Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Si MIhaita de vreo saptamana incoace uraste sa stea singur; el , care statea si cate o ora singurel si se juca, care adormea cu jucarelele in brate. EI bine , de o saptamana nu mai poate fi vorba de asa ceva. Poate este ceea ce spunea Biri, faptul ca incep sa constientizeze ca sunt fiinte individuale , ca nu mai sunt una si aceeasi fiinta cu mama ..Oricum, de o saptamana il iau cu mine peste tot in casa...si asa Mihaita e fericit ca o vede pe mami, iar eu sutn linistita caci imi pot face treburile. Incerc sa il inteleg , sa ii inteleg temerile si frica , incerc sa ma pun in locul lui, mama nebuna ce sunt....
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Tecky spune:
Fetele care ne votati poza sa stiti ca voturile se inregistreaza chiar daca apara scris ca ati mai votat.
Asteptam voturile voastre inca o saptamana:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0 
M&M spune:
Asa, ce am reusit sa mai citesc din urma...
Ana, ai cumparat la super pret scaun Poly, Eu am fost acu 2sapt in Carfur si , pe langa faptul ca era 510 lei nici nu mai aveau scaun de masa..
Bufi, am reusit sa va votez..SI Mihaita e toata ziua , nu cu un deget in gurita, ci cu toata mana...
E tare haios...
Anna, in Buc, indemnizatia are zi fixa de intrat pe card..si anume 20 ale fiecarei luni. Pana acum s-au tinut , sa vedem de acu incolo
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ElizaClara spune:
Cristina esti o draguta, as vrea eu sa fiu asa de tinerica, Filip a fost cadoul meu de 30 de ani! 
Tecky, ii dau doar san lui Filip si ma gandeam si eu ca e posibil ca asta sa fie cauza trezirii atat de dese. In ianuarie voi merge din nou la servici si va trebui sa introducem si formula. Ciudat mi s-a parut faptul ca pana acum cateva saptamani se trezea doar o data pe noapte sa manance, iar acum parca am ceasul desteptator fixat la 2 ore
. Votat fetele frumoase! 
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
dana81 spune:
Neatza!!!
Deci...alocatia si indemnizatia tb sa intre de pe 15 in card si nimik
astia au innebunit?Cine se mai plangea?
Tecky vazut scaunul, cred ca am sa-mi iau si eu la fel.
Bujo, bai, Filipanu e scump rau, mi-e tare drag
ANI vazut poze cu Darius, alt pepenas apetisant cu niste ochiii
Capri daca tot vb de ochi...Ilinca e campioana
VIO ce bine ca Alexandra are "nuclei", maine poimane incepe sa mearga
...revin, ca ma sriga puiul
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
flo1980 spune:
Neatza!
Scriu si eu asa fugitiv va sunt zombie 
Yael votat zambariciul!
Tecky nu se inregistreaza ca eu ma uit la total si inainte si dupa si degeaba...
Multumesc pentru raspunsuri in legatura cu tampoanele de san, credeam ca sunt singura, le fel si cu firele albe...
Sanii nu curg din cantitate prea mare de lapte, cand vine ora mesei la bebe deja incep.....eu de oboseala nu am avut asa mult zilele astea desi au curs la greu, simt cand trage bebe si nu iese nimic, mai si maraie...
Revin mai tarziu, va puuuuup!
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE

FLAVIUS CASIAN (THE_ANDREEA)
DENIS ALEXANDRU (KLA78)
LUCA (BUBULEANA)
MIRUNA (RALU 79)
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Tecky spune:
dana au mai multe combinatii de culori si modele la scaunul polly.Eu mi-am ales sa predomine culoare verde pt ca am cativa pereti verzi in casa ,am canapea verde.
Poti intra pe situl Chicco sa vezi modele.Este un scaun foarte rezistent.Aoleu ce le mai fac reclama la astia de la Chicco...
Eliza ms.
VOTATI-NE POZA AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
serbanica spune:
Fetelor Serban al meu de la un timp nu mai vrea sa stea in fundulet adica cind incerci sa il ridici in fund el se impinge in picioare,si are doar 3 luni in 20 facem 4 dar e prea devremeeee.
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
Kimmy spune:
Neatza gagici!Vin si eu la 
Tecky nici la mine nu merge sa votez 
Yael,votat 
Camy si la operatia mea in unele zone mi se pare ca e mai grosut si simt asa putin mai tare.
Apropo de cezariana,ca deja de vreo luna tot vrea sa intreb,si tot uit,operatia voastra cati cm are?Ca a mea are 19 si mi se pare super lunga.Citisem ca ar trebui sa aiba putin peste 10.Sunt tare suparata,credeam ca va abia vizibila,cand colo....si e si rosiatica,chiar si dupa 6 luni.Am impresia ca nu se mai amelioreaza deloc de ceva vreme,si asa va ramane for ever 
Capri e o frumusete rara Ilincuta ta 
Am mai vazut pozici cu Ioana de Annababy scumpa cu ciorapei sexy,Filip de Bujo care chiar ca e frumos ca o fetita,Sebastian de Pica care deja e un domnisor in toata regula,Alexandra de Maitreyi zambareata si scumpa foc,Mara de Turturica dragalasa,Si Darius Gabriel de Anilansa micut stelist 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra