Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
ElizaClara spune:
O rulada care noua ne place:
3 oua se bat ca pentru omleta, se adauga 150 ml smantana, frunzele de la o ceapa verde, gogosar sau ardei rosu taiat feliute, 100 g branza rasa, 100 g sunca taiata marunt, 5 linguri faina. Se coace intr-o tava pe o hartie de copt unsa cu putin ulei. Cand s-a rumenit se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed, se dezlipeste hartia de copt si se ruleaza. Cand este aproape rece se desface rulada si se intinde o crema de branza sau branza topita, dupa care se ruleaza din nou. Se taie rondele de aproximativ 2 cm grosime. Se face repede, arata destul de bine si toti prietenii nostrii au laudat-o!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
anaxena spune:
hai mey Sun,chiar nu potzi akolo juma de ora??
deci Maria a luat in greutate 100gr!!!ok deci ma impushc,maine ne vaccinam
Bujo: cel mai simplu traseu: centura Bucuresti..ieshi imediat in Militari mergi inainte si la CEA mai mare intersectie faci dreapta,asta fiind cea spre podul Grand
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Mada baga rulada asta a lu' Eliza ca tare bineeee suna, si cred ca arata apetisant 
Ai ma ileana fara copil? Nu se poateeeee!
Sun eu cred ca vii,chiar pentru 5 minute...
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
Anaxena stai calma, e foarte energica!
Bucura-te ca pe viitor iti va multumi, nu va fi greu sa-si mentina silueta! Eu seman cu tata si ma bucur intr-un fel, ca mama e grasa, seamana frate'miu cu ea ![]()
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
MissJJ spune:
Asa fetele anunt anunt mai faceti curat la poze ca am ajuns la 50 la suta. Asta ca sa nu fie pb acusi ca nu mai merge de uploadat.
Again nu va apucati sa stergeti tot ca tot repet si lumea tot asa face lasatio cateva si mai puneti cand aveti noi. Ms.
Eliza, Flo am salvat-o cand apuc o scriu ca am salavt toate retetele din ultima vreme numai sa am timp sa le pun la site.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
SunSmile spune:
Nu Ana, din pacate nu pot :(. Asta e, poate ne-om mai intalni si alta data...Oricum la ora aia sunt la biserica iar la ora 14 am mega musafiri, programati de 3 sapt. La ora 19 am iar musafiri, macar astia sunt finii si e atm relaxata....asta e. Intalneala placuta!
Pune filmulete cu Maria in 4 labutze, sa ma amuz si eu si sa uit ca m-a facut un chinez grasa-grasa!
Vazut poze de David cu zambetul sincer pt Maria, vazut Timi superba care papa para si are cornite, vazut Ilinca pliiina de par (ma roade invidia) si cu motz in frunte! Super copilasi, zau!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
irolf1 spune:
Va multumesc fetelor pt raspunsuri si pt incurajare. O sa continuam cu titi si cu diversificarea. azi a papat primul mar copt, acum asteptam sa vedem cat kk face ca de la suc avea si 4 scaune/zi.
Mitzi mersic
, m-am mai luminat putin, dar nu de tot
Avizul e valabil 24h? Daca gradi incepe lunea cum se face, nu se duce niciun copil?
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Yael spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ElizaClara O rulada care noua ne place: 3 oua se bat ca pentru omleta, se adauga 150 ml smantana, frunzele de la o ceapa verde, gogosar sau ardei rosu taiat feliute, 100 g branza rasa, 100 g sunca taiata marunt, 5 linguri faina. Se coace intr-o tava pe o hartie de copt unsa cu putin ulei. Cand s-a rumenit se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed, se dezlipeste hartia de copt si se ruleaza. Cand este aproape rece se desface rulada si se intinde o crema de branza sau branza topita, dupa care se ruleaza din nou. Se taie rondele de aproximativ 2 cm grosime. Se face repede, arata destul de bine si toti prietenii nostrii au laudat-o! Eliza, mami de Filip David |
Eliza, este vorba despre retzeta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16791/Rulada-cu-ce-vreti/" target="_blank">Rulada cu ce vreti?
Am intzeles ca e f.,f. dar foarteee delicioasa...
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
moni_or spune:
Multumesc fetelor de retete, FLO m-a citit cel mai bine, blat cumparat scrie pe mine, n-am stiut ca exista. MADA, multumesc mult, suna tare fain retetele da mie mi-e frica de aluatul cu drojdie ca de dracu', ca nu imi iese. ELIZA, din pacate masina de paine nu am.
Am vazut poze frumoase cu Serban, SERBANICA, tu esti cea blonda cu par lung? Frumoasa si mamica...
FLO, tu stii ca eu sunt pierduta de indragostita de fi-tu al mare
Si in costumul de Mos era sa lesin cand l-am vazut...
Da nici cu cel mic nu mi-e rusine, mai ales poza cu "ciuciu mos" e totala, ai niste copii superbi, tare mandra trebuie sa fii de ei.
ILEANNA
Eu cred ca o sa-ti para rau ca n-ai adus copilul cand o sa vezi atatea mamici cu pepenasi.
SUN
hai ca macar tu mai poti merge si alta data la intalnire, da noi care stam departe de bucuresti ce sa zicem? D-apoi noi ce ne ofticam la cat va tot intalniti voi. Pune poze cu Thea, nu ne pedepsi!
MADA, eu de cate ori pun poze noi mai sterg din cele vechi. Stiu ca nu te-ai referit la mine neaparat, nu de aia am zis, da oricum ma uit sa vad cat spatiu ocup. Oricum e bine sa ne mai tragi de maneca.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Yael spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yael
Eliza, este vorba despre retzeta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16791/Rulada-cu-ce-vreti/" target="_blank">Rulada cu ce vreti? Am intzeles ca e f.,f. dar foarteee delicioasa... |
-daca nu se vede bine, aveti in dreapta Optiuni si alegeti Standard ca mod de afisare...
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)