Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza pe la pranz,

Ruxandro, dah mai .

Io am avut o noapte faina ! Dupa ce a adormit bine cam la ora 1:30 noaptea, pe burtica (ceea ce nu-i sta in obicei), s-a mai trezit sa pape la 7:30 si apoi a dormit iar de la 8:00 la 11:30 . Bine, a mai marait cate putzin timpul noptii, dar pana m-am ridicat sa ma duc la ea a tacut si am lasat-o in pace . Deci , dupa muuuulta vreme de trezit la doo ore si chiar la o ora, a legat 6 ore de somn , si apoi inca 3 jumate . Deci, azi nu mai sunt zombie .

Marina, Yael, Dana81, Kimmy, Moni multumim si .

Flori, nu renuntza la alaptat !

Eliza, bine ai venit .

Gini, concediul medical se da proportional cu perioada lucrata, asa zice legea. Io am luat insa si in conced pre si post natal si in medical, pentru ca am in contractul colectiv de munca la nivel de unitate stipu-lat dreptul asta.

CM nu mi-a venit nici mie inca, desi cam simt niste dureri de sale.

Fug ca a venit Matei de la scoala.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Salutare la fetili dragi

Am balotat numa' fo 3 capitole, evident pe diagonala.

Moni m-ai spart cu lucratul in banca, zau asa. Deja imi e frica sa te mai intreb ceva .

Ingry si tu, cu Suceava, Vatra Dornei si Clit!!!! Bai nene ...
Cat despre perna anti-regurgitare, imi daduse pica un link da' din cate m-am uitat eu rpd rpd era din afara si nu puteam comanda. Insa mi-a zis scumpa de michella ca mi-ar trimite ea.

michela iti ridic statuie mama. Vreau 2 perne ... daca mai esti pe aici. Iti dau pm.

Unde-i narci???!!! Ma pregateam sa urlu si dupa biri da' vad ca a iesit la rampa.

sybille ma pregateam cu mare sadism sa-ti bat obrazu' ca nu te tii de doo mesaje, da' vad ca pe azi trebe sa-mi tin gura. Te pandesc io ...

NOI - paranghelie mare cu Rotarixu' (cred ca se putea si mai mare), febra, dureri de burta, plansete, tipete. Azi e a doua zi de ok. Probabil ca incep sa uit deja si cine stie ... poate fac si rapel. Dar acu 2 zile daca pronunta cineva Rotarix ... faceam spume instant, fara efort.
Vad ca a ramas cu obiceiul prost de a se culca la 1 noaptea de cand cu vaccinul asta. Si doarme pena la 10 dimineata. Pfuaiii ... sper sa rezolv asta ca ma impusc. Prefer sa il hatzan toata ziua da' sa am pauza dupa 10 seara. Aseara la 12 avea un chef de distractie ... imi venea sa musc din el.

Pup iu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

asa...ce am retinut..

Yael, am votat si eu pt Nardi!!!

Iza, la mine are 10,5 cm cicatricea de la ceza...Si la mine mai e rosiatica, dar sunt zone in care a inceput sa devina alb-sidefiu

Misha, ceva nu e in regula cu concursul la care v-ati inscris...

Mai vroiam sa scriu, dar am uitat...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

A aparut in sfarsit programarea recursului. Sunt curioasa ce o sa iasa.

Vad ca nu vrea sa dea link-ul exact. E la tribunalul Harghita, pen20 nianuarie, sectia civila c3rm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Multumesc pentru raspunsurile despre concediu.
Am votat cei 4 copilasi.
Eliza, si a mea tot cam la 2 ore se trezeste noaptea sa suga.
Eu ieri am facut prajitura "transpirata", dupa reteta data de Biri, cu blat. A fost extraordinara, remarcati "a fost".
Si vreau sa fac si salata a la Anka. Am inteles ca ordinea ingredientelor e esentiala, dar spune-mi te rog cum se serveste: se taie ca un tort si se ia cu paleta?
Marina, marsupiul e www.magazine-online.ro/bebelusulideal/portbebe-uri/tigex-port-bebe-koala--19326" target="_blank">asta.
Este foarte fain, tine capul foarte bine, dar e bun doar pana pe la 6 luni (pe gazuta mea o tine mai mult ca e mai micuta). Copilul poate sa stea doar cu fata spre tine, datorita formei lui. Eu acum as vrea sa iau unul in care sa stea cu fata la lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

fetelor sunt disperata!timea de 3 zile urla incontinuu.adica nu e rea,pur si simplu zbiara pana raguseste

vad ca taietura mea e cea mai cea...adica la 1.55 cat am eu,sunt practic taiata in doua cu cele 19 cm ale mele

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamicute si pepenasi,

primiti de la noi urari de Multi ani, sanatate, voie buna, bucurii si lucruri bune. Craciun fericit si-un An Nou cu bine!

La noi vin bunicii luni si nu mai apucam sa intram pe net.

Cei mici au viroza, cu Luca am fost de mai multe ori la medic si la plamani nu are nimic. Robert a inceput insa de ieri sa faca febra, asta dupa o saptamana de tuse cand nu facuse febra Zilele acestea am alergat pe la medici, fizioterapie, farmacii. Dar trece si viroza asta si sper din tot sufletul ca pana la Craciun sa fim bine.

Va pupam si sa ne reauzim cu bine in noul an!

Monica si trupa ei virusata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ok fetele, ajungem si la Plaza da sa-mi spuneti exact cum ajung, sau dati o strada ca sa ma uit pe harta ca daca ma iau dupa intrebat ajungem luni. Sper ca vorbiti de Plaza Romania da? Adik mallu ala, sa nu ma trezesc ca mai e vreun reper cu acelasi nume si sa ajung in alta parte
In cazu asta ramane stabilit in mare DUMINICA, 21 DEC, LA PLAZA PE LA ORA 13.00. E ok asa? Hai abonati-va mai multe.
Sociopata citisi ce-am scris? Ca banuiesc ca n-ai citit din urma si n-ai vazut ca ne adunam.
Deci pana acum cine vine sigur? In afara de Io, Xena, Tecky, Dma?
Gini vii da? Ai vazut ce-au balit fetele la gogshile noastre?
Multumim de complimente la adresa pseudo-baietelului nostru Azi am fost la bilant cu el si e sanatos. Are 7850 si 70 cm. Este un lungan. Ne-a zis ca putem incepe cu supica de legume. Ma tenta sa incep ca mie mi se pare foarte pregatit, baleste de numa cand papam noi. Ce m-a surprins la dr e ca mi-a zis ca dupa ce ii bag legumele treptat sa-i dau carnita de pui. Si branzica mai incolo. Stiti vreun motiv anume?
Am vazut si io poze cu Filip numaru 2. Este un dulce. Si sunt total diferiti, unu blond si lunguiet, unu brunetel si rotunjor

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, as veni si io la Plaza Duminica .

Tampoane san , folosesc de la Bella, ieftine, 8 ron 30 bucati, luate din Metro sau Carrefour.

Fire albe, am cateva .

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!
Si eu vin in Plazza, mi-e f. la indemana .

Bujo, de la Arcul de Triumf il urmaresti pe 41 , e f. usor de ajuns.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput