Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
LUCUTTA spune:
Multumim tuturor pt felicitarile din 20 cand a facut Sergiu 2 lunite.
Spuneti-mi si mie cat aproximativ cat trebuie sa manance la o masa un bb de 2 luni?sa ma iau dupa ce scrie pe cutie adica 150ml?ca m-i se pare mult...
CosmyB. spune:
Buna seara! Buna seara!

Fetelor trecu si ziua mea
cu
sampanie, vin bunnn ( pe care abia l-am gustat) musafiri, agitatie, cu tort nereusit
cu cadouri frumoase si cu multumirea ca o am pe Maya, cel mai frumos cadou din lume si am prietene multe multe aici 
Pupici speciali pentru:
cuscra
multumesc pt urari ai fost prima prima
si pt soricel un
pe ochisori 

si eu zic sa nu-l trezesti noaptea si-a format si el un program si a crescut bine, nu creste la fel in fiecare luna. daca doarme inseamna ca-i ajunge. pediatra mea spune ca bebe nu doarme niciodata daca nu e satul. 

anca multumesc si tie
si pt frumoasa Carla care si-a cunoscut srabunica 
andy.p

Giuliana 

sabinel 

si tuturor celor pe care nu le-am nominalizat 
clau_geo multa sanatate iti doresc si Sarbatori fericite si linistite! 
Nausica noi mai avem 2 episoade din seria 4 si gataaa
le pastram de Sarbatori
vazut si filmulet cu Ania
e o dulce!
fce scriai undeva ca nu stii cum sa-i dai siropelul de colici, in caz ca ti s-a raspuns la greu, scuze daca ma bag si eu in seama
dar vroiam sa-ti spun ca poti amesteca siropul cu ceai, sau putin laptic, sa nu il dai asa gol daca vomita. si daca tot vomita, schimba-l ca poate nu-i prieste! 
Luminita bine ai venit! ti-am vazut comorile 
sunt super dulci si tu la fel super mamica! Esti de admirat, tu faci tot ceea ce facem noi, dar la patrat![]()

moni, Monyca, simo
voi pe unde sunteti? faceti curatenie de Craciun? ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui AlexaM
mersi mult...eu sunt la sectorul 6...dar tre' sa aiba toate sectoarele acelasi program. Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii |
Sectorul 6 are super site, asa ca poti vedea acolo.
http://www.primarie6.ro/
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
nikolici spune:
Hello si de la noi,
Cosmy
si tuturor bebitzilor sarbatoriti azi
Luminita Bine ai venit in grupul nostru.Vazut bb la patrat si citit poveste frumoasa a nasterii.Si eu era cat pe ce sa am gemeni
...e trist, insa o vad pe Karinutza invingatoarea mea...o adevarata luptatoare pt.viata....de fapt EA a devenit viata mea...eu sunt nimic fara ea.
Gaia.nevia Si eu am fost azi sa depun dosarul pt CIC, chiar ca doamna de acolo fara dinti
a fost foarte dragutza.
Multumesc Freshanana ca mi ai dat lista cu toate actele pt CIC, chiar le am avut pe toate si am fost tare mandra ca am rezolvat o repede, nu stiu voi insa eu o iau ca pe o izbanda orice e legat de rezolvat acte cu statul...oh yeah
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
CosmyB. spune:
Nikolici
multumesc! Tot am vrut sa-ti spun ca poza asta imi place f mult!
si asta 
Fug la 
ca e tarziu!!! Sa aveti o noapte linistita!
Pozici
Mami super happy de
Maya
felicic76 spune:
neatza!
fac capitol nou
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei