Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
dma2007 spune:
merci flo
am auzit ca sunt bune burtica sanatoasa de la nestle
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
estrella80 spune:
Hello!!
Am incercat sa va votez dar nu ma lasa fetelor!
Ficatel de pasare - noua pediatrul de la Medlife ne-a spus ca ficatelul de pasare sa nu i-l dam decat dupa 1 an preferabil chiar 2 ca s-a descoprit mai nou ca nu e ok sa il pape pana la varsta asta( e ceva legat de enzime)..
Eliza Clara bine ai venit!Am vazut pozele cu Filip David, sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!
Camy felicitari!!
Si va doresc ca visul de a avea un copil sa vi se indeplineasca cat mai repede si fara niciun fel de incidente!!
Sun nu incetezi in a ne uimi!!!
bujo spune:
Oana Pentaximu il facem pana la un an ca e compus din vaccinurile de baza. Am facut la 2 luni, la 4, mai avem la 6 si la 12. Rotarixu l-am facut la 3 si 4 luni si l-am cumparat de la medicul de familie care il poate cumpara mai ieftin din depozit. Prevenar n-am facut inca, il facem dupa un an ca se face o singura doza.
bujo mami de Filip
bujo spune:
Poze cu mosh Filip la pepenashi. Mada feel free sa alegi una pt montaj.
bujo mami de Filip
estrella80 spune:
Bufi chestia asta, http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/LeapFrog-2006/6777/Centru-de-activitati-Learn-Groove.html, care de fapt e un centru de activitate i l-am cumparat si eu Mayei din Carrefour saptamana trecuta, era la promotie la 2,7 mil.. Maya sta in el deja, se invarte, nu prea atinge cu piciorusele podeaua dar e foarte incantata de el oricum. Cand il vede rade la el, vorbeste cu el, se agita, se vede clar ca vrea in el. Nu rezista ea foarte mult.... 15 minute!Sunt multumita ca l-am luat!Mai ales ca noua pediatra ne-a recomandat sa nu folosim premergatorul. Oricum, dansa a spus ca e parerea ei, ca astfel copiii se invata sa mearga pe varfuri, ca pot avea diverse problem la degetelele de la picioare(noduri), plus ca din cauza avantului cu care ei se imping in premergator apar mult mai des problemele respiratorii(cel mai des - apar mucii).
Camy nu stiusa iti raspund la intrebare!Parerea mea este ca e mai mult legat de operatia de cezariana pe care ai avut-o, adica de de timpul necesar sa se refaca uterul dupa o taietura in primul rand, apoi e timpul necesar sa isi revina organismul dupa o sarcina dusa pana la capt de tine. Cam atat ma duce pe mine mintea!Dar sigur or fi si alte motive!!!
Scaun de masa - noi am cumparat acest produs: http://www.mothercare.com/Mothercare-Verona-highchair-Cats-dogs/dp/B001CC436W/sr=1-64/qid=1229533492/ref=sr_1_64/276-1990651-5460318?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core
Nu ma intrebati detalii, am avut sila cam mare, asa ca nu m-am mai documentat de nicio culoare, iar atunci cand am fost la Baneasa Shopping Center, am intrat la Mothercare, asta ne-a placut si pe asta l-am luat. Daca e bun....... vom vedea!!!Deocamdata nu am pus-o pe Maya in el, ca ea inca nu are nici macar 5 luni, si nici nu sta singurica in fundulet, sta doar sprijinita!
estrella80 spune:
Dma eu ii mai dau pe langa cele de la Nestle buritca sanatoasa si de la Humana- orez cu mere.
Bujo si noi vom face prevenarul insa la 8, 10, 12 luni. Asa ne-a fost recomandat cum ca riscul cel mai mare pana in varsta de 1 an, de-aia ne-a spus sa il facem conform acestui plan.
bufi spune:
Estrella80 stiu ca nu este premergator, nici dr ei nu este de acord cu premergatorul
ioana are 4 luni si jum si a zis ca este prea mica sa o punem in el...sa o mai lasam pana pe la 5 luni si jum si speram sa-i placa
bufi
flo1980 spune:
Vazut
Darius al Anilansei un scumpel! Mi-a placut mult poza unde erai mireasa!
Andrei Daniel de andrey2008 cu un super tort si o cascheta ( alu' tati?)
Alexandra de maitreyi si ea cu un suuuper tort!
Mara de anaco si ea cu primul ei torrrtttt! Da e mai dulce decat tortul! 
Sebi de pica foarte frumos a impodobit mami casuta! E mai frumos pe zi ce trece pepenashul tau!
Jucausa Denisa de dara_d ce frumos papa ea din piciorushe 
Ioana de AnnaBaby pitita printre jucarii!
Filip de Bujo e fenomenal! Si masa cu comentariiliiii nu mai zic!
Daca ma uit mai bine seamana perfect cu mireasa lui numa' ca el e varianta blonda!
Ami de Mada in muuuulte jucarii! frumusica foc!
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
estrella80 spune:
Si Maya are la fel!!Eu o tin dar nu foarte mult, maxim 15 minute. Si in plus isi pierde si ea rabdarea. Pe el scrie ca de la 4 luni se poate folosi.Cred ca la 5 luni sau la 6 va sta mai mult in el!!!
Tecky spune:
Am admirat poze cu mosuletul Filip a lui Bujo.Mi-au placut foarte mult comentariile si Filip este atat de expresiv.
Biribu nici mie nu-mi plac parintii care isi pupa copii pe gura.
Flo mersi.Vb maine poate ne vedem.
VOTATI-NE POZA AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0![]()