Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
ooka spune:
da, Sunule, are Ale o cimpanzica mititica frumusica si cumintica!
adica are purci cui baga degetele in ochi![]()
mami de Sofi
SunSmile spune:
Draga mea, sa va traiasca! Sa fie sanatosi si sa se bucure 1000 de ani de comoara lor! E o veste incredibila....eu ii stiu povestea... Ma bucur din suflet!
Si purci sa fie finuta cu verioara mey:) (ma termin de ras cu porecla voastra, e bestiala)
Ma duc sa mananc si mancare, ca mi s-a aplecat de atata sorici!
Seara buna, pepenime!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ooka spune:
Multumesc Sunule si sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi toti bebeii iar voua numai bine si zile linistite in care sa va bucurati de darul vostru!
mami de Sofi
maitreyi spune:
www.youtube.com/watch?v=E8FQuT9FnVA&feature=related" target="_blank"> COLINDUL MEU PREFERAT ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Dianami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Ma duc sa mananc si mancare, ca mi s-a aplecat de atata sorici! SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete |
Mai trimite si la altii care abia saptamana viitoare vor primi sorici
Diana, mami de Iulia si Andrei
maitreyi spune:
www.youtube.com/watch?v=w_UIOKJEUfI&feature=related" target="_blank"> ALT COLIND FRUMOS
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Dana e ceva ciudat cu modalitatea de votare pt ca multe persoanele se vaita ca nu pot vota.
Eu i-am luat Ralucai scaun Chicco Polly,am vazut ca majoritatea fetelor au la fel.L-am luat la oferta de la targ.Am o poza cu el pe Picassa daca vrei sa-l vezi.
Turturica foarte frumoase pozele.
Diana si pt mine e departe Baneasa ca loc de intalnire.
Bujo eu as prefera sa ne intalnim sambata.Poate ne vedem intr-un mall pt ca e prea frig sa tinem copii afara.
PT A NE VOTA POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
Tecky spune:
maitreyi foarte frumoase colindele,acum ascult unul dintre ele.

http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
diarux spune:
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!!!!!!!!!! heit iu heit iu heit iu heit iu!!!!! vb de shorici in fatza meaaaaaaaaaaaaaaa??????????
a mai vb TURTU parca de slanina cand eram gravi. DECI SHORICI???????? heit iu heit iu heit iu!
sa vad cum imi facitu pachetzel si pac! imi trimiti la bacau. apropo, vine sora reala acasa sambata, asa ca...(si asa a umblart saraca tot bucurestiul sa imi ia ce trebuia sa imi ia si sa se intalneasca cu persoane importante!)
aaaaaa...nu stiu daca am mentionat: heit iu heit iu heit iu!

auzi...shorici...
hmmm..
ar trebui introdusa bannare ca la "po****r".
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bujo spune:
Tecky nu pot io sambata

Merg la bunicu ca taie porcu. Ca tot vorbi cuscri de sorici.
Offf stiu ca e o perioada aglomerata dar ma gandeam sa va vad si io anu asta. Daca credeti ca e mai bine sa reprogramam spuneti. Dar nu stiu cand. Ca sapt viitoare crek e si mai full.
bujo mami de Filip