Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Lista:

Bujo
Anaxena
Tecky
Dma
Caprioara
Pica
Diana

Haideti sa va inscrieti ca sa participati la tombola .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bun asa, acu ziceti si pe ce strada e in caz ca nu-l vad pe nea 41 sa-l urmaresc. Si cam cat as face de la intrarea in Buc pana acolo ca sa stiu sa-mi iau timp suficient.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Am fost azi la dentist sa vad daca vrea sa imi lipeasca lucrarea definitiv si cind colo tapa nu are timp.auzi tu pt 20 min sau mai putin nu are timp.De nervi am plecat si am intrat direct intr-un magazim si mi-am cumparat un parfum Kylie minogue sexy darling si cind vine sotu acasa ii spun ca am cadoul de craciun.
Serban a fost azi un pic miirit acu se joaca in patut dar nu cred ca il tine prea mult.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

la mine nu se mai vede cezariana...are uloarea pieli...eu zic ca sunt vindecata!!!
..oricum fetelor la cat de magari au fost ei....merita sa le fac ce vreau, nu??
...adica imediat sa intru in concediu maternal...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[Teal] acum sper la o minune [Teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Daca nu e aglomerat, eu zic ca ajungi in juma de ora. Daca e aglomerat, va dati jos din masina si veniti cu 41 . De la Arc (Casin) faceti vreo 20 min.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor eu sunt de acord cu Plaza ora 13 duminica.Dar acum sa stabilim si unde ne intalnim in Plaza.
PT VOTURI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

adica voiam sa spun risc maternal

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

eu acum fac probe la semnatura

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Frateeeee logoree multa pe aici! Citesc de doo kapitole si credeam ca nu mai reusesc!
1. Pup sarbatoritii mici si mari!
2. Camy eu nu zic sa sufli in iaurt, dar ar fi bine sa astepti ceva ceva...
3. Sibylle sunt alaturi de tine!
4. Felicitari intorcaretilor, dintosilor, celor ce vor in funduletz si mergatorilor in patru labe!
5. Am si eu fire albe de pe la saptespe ani, sa traiasca negrul albastrui! In liceu imi zicea profa de romana ca imi pune un borcan de vopsea verde in cap sa ma manance vaca.
6. Eliza bun venit. Vazut bb frumusel.
7. Anilansa ti-am vazut minunea!
8. Nu am mai reusit sa vad pozele noi de pe cont, dar promit ca ma uit.
9. Intalnire Unde in Plazza? Nu cunosc mall-ul ala si nici nu promit ca vin, dar vreau sa stiu unde exact, ca poate aparem si noi.
10. Am balit la greu cu voi. Si eu sunt antitalentoasa.
11. Mada cand am timp o sa pun o poza cu Toma pentru album in pozele mele de pe picasa. E bine acolo, nu?
12. Am fost ieri la serbare la Luca si mi-a venit sa plang cand mi-am vazut micul dansand vals si cand a spus poezicile pregatite!
13. Toma e bine dupa vaccin. Inca adoarme seara cu U2 - One.
14. Mi s-au ofilit neuronii... O pup dulce pe Anka (imi faceam procese de constiinta daca oi fi fost eu aia care a pupat-o dulce, desi nu ma stiu asa siropoasa).
15. Flori avizul trebe dus in ziua cand incepe. Daca lipseste apoi trei zile consecutiv, nu intra decat cu aviz in gradi. Celelalte analize le trece medicul pe fisa sau te duci cu rezultatul in mana.
16. Doo perle David zicea azi ca vrea sa ma consulte putin la PLAMANTZI! Iar Luca voia sa guste apa de acuarele si i-am zis ca e toxica, moare daca bea. Atunci copilul a gasit solutia: "Mama, cand o sa fii tu batrana si simti ca mori, sa bei repede niste apa de la acuarele si sa-mi zici si mie ce gust are!!!"
Hai va las si daca imi amintesc ceva va scriu par avion!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am facut gogosi marca Sun si mi-au iesit, uraaa! Poate ca voua care nu mai stiti ce prajituri si retete complicate sa mai gatiti nu vi se pare o mare realizare, da pentru afoana de mine e. Continuam zilele urmatoare cu tort marca Biri.

CAMY, categoric sa-ti iei concediu de risc maternal cand o fi sa fie, mai ales ca au fost atat de nesimtiti dar si daca n-ar fi fost, dupa ce ti s-a intamplat trebuie sa te gandesti la sanatatea ta si a puiului in primul rand.

SERBANICA, ti-am raspuns la PM

Ce ma ienervatzi la cap cu intalnirea voastra, da pe la Oradea nu vine nimeni sa ne intalnim?

MITZI sunt bestiali copiii tai, mai ales Luca cu apa lui de acuarele... Of, sa creasca o data Luca al meu sa-l aud si pe el cu asa perle.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput