Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
eu va multumesc mult de tot pt raspunsuri...sunteti niste geniale!!
..eu oricum m-am hortarat sa mai astept pana in martie -aprilie.....pentru ca imi este teama...vreau sa-mi fac acum analize, sa le repet in februarie...si sa ma apuc din timp sa iau acid folic...
Acum inca o intrebare..nu de alta, dar nu am pe cine sa intreb...![]()
voi cand va palpati la taietuta(cezariana), cum simtiti?
Ca eu simt ca estetare...de fapt foarte tare intr-o parte, unde m-au taiat a doua oara...
...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
anaco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus voi cand va palpati la taietuta(cezariana), cum simtiti? Ca eu simt ca estetare...de fapt foarte tare intr-o parte, unde m-au taiat a doua oara... ![]() ... |
camy, si eu am avut o perioada in care simteam mai tare taietura in partea dreapta, mi se parea ca niste galme tari pe acolo. Dar acum nu se mai simt, probabil s-a refacut mai greu in zona aceea. Acum la mine taietura a ramas usor mai tare, cred ca e normal sa se simta astfel la palpare ca acolo doar s-au "lipit" muschii....
Sa vedem ce mai spun si celelalte fete ca si eu sunt curioasa..

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
Yael spune:
'Neatza!
Noi citim, citim si iar... va citim. Doamne cat puteti sa scrieti... Bine, suntem si multe...
Noi am facut vaccinul de 5 luni (al doilea, primul se face la 3 luni) si totul a fost OK. Tot nu stam prea bine la capitolul kg., insa asta este. De mancat -mancam f. bine, de toate.... facem figuri cu lapticul, insa in curand trecem la nr. 2 si sper sa fie mai bine. Ne-a spus sa incepem sa-i dam salmon, ca e f. bun...
dana81
, flo
& kimmy
ma bucur ca v-au placut pozele... O sa mai pun eu asa din cand in cand... Ca trebuie, altfel nu as mai avea si eu acces la pozele pepenashilor ori asa ceva nu pot accepta!
bujo, esti o mamica f. frumushica, tinerica... si plina de umor. Iar Filip al vostru e deosebit
Asa, si te rog... sau oricine altcineva are drum inspre Polul Nord sa-mi aduca si mie gogosheleeee... si... covrigi
. Please!
Capri, si Ilincuta ta e frumusica foc, si a lui Narci, si de Maria noastra nu mai zic! Anaxena eu cred ca Maria o sa mearga de la 7 luni!!! A.. si tzarc, www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=154&Sort=Price&Desc=&caratteristica_id=&marca_id=" target="_blank">AICI -eu am SOFT & PLAY PLAYPEN GREEN FARM. E superb! Asa de soft, elegant... placut... calitate super...
Si cam asa cu pozele pepenashilor... si sunt vreo 70 de albume 
Sa stiti ca am votat si eu, asa... din umbra... si la fel, la Tecky (alta mamica frumushica) nu am putut vota decat o data (am incercat in fiecare zi), si la moshuletz la fel... Doar la 'gradinitze', pe Ioana Roberta... am putut vota in fiecare zi... Mai era cineva cu voturile? Sau doar astea 3 au fost!?
Acuma... pot sa indraznesc
si eu la voi cu un www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/575-nardi.html" target="_blank">VOT? Astazi e ultima zi, si suntem 'deja' in topZambete -pe pagina 5 din 19
Mutumim! Nu va suparati ca am indraznit...
Se apropie sarbatorile... ne-am luat si noi brad natural si il facem in Ajun, adica pe 24 seara. De abea astept!
Va pup si revin. O zi buna sa aveti!
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
serbanica spune:
CAMYnu iti face griji daca e doar tare si nu e rosu sau umflata,eu am avut si granulom de fir si tot s-a vindecat cu timpul o sa treaca.
ALIMA-MARIAmultumim de cafea!
ANACO si Serban e la fel la 5 in picioare si apoi mai adoarme la 7-8.Dar cind adoarme cit iti doarme ca al meu doar 30 min!
Multumesc ca sunt in lista si multumesc pt parola
.
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
anaco spune:
serbanica, Mara mai doarme de la 7 la 9, 9.30 apoi pe la vreo 12 maxim o ora, iar de la 3 pana la 5....seara la maxim 8 e deja la somnul de noapte...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
serbanica spune:
Nu ma mai joc toata lumea la chef de sfirsit de an,ieri tati ne-a anuntat ca nu vine azi acasa ca se duce cu colegii lachef,buni la fel si eu urari de bine
;DAR EU MA DISTREZ MAI BINE!ca il am pe comoara mea care imi umple sufletul de bucurie
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
ElizaClara spune:
Buna dimineata! Cum a fost noaptea voastra? Puiutul meu mananca din 2 in 2 ore si nu pare sa vrea sa isi rareasca mesele...
Multumim frumos pentru primire si pentru complimentele adresate lui Filip!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
M&M spune:
Neata!!!
Iar nu am apucat sa citesc din urma, voi aveti o logoree extraordinara si uite asa nu mai apuc eu sa recuperez...
Camy, 
Eliza si bebe FIlip bine ati venit!!! AM vazut si eu pozele cu voi...Filip este un scump , iar tu pari mai degraba surioara mai mare, nicidecum mamica..
Misha, la tine iar nu merge votat...
Flo, am votat moshuletul dragalas...Acum am reusit sa vad clasamentul...Woowww!! MI se pare dubios , primul loc peste 1000 de voturi..hmmmm...
Bufi, tu parca ziceai ca inclusiv azi se poate vota...Ma duc in urma sa caut un post de-al tau ..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
Neata
noi ieri am fost la medic si are 7kg si 66 cm;tre sa facem un consult ortopedic ca cica e prea flexibila(poate o fac gimnasta
) si o echo de cord ca are un suflu sistolic si sa punem 4 pic de vigantol in gurita;cu tusea care nici pana acum nu ne-a lasat sa punem Ambroxol 

;
Stodal pot sa ii dau???
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Tecky spune:
Neata!
Ce ma enerveaza astia cu voturile lor,tot scrie ca "ati votat deja"!
Didi ce de kg ai dat jos.Cum ai reusit ca vreau si eu?Felicitari!
Bufi,Yael votat.La Flo nu merge.
Eliza tu ii dai san sau formula lui bebe?Eu de cand ii dau formula Ralucai se trezeste doar o singura data pe noapte si cateodata doarme toata noaptea.![]()
PT A NE VOTA POZA DATI CLICK AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0![]()