Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am culcat copiii si eu muncesc de zor .

Oana, tu erai cu laptele, scuze ca am uitat .

Violeta, eu le-am luat asta-vara, inainte sa nasc, nu cred ca s-au scumpit...zilele astea ajung in Cora, daca vrei iti cumpar si tie .

Flo, eu am tipat de vreo doua ori pe aici inainte sa nasc, v-am zis ca am gasit tampoane in Cora la oferta .

Camy, ce ti-a zis Biri e 100% corect. Trebuie sa faci o ecografie pt. evaluarea peretelui uterin (unde e cicatricea). Daca totul e ok, pe cai . Nu mai e demult interdictie pt. mai mult de 2 cezariene...ba in afara de naste si natural dupa cezariana.

Vin si eu duminica la intalnire, dar in Baneasa nu pot. E prea departe si va fi f. aglomerat, cum zic si fetele. Unde propuneti?

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Turturico am vazut poze noi cu fiica-ta, ce frumoasa e tu..ptiu sa n-o deochi..

Purci zbiara de vreo doua saptamani si croncane ca un corb de mi-a facut creierii varza, plus ca nu pune geana pe geana cite 4 ore ziua, noroc ca doarme bine noaptea ca plecam de acasa de mult..

am vazut poze si cu Filip a lu Bujo la sedintza de pozat, alt bebe frumos..

de la urletele fiica-mii m-am procopsit cu o durere de dovleac de toata frumusetea, abia astept sa vorbeasca de fapt sa ma inteleaga, cind i-oi spune ca ma doare capu sa mearga sa se joace singurica la ea in camera

numa bine la toata bostana

mami de Sofi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka
...abia astept sa vorbeasca de fapt sa ma inteleaga, cind i-oi spune ca ma doare capu sa mearga sa se joace singurica la ea in camera...

mami de Sofi

Mai asteapta vreo 4-5 ani (sau mai mult) .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Citat:
citat din mesajul lui ooka
...abia astept sa vorbeasca de fapt sa ma inteleaga, cind i-oi spune ca ma doare capu sa mearga sa se joace singurica la ea in camera...

mami de Sofi

Mai asteapta vreo 4-5 ani (sau mai mult) .

nu mai ride tu, ca iti spun si eu ca sora-mea care de bine ce a nascut si o vizitam la maternitate imi spune 'tu nu stii ce doare' epiziotomia, pai nah, nu stiu ca n-am facut decit doua la o singura nastere, so, fara haz ca asa sunt io, iti spun, nu mai ride ca tu nu stii cum e

mami de Sofi

Mergi la inceput

La mine vine mandra si ma pupa . Trece durerea instantaneu (sau asa am impresia ).

Nu te-am felicitat pt. nepotica, sa-ti traiasca! Si refacere rapida mamicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci..va rog sa va organizatzi cu intalnirea!! ca io viu ,da vine bujo sa ma vada doar pi mini???hai cine se inscrie la intalneala si hai sa propunetzi unde...ar mai fi o varianta pt bujo ca sa evite aglomeratzia: sa o ia pe centura bucuresti ca doar e duminica si nu circula tirurile,dar da in militari...hai ORGANIZAREA!!!

mai vroiam sa va mai zic ceva...dar am uitat!!logic

aaa incercat scutece happy: nu ne plac,nu miros a medicamente dar sunt prost ganditi si prea latzi intre picioare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

La mine vine mandra si ma pupa . Trece durerea instantaneu (sau asa am impresia ).

Nu te-am felicitat pt. nepotica, sa-ti traiasca! Si refacere rapida mamicii!

Multumesc frumos Diana, sa dea Dumnezeu sa le fie bine si sa fie sanatoase!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Mesaj de la Narcisa: e adanc patrunsa de emotie creativa si face cadouri de Craciun (manual) pt. cele 6 cumnate. Intra cand reuseste sa le termine (sambata le va darui).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

TECCKY ori sunt eu fara cap ori te saboteaza astia..ca eu nu am votat azi si am intrat acum si nu ma lasa
Cred ca ma opresc la un Chicco, la scaune ma refer arata bine si e functional!!!
Ma duc sa ma delectez cu Filipanu pe picassa si apoi la baitza de seara!!!
Pupam mestera Narcisa!!!
Mama de SOFI mai vb noi cand va incepe cu "de ce"?
Pup gasca
Noapte buuuna!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna seara la pepenime,

Io cred ca pe voi va alearga cineva. Sigur asta e explicatia pt scrisul asta ATAAAT de mult. Zau!

Am fost plecata toata ziulica si cand am venit m-am crucit. Am citit in diagonala, ca deh. Acum mi-a adus bubi sorici proaspat de la socri si mananc de lesin, am burta cam de 6 luni jumate asa.:) Si mi-am fiert si o cana de vin cu scortisoara si savurez (pana maine dimineata la 7 se duce el din mine, ca sa nu fie fi-mea vesela:) )

Sa vaz ce retinui:

Eliza bun venit! Frumusel foc Filip al vostru!

Anilansa ce dulcic Darius si ce seamana cu tati!

Camy sa va binecuvanteze Dumnezeu si sa va tina aproape, impreuna si puternici! Va fi bine...la anu' de Craciun sa ne povestesti cum pui cadouri sub bradut pt bb!

Cuscri nuuuu la 13 duminica si nu in Baneasaaaaa. Saptamana asta pt mine oricum e criminal de aglomerata dar mi-as face timp, insa nu duminica...Vazut Filipanschi si ajuns la concluzia ca e CLAR cel mai frumos, pudic, fotogenic si sexos pepenas...ca doar e gineri-miu, dragu meu dulce foc! Cand face ochi nevasta-sa i-l arat:)

Nevi m-ai iertat? Mai divortezi? Zi ca nuuuu, pliiiz!

Par alb am jumatate de cap. Iesit instantaneu cand mi s-a spus ca nu se stie daca traieste...adica am albit in cateva secunde. Noh, bun, tre sa traiasca si fabricile de vopsea din ceva, nu?:)

Ooka stai asa ca eu am pierdut ceva...zici de nepotica, sora, Ale are bebeeeee? Zi-mi ca daaa, pliiiz! Vai ce vis frumos! Zi-mi ca da!

Vazut si Mara care este o papusica frumoasa,blonda si eleganta si vazut si draga mea Ioana, manca tanti Sun pe ea de papusica scumpa!

Nu mai stiu, m-a lasat neuronu...ah, votez de ieri sa stiti, am ip dinamic.

Astazi am fost si la dna dr Emel s-o vedem si s-o pupam de sarbatori, ca tare ne era dor de ea. Ei si asa chimie intre fi-mea si o alta persoana, raaaar am vazut. S-au pupat si s-au giugiulit si jughinit de le-a venit rau. Ahhh, ca a scuipat-o pe dna dr cu "brrrruuuuuum-ul ei" plin de saliva + lapte si ca a facut si kk in brate la dansa, e deja partea a doua:)

Pfuuu, gata, neuron off!

La multe lunite bebeilor de zi 17! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

p.s. vreau film cu Maria, cea mai avansata pepenasa of all!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput