Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Moni, eu fac aluat de paine pt blatul de pizza. Daca ai masina de facut paine, se face foarte usor. Pt ca blatul sa iasa subtire trebuie intins bine si daca iti place poti sa pui un sos de rosii amestecat cu diverse condimente gen piper, busuioc, oregano peste blat si continui cu restul ingredientelor.

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni am gasit www.italiana.co.uk/HowToMakePizzaDough.html" target="_blank">asta sau www.bbc.co.uk/food/recipes/database/perfectpizzadough_72456.shtml" target="_blank">asta. Eu as merge pe al doilea ca tipul e super bucatar si retele lui is f faine. Sper sa iti fie de folos.
Edit am si de la www.jamieoliver.com/recipes/pasta-and-pizza/pizza-dough" target="_blank">jamie oliver.
dar poate gasesti gata facut in supermarket aici este gata facut numai sa pui ce trebe pe el este si gata rulat si din ala care il rulezi tu.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aaaaa si iese pufos...

E bine Platza si pentru mine, dilema la mine e daca vin cu 1 copil sau cu amandoi.....tasu pleaca sa taie porc la Rosiori.

Vazut toate poziliiii, nu mai comentez, ca si asa nu prea ma pricep, ma doare rau capul, am inceput sa iau osteocare ca dimineata simt ca ma imprastii cand ma ridic din pat....amarata rau!!!!!!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Aaa si daca sunteti fani Jamie Oliver uitati www.jamieoliver.com/christmas/menu.php" target="_blank">aici cateva tipuri de meniuri de Craciun bine mai mult stil englezesc da tare bune cu aperitiv, fel principal si desert.

Mergi la inceput

Am pus cateva pozici!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Mada daca ti se pare ceva bun si usor de facut baga o reteta tradusa

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Flo, Serbanica vazut pozele f faine.
Da apar eu dispare toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

[quote]citat din mesajul lui flo1980
E bine Platza si pentru mine, dilema la mine e daca vin cu 1 copil sau cu amandoi.....tasu pleaca sa taie porc la Rosiori.
[quote]

Dilema mea e daca vin fara copil sau ... fara copil .
99% io zic ca vin. Evident fara cupil pe care il las cu ta'su. Nu vreau sa albesc intr-o ora mai mult decat sunt deja.

Sper sa nu ratez mesaju' care anunta varianta finala. Dati si mia un pemeu careva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lasa ca am venit si eu Sorelix...nu stau, ca am nervi, dar am venit!

Super naspa, ce sa zic. Nevasta imi pune emoticonul pe care-l urasc cel mai tare si-mi spune cu lehamite "hai fie" iar fetele se intalnesc (culmea, foarte aproape de mine) duminica si eu nu pot. Nu pot, nici daca stau in cap. Am programul facut de mult prea mult timp si asta e, n-am crezut ca se mai pune de vreo intalneala pana la anu'. Vroiam sa pun poze cu Thea dar nu mai am chef, pt ca-s suparata si ofticata....mdaaahhh, asta e. Intalnire placuta sa aveti!

Seara buna, fetelor! Si la multe lunite sarbatoritilor zilei!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Flo zi care vrei sa o traduc.
Acuma aici traditional de Craciun se papa curcan umplut cu un amestec de carne tocata salvie si ceapa si acompaniat de cartofi, pastarnac si morcov facuti la cuptor ies tare buni si varza rosie langa, si desertul traditional e budinca de craciun dar este f f dulce f f greoaie si e facut si cu brandy mai mult de doua guri eu nu pot papa din ea.
Eu din ce e acolo as face asa primul starter supa picanta de pastarnac, la felul principal as face puiul, al treilea main course, alaturi de care as face morcov, pastranc si cartofi toate copate la cuptor si langa niste varza rosie caluta cu bacon mar si otet balsamic. la desert as alege ultima varianta usor si gustos.

Mergi la inceput