Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Olaaa!

Mitzi cri-mi-nal fi-tu, "cind simti ca mori"

Gini asa-i ca-i buna ?

Ille pai si eu era sa strig dupa mata, ca disparusi ca ... in ceata. Sanatate la Gindacel

Cristina
eu cred ca e mai bine asa, e si Mihaita fericit si linistit si tu ai companie

vreti o reteta de gogosi cu banane bestiala??

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Daaa, BIRI vreau eu reteta de gogosi cu banane, ca sunt silfida rau, mi-e ca o sa ma sufle vantul pe strada daca nu bag si niste gogosi din alea...

A, apropo, DIDI, am vazut tickerul cu kilograme, rusine sa-ti fie!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gini mersi pt informatie adr deja mi-a luat sotul vaccinul de la farmacia Centrofarm cu 280 Ron.
Yael scuze,am crezut ca e fetita ta.
Biribu baga reteta.
PT A NE VOTA POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Diarux, si Filip mananca tot din 2 in 2 ore si ziua. Cand plecam pe undeva trebuie sa ne incadram in cele 2 ore de pauza, noi il luam peste tot cu noi si deja suntem obisnuiti cu programul asta.
Gini, fetita ta a mancat asa de cand era mai mica sau are acum o perioada in care mananca mai des?
Biribu si noi vrem reteta!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

stiam eu ca o sa vreti

ingrediente: 75g faina (1/2 cup), un praf de sare, un galbenus, o lingura ulei si 4 linguri apa - se amesteca totul si se lasa deoparte.
4 banane se curata si se taie rondele cam de 2 cm diametru. le stropiti cu un pic de suc de lamiie.
albusul ramas se bate tare cu mixerul, apoi se incorporeaza usor in restul compozitiei. feliutele de banana se usuca usor cu un servetel si se tapeteaza cu putina faina, apoi se dau prin aluat
se prajesc in ulei bine incins cam 2 minute - devin aurii. presarati ceva zahar pudra si pofta buna!

astea sunt preferatele Annei

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor unde este reteta cu gogosi lui Sun?Ca tare as vrea sa le incerc!

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SERBANICA, gogosile marca Sun le gasesti la linkul cu retete de pe prima pagina.

Multumim Biri, nebuna cum sunt le-as incerca deja azi, da am mai facut azi gogosi si sotul meu o sa spuna ca am luat-o razna (ceea ce e adevarat, dar cred ca inca nu s-a prins)

Eu vreau sa fac in weekend pizza da in loc de aluat pun paine, ca nu stiu sa fac aluatul, o data demuuuult am facut si puteam sa sparg capul cuiva cu el, asa tare a iesit. VOI AVETI CEVA GEN IDIOT'S GUIDE TO BLAT DE PIZZA?

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

votez si eu pentru Plaza

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni_or da....blat praf de la darling. Gasesti in supermarketuri...

Adaugi apa, amesteci cu mixerul, mai pui putina faina, da putina, si gata blatul. Ai instructiuni pe cutie, nu e scump.

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput