Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
serbanica spune:
Moninu sunt eu aia blonda aceea ii moasa adica sora lui sotul meu si are doar 20 ani.E traznet.Eu sunt bruneta si am ceva kg in plus de la sarcin aramase.dar am zis ca dupa sarbatori ma apuc de slabit sa revin la forma de dinainte de sarcina.Trebuie sa caut poze cu mine si am sa le pun in album.
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
Gini75 spune:
Bujo, nu stiu daca pot sa vin, ca imi programasem altceva. De asta nu am scris nimic, ca nu stiu sigur. Cred ca cel mai usor duminica ajungi prin oras, urmand linia lui 41.
Eliza, a mea de la inceput a mancat des ziua, putin si des. Noaptea insa nu se trezea asa mult ca acum. Eu cand plec undeva iau mereu cu mine lapte praf si apa, ca oricum nu-mi mai ajunge laptele de la san. Si eu sunt ca si Sun, o iau cu mine peste tot.
Mada si celelalte fete cu retete, multumim. Si site-ul ala cu dulciuri dat de Maitreyi e foarte fain.
Moni, eu fac un altfel de blat, ca un pandispan. La o tava mare cat cuptorul pun 8 oua, 8 linguri faina, 8 linguri ulei, praf de copt. Galbenururile + uleiul + albusurile spuma + faina si praful de copt. Compozitia se pune in tava si peste ea pui ce doresti.
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus va multumesc mult de tot fetelor ....ei..nu va fi chiar imediat...ca vreau sa fac niste analize...dar cat de repede posibil.... ..am o nedumerire...imi e cam teama sincer vorbind fetelor..pt ca medicii astia nu se pun de acord niciodata in legatura cu perioada de asteptare de dupa cezariana...unii sa astept 2 ani, altii macar un an, altul dupa 6 luni e ok... ...eu vreau 6 luni, bineanteles, dar vreau sa fie si bine.. Cele care stiti de 6 luni...CARE ESTE ARGUMENTUL DAT??? Lupta cu kg![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Buna Cami,
In seara asta am citit povestea ta, imi pare asa de rau pt ce ti s-a intamplat. Uneori cand citesc prin ce necazuri treceti voi, imi este frica sa fiu fericita ...
Vreau sa-ti raspund la intrebare. Eu am 2 copilasi nascuti la 1 an si jumatate diferenta. Am ramas insarcinata cand fiica-mea avea 9 luni.
Prima nastere a fost prin cezariana (pt ca dra nu catadicsea sa mai iasa, ii placea la mami in burtica). Cand am ramas insarcinata mi-a fost si mie teama sa nu apara probleme.
Mi-am intrebat ginecologul, in care am f mare incredere si mi-a spus ca nu e problema. Tin minte ca l-am intrebat si dupa ce am nascut cand pot sa mai fac un bb si mi-a spus ca dupa 9 luni (parca a fost o predictie).
Eu am ramas insarcinata pt ca am intarcat fata ( si nici prin cap nu mi-a trecut ca tre sa ma protejez). Undeva in sinea mea cred ca mai vroiam un bb. Pe primul l-am avut dupa 2 ani de incercari, a fost o perioada f grea pt mine, dar a trecut si nu prea speram sa mai reusesc sa mai fac inca un bb.
Prin luna a 7-a cand a inceput sa creasca bb mukt, ma durea operatia. Probabil ca daca as fi purtat vreo centura ar fi fost mai bine.
Am mai citit pe forum povestile altoe mamici care am nascut prin ceza la diferenta chiar si mai mica (1 an intre copii).
Acum tu faci cum crezi tu ca e mai bine pt tine, eu cred ca iti va fi bine.
Iti tin pumnii si sa ai parte de cat mai multe bucurii!!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)