Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor aveti idee cat costa vaccinul INFANRIX HEXA pt 6 luni?Vaccinul de la 4 luni l-am cumparat cu 250 Ron si am aflat ca cel de la 6 luni costa 310 Ron.Este mai scump sau sa mai caut si la alta farmacie.Stiu ca se gaseste greu si ma gandeam ca poate le-au si scumpit din aceasta cauza.
PT A NE VOTA POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Am uitat sa va spun ca am votat. M-a lasat si la Flo si am votat si la Yael.
Edit: bineinteles ca si la Bufi si Tecky.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce jecmaneala Tecky, io am luat amandoua dozele deodata cu acelasi pret. Nu sunt diferite, au aceeasi compozitie, n-are de ce sa fie mai scump. Doar daca s-a schimbat pretu intre timp.
Flori voiam sa-ti zic ca si al meu a luat 300 gr in 3 sapt si nici prin cap nu-mi trece sa renunt la alaptat. Si nici dr nu mi-a zis asa ceva.
Mitzi vr simpatic fi-tu

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Din ciclu:"ma diversific sa cresc mare...": morcov-buuun, telina- bun, morcov+telina-bleeeah...mda, o adevarata catastrofa cu masa de azi...dar tinand cont de starea generala proasta, mai incercam si maine..cu dovleac
Par alb eu nu am dar...tot sa traiasca vopseaua negru albastrui!
Mitzi apa de la acuarele, zici? Ce tare...
Iar intalneala? mama, sunt verde gri de invidie, iar am sa stuidiez pozele de pe picassa si atat...nu veniti si la Galati?Avem un aer proaspaaat de la combinat
Oare ce sa fac eu sa slabesc?Sa mai arat si eu a om

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Multumim mult! Ne-ati adus pe a 3-a pagina...

Dedicatzie cu o fetitza frumushica!

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am gasit vaccin cu 280 Ron la farmacia Centrofarm.
Yael super danseaza fetita ta,mi-a placut la nebunie.
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky
Yael super danseaza fetita ta ,mi-a placut la nebunie.

Nu-i a mea... Am gasit si eu pe net...
Asta mare a mea se 'prosteste' si ea... da' e capritza deja... Mai am o sansa, cu asta mica

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bujo gata am ales am pus uita-te la filmuletz si vezi daca iti place.
Am votat si eu la toata lumea la care m-a lasat ca mereu is pe fuga apuc numai sa deschid cap nou sa citesc in fuga in diagonala si sa updatez pozele la filmuletz. Someone shoot me now.
well ma chinui sa scriu sa raspund da numai uneori apuc vad si pozele da nu mai apuc sa mai zic ce si cum.
Si acuma mai nou Flo pe 23 tre sa munceasca neaparat si tata pe 23 vine si tre sa merg eu cumva dupa el in aeroport ca nu are cum sa vina singur, cu transoportul in comun are mult de schimbat si mi-e ca nu va sti ce si cum chiar daca eu ii explic plus ca nu stie asa bine engleza sa comande taxi ca aici nu stau taxiurile la coada decat alea black cabs care sunt f scumpe astea private trebuie comandate fiind si 23 va fi full si greu de gasit taxi poti astepta cu orele sa vina unul mai ales la aeroport, drumul cu mijloacele in comun e de 2 ore best case adik sa nu fie aglomerat si sa le iau unul dupa altul ca am tren -metrou-metrou si daca nu ar fi tone de scari la metrou nar fi pb da nu toate statiile au lift, nu stiu cum am sa fac de dus tre s ama duc. Cu taxiul dau 50 de lire numai un drum ca tre sa traverseze toata londra sa ajung la aeroport.u
Uff gata tre sa fug my time is up s-a trezit Ari acusi tre s-o duc pe Ami sus tre sa ma apuc de papa si mai am si curatenie de facut adik mai am o multimea am reusit sa tackle debaraua si arata mai omeneste si avem si noi sanse sa gasim ce papuci avem nevoie, avem prea multe perechi serios.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Tecky, eu am vuat vaccinul cu aproximativ 230 lei de la o farmacie Helpnet, de la Dristor. Uita-te si www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMEDIN01" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bujo Plaza Romania are adresa B-dul Timisoara nr. 26Z, dar nu cred ca o sa gasesti pe vreo harta nr respectiv. Cel mai bine este sa gasesti dupa intersectia B-dului Timisoara cu Str. Brasov care se continua cu Str. Lujerului. Fix in intersectia asta este Mall-ul respectiv. In general duminica iti trebuie cam 1 ora sa ajungi de la intrarea in Bucuresti pina aici.

Iti dau pe PM exact unde sa cauti sa vezi traseul si toate explicatiile ca sa nu te incurci.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput