Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! si tu, Brutus??? heit iu tu heit iu tu heit iu tu!
po****relor!(ce ma distreaza! poate imi iau vreun cercel de ii fac concurenta lu' SOR'MIA)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara!
Intru asa scurt sa va multumesc de urari,si sa va spun ca ma bucur ca v-a placut povestea noastra "scurta".Scuze ca nu sunt mare maestra in a povesti,am scris cum mi-a venit,cum mi-a ramas intiparit in minte.A fost greu,dar as trece peste aceasta experienta de sute de ori pentru Timea mea!

Si al doilea motiv pentru care am intart sa scriu,e sa ma laud ca azi iar am fost la film cu husbandu din dotare

Aaa si al treilea e sa va cert ca ati bagat atatea retete delicioase,si eu n-am cuptor!!!Pe cele ce se fac fara,le testez cu siguranta,cum le-am testat pe majoritatea,dar Mada te rog sa le bagi toate pe siteul cu retete cand ai timp,ca e super sa fie toate la un loc,si cand ni se face pofta de ceva,sunt la indemana

Camy scumpa,nu stiu ce sa zic,mie personal mi-a zis sa evit o sarcina un an,pentru ca ar fi periculos.Eu zic sa mai consulti cel putin un doctor,asa,pentru linistea ta sufleteasca.Oricum,eu sper din suflet sa fii norocoasa si sa poti deja sa incerci .Bafta la analize!

Bun venit Eliza ,scump scump bebele tau

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor noi suntem chiar culmea! vin fetele astea una de la bv una de la ag si noi din buc?hai va rog alegeti un loc!
ca si asa sunt intr-o stare nu prea buna si as vrea sa va vad sa-mi revin!
de data ast pot veni si eu ca si asa am ratat toate intalnirile de pana acum!
va propun eu: hai la sinaia sa ducem pepenasii la zapada!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Am leptooooop ! De maine incep sa recuperez ca ati scris de duminica seara incoace.

Pana una alta, daca doritzi sa ne vedeti la 5 luni, avem poze noi pe picasa.

O noapte linistita va doresc!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Sun hmmmmm, hai treaca de data asta

AnaMaria cum fu tortul?

Profa hai nu plinge ca nici eu n-am soric

Bei ce ma enervati cu intilnelile astea iarasi...

Cele 2 Mada??? la raport!!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Tocmai am citit povestea nasterii lui Ale ,Ce nume frumos,Nora!
Ce poveste emotionanta si frumoasa!Sa-i traiasca si sa fie cuminte si papacioasa!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna!Noi am fost astazi la echo, sunt happy ca suntem in perfecta ordine, toti nucleii sunt la locul lor, n-a plecat nici unul la plimbare.Apoi am hoinarit putin ne-am cumparat un nou marsupiu ca celalalt era ptr 0-3 luni si nu ne mai incapea fundu in el, am mai cumparat niste ornamente ptr bradut, ca tot nu reusesc sa-l fac, si uite asa a trecut ziua
DIANA, tocmai am colindat farmaciile si am gasit tampoane din alea avent cu 35 lei.Sa vedem acum cat de bune sunt
MAITREY, foarte frumoase colindele
TEKY, nu mai pot vota nici la tine, clar e ceva necurat cu concursurile astea

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cine a mancat sorici?Eu,eu....Au taiat porcul socrii acum 2 zile si ne-au adus sorici asa ca am sa ma iau de mana cu SUN.
Bujo eu vin si duminica la intalnire doar ca mi-ar fi convenit mai mult sambata pt ca ma aducea sotul la intalnire si duminica lucreaza dar nu e nici o problema ca ma descurc eu sa ajung.Deci nici nu se pune problema sa nu ne intalnim.
Caprioara mi-au placut la nebunie pozele cu Ilinca,ii sta tare bine cu motz,e o frumoasa si are niste ochi superbi.
Violeta ce bine ca a iesit buna echo.Sa va fie de bine noile achizitii.Nici pe mine nu ma lasa sa votez!
Va mai terorizez inca 6 zile sa ne votati poza aici:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Intalneala. As veni si eu daca va hotariti la ora si loc. POt sa va propun Plaza daca e ok. Cred ca e simplu si pt Buj ca trebuie sa tina linia de tramvai 41 si ajunge sigur, pt Anaxena e simplu ca e aproape de intrarea dinspre Pitesti si sincer nu ma deranjaza nici Sinaia caci eu incolo ma indrept de duminica, daca nu va razganditi voi sau ii mai gasesc ceva lui barbati-miu de facut prin casa. Daca vreti eu va primesc si la mine acasa pe toate ca stau aproape de centura (la 2 km). Alte idee nu mai am...

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pica eu sunt de acord cu Plaza si sunt sigura ca multe fete vor accepta sa ne intalnim acolo.
Va pup,noapte buna!
Nu uitati sa ne votati aici:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput