Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ce or fi pus astia in vaccin ca eu nu ma mai inteleg cu cupilu...plange, vrea numai in brate, nu mai adoarme singura cum facea sapt trecuta...nu o mai recunosc!!Imi rupe sufletul cand plange asa, pt ca ea chiar nu stia sa planga Aseara a plans juma de h ca nu vroia sa adoarma, acum a mancat si plange iar, nu pare sa o doara ceva...offf

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

'neatza, 'neata!

Votat cu sarg (de pe alt computer) toti pepenasii (Ioana, Raluca, David si Eevi) in concursuri!

Estrella, mi-ai bagat mortu'n casa cu ficatelu si am luat azi la mina cartea sfanta scrisa de specialiisti OMS si uite ce zice: "Transitional foods (6-12 months) - Well cooked puréed meat (especially liver), pulses, vegetables, fruit and different cereals can be introduced. To encourage infants to accept new foods, it is a good idea to introduce a new flavour, such as meat, with a familiar favourite such as puréed fruit or vegetables."

Fetele, nu va mai stresati cu bebelusi "inconstanti" - asta e principala caracteristica a bebelusilor , adica sa-si modifice comportamentul, programul, mesele - pe spatele perilor nostri albi, of course

Cezariana - a mea are vreo 14 cm si e ca un fir rosiatic, arata boboc nene, nici nu visam eu asa cicatrice sexy. In schimb cea mare de la stomac e groaznica, abia acum dupa un an jumate nu mai e tare, rosie, si incepe sa se inmoaie si cheloidul cel urat. Deci va mai trece ceva timp pina vor arata bine si cele cu mici probleme de cicatrizare.

Eu am un scaun de masa Bertoni Royal, pink of course , sunt ultra multumita de el, stie tot ce stie si Chicco Polly doar ca stie la juma de pret fata de asta (268 lei am dat pe el). Bonus: l-am luat de la un magazin online din Cta si mi l-au adus la usa moca si gata montat!

Mie imi vine sa ma apuc de o carte de bucate pentru copii, sunt plina de idei care mai de care mai misto (imi par mie - sa vad ce zice si gargaritzoaica ), mi-am propus in vacanta de Craciun sa injghebez primele meniuri si retete, sa vad daca ma tine ambitzu...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti ms ca ne-ai votat.
dana imi pare rau ca micuta Clara este agitata. sa treaca!
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

si eu sunt de acord cu intalnirea la plaza

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!

Bubuleana sa-ti traiasca micutul Luca, sa fie sanatos si sa va umple viata de fericire! Ce mai face "ginerele" meu?

LA MULTI ANI
si celorlalti sarbatoriti ai zilei, Flavius Casian, Denis Alexandru, Miruna, sa cresteti mari puiuti si sa fiti sanatosi!!!

Cu cicatricea de la ceza, si a mea e urata, nu-i foarte lunga, n-am masurat-o dar cred ca are vreo 10 cm, ins chimb e rosie si la mijloc putin umflata, adica e ca un prag asa La inceput, in prima luna, arata mult mai bine, ca era numai o dungulita...si inca mai am putina burtica care imi atarna peste bleah, urat de tot La un moment dat am cautat eu pe net info despre cicatrici si am aflat ca exista un tratament pt imbunatatirea aspectului lor, dar era cam scump asa ca am renuntat la idee. Gasiti info www.cimeosil.ro/poze/1.jpg&imgrefurl=http://www.cimeosil.ro/&h=108&w=127&sz=11&hl=ro&start=41&sig2=fBSGXBzR-Jtzv-XtZzCGNQ&usg=VFd_YoKggbOc6_t27D1jRGyHhO8=&tbnid=60mIt2VpgmSF8M:&tbnh=77&tbnw=90&ei=2hr_SI6IC4v80QXmodmAAg&prev=/images%3Fq%3Dcicatrice%2Bcezariana%26start%3D36%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN" target="_blank">aici

Azi Ioana a inceput sa se chinuie sa-si ridice si burtica de pe planul patului ca sa stea cumva in 4 labe, evident ca nu a reusit decat vreo 2 cm, dar e un inceput!!! Si bineinteles ca eu am aplaudat-o si am incurajat-o si laudat-o!!! Faceam galerie pe langa ea!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Kimmy care intreba de cezariana...a mea are 12 cm si arata ca o dunguta fina un pic mai rosiatica.

Fetelor, eu nu imi revin....am fost zilele trecute intr-o vizit la un coleg al sotului sa ii vedem fetita care nu avea nici 3 saptamani. Am ramas asa mirata cand am vazut cat de micuta poate fi (desi nascuta cu 3,800 kg)...nici nu imi vine sa cred ca si Mara mea a fost asa micuta candva...nu imi amintesc sa mi se fi parut asa firava la nastere....
Asa ne dam seama de fapt cat de mult au crescut pepenasii nostri!!!..cum trece timpul asta!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElizaClara

Tecky, ii dau doar san lui Filip si ma gandeam si eu ca e posibil ca asta sa fie cauza trezirii atat de dese. Ciudat mi s-a parut faptul ca pana acum cateva saptamani se trezea doar o data pe noapte sa manance, iar acum parca am ceasul desteptator fixat la 2 ore .

si noi tot asa. mai are peropade cand se trezete mai rar...dar de obicei...2 ore. si ziua le fel.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaco acelasi lucru mi s-a intamplat si mie mai deunazi cand ma uitam la primele poze ale gargaritzei, Doamne, ce mica era , noi am venit acasa cu 2600 gr si nu stiam de ce se codea maica-mea sa puna laba pe cupil

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BIRI, CAPRI, ALINAM deci am dreptate, nu??? sa nu mai vb de shorici ever. decat daca ne dau si noua.

IROLF

oare cat o sa mai maraie asta micu'???deja nu mai pooooot!mama denaturata ce sunt.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari!

Am vazut poze frumoase cu cei 2 Filipi, de Bujo si de Eliza, cu Darius de Anilansa (parca e tati in nminiatura),Sebastian de Pica, Ioana de Anna, si pepenasha mea preferata of all, Ilincutza de Capri!

SUN, hai filmeaz-o pe Thea, vreau si eu sa vad cum face bruuuuummmm.

SIBYLLE, imi pare rau, sper sa nu se mai repete experienta...

FLORI, daca ai atata laptic ar fi mare pacat sa renunti la alaptat, nu stiu eventual da-i si completare lapte praf dupa ce suge de la tine, in caz ca mai vrea. Dar oricum, cu cat creste cu atat ia mai putin in greutate, puiul meu cu niciun lapte praf nu a pus asa bine pe el cum a pus la inceput cand era hranit exclusiv la san.

CEZARIANA - taietura mea e de vreo 15 cm, e putin rosie da are si locuri in care deja e alba, abia se vede, eu sunt supermultumita, mai ales ca e in slip, daca merg la plaja nici nu se vede.

Noi raportam la 5 luni, adica ieri, 7.120 kg si 69 cm.

Gata, trimit, ca ma chinui de nu stiu cand cu mesajul asta.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput