea?
Stiti pe cine nu am vazut zilele astea? Pe Turtu! Alooooo, Turtu, unde esti???
Ai mei au plecat acum 20 de minute. Initial ziceau ca stau pana maine. Ma simt mizerabil! Nu avem solutie... pur si simplu... e aproape imposibil sa impart acelasi perimetru cu mama... Oricat de bine intentionata suntem fiecare dintre noi, tensiunea exista, si de la cel mai inofensiv comentariu, ne ciocnim... Ea s-a suparat ca eu m-am suparat ca mi-a zis ca trebuie sa slabesc, dar eu m-am suparat pentru felul in care a spus, ea zice ca ce mare lucru a spus, ca oricum si eu gandesc asa... Sigur, si eu gandesc, stiu ca trebuie sa slabesc, doar nu o sa stau la 73 de kile... Imi trebuie maxim 60,... nu sunt nebuna, ma uit si singura in oglinda, dar parca as fi vrut sa spuna "Ei lasa ca si dupa Eliza ai slabit fara mare efort, dar a durat ceva, normal"... De cand am nascut tot "scapa" din astea... Am zis la un moment dat, la cateva zile dupa nastere, ca apar imensa in poze, ea a zis ca arat asa cum sunt.... Cum naiba puteam sa fiu decat cu oasele cracanate de atatea kile purtate lunile alea???
Nu stiu cum sa gestionez neintelegerile astea, pur si simplu trebuie sa stam la distanta, dar nu e normal, ar trebui sa ne putem bucura impreuna, as vrea ca si ea sa se bucure de nepoatele ei, singurele deocamdata... Ea zice ca nu e de acord cu ce spun eu, ca nu e de acord ca o rasfata pe Eliza, ci ca eu ma port urat cu ea... Desi si-a pierdut si ea rabdarea de cateva ori zilele astea, pentru ca Eliza a exagerat, stia ca daca face circ, mama nu o cearta... Ba ii mai da si bulina verde in calendar...
Asa ca ma simt mizerabil, ma intreb cum de are Ovidiu atata rabdare, frate, cata rabdare are! De ex, noi am mai stat seara sa vedem cate un film, si era normal sa nu ne trezim la 8 dimi... Ei bine, ele se trezeau la 8, si faceau galagie, azi dimineata ii cantau Erikai La multi ani, foarte frumos de altfel, dar chiar nu conta ca noi dormeam inca? Si nu era decat ora 9.... Pana la urma, poate noi suntem vinovati ca ne-a apucat 2 noaptea.... Asa se intampla si cu alte ocazii, cand vine pentru cate un weekend, si Ovidiu nu se poate trezi la 8 dimineata, na, toata saptamana lucreaza, adoarme la miez de noapte si la 6 e in picioare, de ce ar trebui cineva sa considere ca suntem puturosi daca ne apuca ora 9 in pat?
Deci, nu am solutie... Aia e... Ma duc in barlogul meu