Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Multumim tuturor pt felicitarile din 20 cand a facut Sergiu 2 lunite.

Spuneti-mi si mie cat aproximativ cat trebuie sa manance la o masa un bb de 2 luni?sa ma iau dupa ce scrie pe cutie adica 150ml?ca m-i se pare mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Buna seara! Buna seara!
Fetelor trecu si ziua mea cu sampanie, vin bunnn ( pe care abia l-am gustat) musafiri, agitatie, cu tort nereusit cu cadouri frumoase si cu multumirea ca o am pe Maya, cel mai frumos cadou din lume si am prietene multe multe aici
Pupici speciali pentru:
cuscra multumesc pt urari ai fost prima prima si pt soricel un pe ochisori
si eu zic sa nu-l trezesti noaptea si-a format si el un program si a crescut bine, nu creste la fel in fiecare luna. daca doarme inseamna ca-i ajunge. pediatra mea spune ca bebe nu doarme niciodata daca nu e satul.
anca multumesc si tie si pt frumoasa Carla care si-a cunoscut srabunica
andy.p
Giuliana
sabinel
si tuturor celor pe care nu le-am nominalizat
clau_geo multa sanatate iti doresc si Sarbatori fericite si linistite!
Nausica noi mai avem 2 episoade din seria 4 si gataaa le pastram de Sarbatori vazut si filmulet cu Ania e o dulce!
fce scriai undeva ca nu stii cum sa-i dai siropelul de colici, in caz ca ti s-a raspuns la greu, scuze daca ma bag si eu in seama dar vroiam sa-ti spun ca poti amesteca siropul cu ceai, sau putin laptic, sa nu il dai asa gol daca vomita. si daca tot vomita, schimba-l ca poate nu-i prieste!
Luminita bine ai venit! ti-am vazut comorile sunt super dulci si tu la fel super mamica! Esti de admirat, tu faci tot ceea ce facem noi, dar la patrat
moni, Monyca, simo voi pe unde sunteti? faceti curatenie de Craciun?

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Am fost azi sa ma interesez ce si cum cu indemnizatia de crestere copil.
Dupa ce am fost la primarie, ca asa scrie pe site la ei cat si in proiectul de lege, ca dosarele noi de depun la PRIMARIE!!! am aflat (de la primarie) ca trebuie sa ma duc pe soseaua Oltenitei (adica la 5 minute de mine...).
M-am dus... si mi-au dat listuta cu tot ce trebuie facut pentru cei 600ron. Pentru 85%, citez "nu stim nimic, nu s-au publicat normele de aplicare a legii, mai sunati prin ianuarie".
So... good luck Romania.

Oricum, doamna de la ghiseu a fost foarte amabila si prietenoasa... si cu mine si cu taticul dinaintea mea care avea saracul un teanc de copii si nu stia ce sa faca cu ele.
Practic i-a sortat dosarul, i-a aratat ce cereri trebuie completate, etc.
Foarte frumos, m-am bucurat sa vad un functionar asa de amabil si binedispus.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

ai idee ce program au in perioada asta ca trebuie sa ajung si eu.

mersi mult!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Au deschis si 23-24, cat si 29-30-31, cel putin eu asa am inteles de la tanti aceea. Apoi redeschid pe 5 ianuarie. Orarul normal e luni-joi pana la 16, si vineri mai scurt, pana la 2 cred, dar pe anul acesta nu mai e nicio vinere ca vin sarbatorile.
Mi-a dat un nr de telefon pentru intrebari, notati-l si voi care mai sunteti din sectorul 4: 0372756314 / interior 106 - 108

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

mersi mult...eu sunt la sectorul 6...dar tre' sa aiba toate sectoarele acelasi program.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Sectorul 6 are super site, asa ca poti vedea acolo.
http://www.primarie6.ro/

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello si de la noi,

Cosmy si tuturor bebitzilor sarbatoriti azi

Luminita Bine ai venit in grupul nostru.Vazut bb la patrat si citit poveste frumoasa a nasterii.Si eu era cat pe ce sa am gemeni...e trist, insa o vad pe Karinutza invingatoarea mea...o adevarata luptatoare pt.viata....de fapt EA a devenit viata mea...eu sunt nimic fara ea.

Gaia.nevia Si eu am fost azi sa depun dosarul pt CIC, chiar ca doamna de acolo fara dinti a fost foarte dragutza.

Multumesc Freshanana ca mi ai dat lista cu toate actele pt CIC, chiar le am avut pe toate si am fost tare mandra ca am rezolvat o repede, nu stiu voi insa eu o iau ca pe o izbanda orice e legat de rezolvat acte cu statul...oh yeah

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikolici multumesc! Tot am vrut sa-ti spun ca poza asta imi place f mult! si asta
Fug la ca e tarziu!!! Sa aveti o noapte linistita!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
fac capitol nou

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune: