LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Uite, chiar am niste poze noi, care dovedesc ca nu ma seamana cu Adeluta cocheta.
La semnatura.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Da, asa este, nu prea mai seamana; dar tot dulce este!
Iar ochii... ce mai, eu una, sunt fascinata

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Sper ca voi sunteti mai in forma decat mine...

Sofia s-a culcat aseara la 9 ca de obicei, si s-a trezit plangand asa: la 10.30, la 11, 11.30, 2.00, 2.38. Aici a fost cel mai nasol, ca s-a trezit de-a binelea. A adormit - la san - abia la 4.44. I-am dat si nurofen, am si schimbat-o tot atunci. Speram sa doarma pana la 8. De unde, la 6.30 plangea in patut. Am reusit s-o adorm la loc si am mai ciupit si eu o ora de smn pana la 7.45, cand de altfel pusesem si ceasul sa sune.

NU STIU CE SA-I MAI FAC SA NU MAI PLANGA NOAPTEA!!! Singurul lucru pe care nu l-am incercat pana acum este sa-i dau seara un bibe mare, adica 7 sau 8 masuri sau cate or fi normale pt varsta ei. Desi nu a baut in viata ei atata lapte la o singura masa...

Deci, Danonique, nu esti singura cu copil care nu doarme linistit...ce norocoasa esti sa o ai pe mama ta cu tine. Noi plecam duminica la parintii mei ssi ma stresez pt ca trezirile de noaptea ale Sofiei sigur o sa-i dea peste cap, si mi-e mila de ei.

Azi o sa ma intalnesc - sper - cu Alina mama Anitei :-) sa-i dau niste banuti pentru copiii bolnavi de la Fundeni. Haine si jucarii am donat la Sala Dalles, e un loc special acolo.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Eu zic sa incerci. Andrei de cand l-am intarcat (adica de vreo 3 sapt) papa un bibe de aproape 300 cu 7 masuri de lapte+4 lingurite de cereale. Bine, nu-l papa chiar in fiecare seara pe tot, dar oricum pana la 8-9 dimineata nu mai doreste nimic

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Neata mamici

Am sunat la tanti doctor si mi-a confirmat ce spunea Roli aseara..ca mai dureaza un pic pana o sa fie kk cum trebuie. Continuam tratamentul, mancarica gen regim dar usor usor introducem si carnita si cereale.

Da sa va zic ce am patit dimineata. Copilul dupa show-ul de aseara a adormit si a dormit bustean toata noaptea si clar noi la fel. Pleaca tati la 7 ca avea meeting dar nu intra la ea, eu ma intorc pe partea cealalta sa mai lenevesc. O aud ca se foieste pe la 8, ma ridic, aerisesc in sufragerie, dau drumul la caldura, fac laptele si ma duc sa o iau din pat. Phuaaa...ma si ma pocneste un miros de pipi si kaka...era plina saraca...a facut de 2 ori caca ca o parte era complet uscata, pipi peste dar probabil ca a dormit asa de bustean ca nu a mai zis nimic. Da-i spal-o si hai sa mancam. A ras 250ml de lapte si urla ca mai vrea de abia am potolit-o. Se pare ca fomila is back

In concluzie ma simt muult mai bine azi. Ce inseamna o noapte dormita fara intreruperi. Fetelor care va tot treziti noaptea nu va invidiez...e nebunie. Asa ca azi ma ocup de bagaje..sper sa incapa tot.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Bravo mica!!! Ii e foame, deci e bine. Inca grija la regim cateva zile, chiar dupa primul kk bun. Spor la bagaje si sa aveti o vacanta minunata. Am si eu de facut 1000 de bagaje din care sa nu uit nimic ca de nu avem probleme ca noi vom fi departe si bunicele pot intra in panica...ceea ce le-am interzis sa faca

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, hello! Dau un polonic cu ciorba sau o a doua cafea!

Noi suntem bine, cu toate ca pe Mariuca o termina durerea de dinti. Dar sper sa nu mai dureze mult timp si sa ii sparga gingiuta.

Larisa, Pipe baga un al 3-lea dinte?? Way to go, 17 more! Facem galerie!

Monica, important e ca i-a revenit pofta de mancare, e primul semn ca se reface.

Cristina de Anglia, pupam fetele! Ma bucur ca totul e ok la voi. Referitor la scos afara, la noi sunt niste zile cu vant puternic, a revenit azi, doar ieri a fost ok, asa ca mai subtire cu iesitul afara. In mod normal, daca nu bate vantul foarte tare, o tin destul de mutl afara, in functie de vreme. Poate sta si 2-3 ore, depinde, dupa cum spuneam.

Laurici, uelcam back! Missed you! Asteptam poze cu bradutul facut de Dimi!

Vali, vazut poze cu AJ, un ditamai mos cu cativa dinti in gura!!!

Ioana, mie nu mi-a mers link-ul catre pozele cu Dani. Il verifici si mi-l mai dai o data, te rog?

Asteptam poze si cu Mr. Logan.

Stancuta, ooof, ce sa zic? Cred ca esti terminata... imi pare rau. Nu stiu ce sa te mai sfatuiesc, in afara de ce ai facut deja. Zic si eu, nu dau cu parul, poate s-a obisnuit sa adoarma la voi in pat si cand se vede singurica, noaptea, comenteaza. Acum poate e in faza de adaptare la dormit la ea in patut. Nu te supara pe mine, dar poate fi o posibilitate.

Vorbeati de mancarea de dupa 1 an. Exact cum a spus si Stancuta, nu o sa incep sa ii dau alta mancare fix la 1 an. O s-o trec pe lapte Junior de la Milupa, nu stiu cat timp, voi vedea cum va evolua ea. Oricum, laptele nu am de gand sa i-l scot din alimentatie, pentru ca bea de rupe. De vreo 3 luni suntem la 9 masuri, adica 270 apa, deci vreo 300-310 cu totul. Si inainte de dinte, parca mai vroia, ca lasa biberonul gol.

In rest, noua ne va fi usor sa ne adaptam, pentru ca eu oricum gatesc super light si sanatos. Porc nu prea mancam, decat foarte rar, ciorbe multe (si mai mult de zarzavaturi sau vitel), diverse combinatii la cuptor, prajeli si gras nu mancam, am trecut la ulei de masline de vreo cativa ani, salate multe. Mezeluri nu mancam, semi-preparate rar... deci la noi va fi foarte simplu. Iar dupa cum o vad eu pe Mariuca, disperata dupa mancare ca mine, se va adapta extrem de usor la noua oranduire.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
eu prea mult din urma nu am citit , nu-s in stare ca nu ma simt bine dar azi mi-am adunat fortele sa mai intru pe aici

urez La multe lunite si la multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele acestea! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti copilasi!

Sper ca nu mai avem clopotei bolnaviori, Monica hai ca ati scapat de problemute

LalaD distractie maxima va urez! Sa faceti poze multe si sa ne dati si noua pontul cu locul acesta mishto unde mergeti. Poate in feb-martie vom merge si noi la munte.

Elle daca am inteles bine nici nu schimbi inca prefixul, si te plangi? mamica tanara si frumoasa!

Stankuta poate intr-adevar are nevoie de mai mult laptic seara Sofia. la al meu am obs o imbunatatire a somnului de cand i-am introdus formula( si l-am mutat in alta camera), aka cu 3 luni in urma. La voi ciudat e insa ca inainte dormea bine puiuta. O fi si de la dintisori oricum. Tin pumnii sa aveti odihna placuta de-acum!

Shose noi folosim Milupa 7 cereale bio, fara lapte. cele de la Humana pe care le ai, daca nu au lapte, foloseste-le, poate ii vor placea. Si noi mai punem cate o cupa de cerele humana cu diferite arome, asa de gust cand face mofturi, caci Milupa 7 bio de care vorbeam mai devreme sunt f ok dupa parerea mea, dar un pic fade. Cu dintucii a fost show mare noaptea si lipsa majora de apetit ziua, vreo 2 sapt, de disperasem. Apoi si-a revenit si ne-am ales si cu 4 dinti sus- in total 6 yuppy!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna zuzici dragi

M-am adunat si eu de pe drumurile Bbucurestiului, in sfarsit..
Am reusit sa ma vad cu Stancutza, am tras o tura de boceala de m-am facut de ras in fata fetei ...incercam sa-i povestesc despre un baietel dintre copilasii bolnaviori de la Fundeni. Oooofff...mi se rupe sufletul. Are ciroza la 3 anisori si parintii lui sunt oameni cu posibilitati foarte putin si cred ca si cu suflet...la fel. Sa ma ierte Dumnezeu si sa ma fereasca, nu stiu cum as gandi in locul lor, dar mama baietelului a spus ca e nu poate sa doneze pt fiul ei {puiul mic are nevoie de transplant de ficat} pt ca ea mai are de crescut copii acasa.
Efectiv mi se rupe sufletul ca nu-i pot ajuta pe bietii puisori. Marea majoritate de acolo sunt cazuri sociale, dupa cum a declarat seful sectiei de pediatrie. Multi stau acolo pe termen nelimitat.

Profit acum ca am scris despre asta si vreau sa multumesc din suflet fetelor care m-au ajutat sa strang hainute, jucarii si bani: Laurici D, IrinaL {tin pumnii pentru Tudoras}, Irinuk si Stancutza. Fetelor, sunteti de milioaneIIII

In alta dezordine de idei, Ana face nani {am gasit-o dormind cand am venit}, Luca la gradi...mami....in concediuIIIII

Intru acum sa citesc din urma. Sper sa citesc numai vesti bune ca de nu....ma supar

Pupici dulci

NB "I" din textul de mai sus considerati-l semnul exclamarii. Dupa cum v-am mai spus tastatura asta de acasa functioneste din doi in doi

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am vazut si eu pozici cu cativa clopotei, aleatoriu, mi-a placut AJ dulce dulce imbracat in Mosulet Craciun, Theuta in vizita de lucru, Patty prin orasul impodobit de sarbatoare, apoi infulecand painita si am vrut sa vad poze noi cu Eleni, Dimi si casuta decorata dar mai am de asteptat

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cred ca am pus o intrebare cam aiurea cu scosul afara,te prostesti zau stand doar acasa,plimbandu-ma am realizat ca la noi e mai frig si nu puteti sta afara mult.
Ramonanici eu nu-i vb,nu aprind lumina,daca nu ma simte e baiul,plange asa rau si dupa e greu sa o adorm la loc.De mancat cred ca este satula ca nu mai vrea asa lapte noaptea,uneori bea un biberon in 2 etape ca nu-i dau asa cum se treste ea.Acum am fost afara si nu a dormit deloc,am stat 3 ore,asta este daca nu vrea ce sa ii fac na.Speram la zile mai bune
Cretule da in general ok,parca tu te vaitai ca Mariuca e cam iritata la pasarica,nu stiu daca la noi este sudocrem este excelenta.Eu nu am avut niciodata probleme,mama se fripsese la mine sa dat cu ea si a doua zi nu mai avea probleme.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ziua buna zuzici dragi

M-am adunat si eu de pe drumurile Bbucurestiului, in sfarsit..
Am reusit sa ma vad cu Stancutza, am tras o tura de boceala de m-am facut de ras in fata fetei ...incercam sa-i povestesc despre un baietel dintre copilasii bolnaviori de la Fundeni. Oooofff...mi se rupe sufletul. Are ciroza la 3 anisori si parintii lui sunt oameni cu posibilitati foarte putin si cred ca si cu suflet...la fel. Sa ma ierte Dumnezeu si sa ma fereasca, nu stiu cum as gandi in locul lor, dar mama baietelului a spus ca e nu poate sa doneze pt fiul ei {puiul mic are nevoie de transplant de ficat} pt ca ea mai are de crescut copii acasa.

Alinus, nu te-ai facut de ras, in nici un caz...Am fost impresionata, e adevarat, si cand te-am vazut cu lacrimi in ochi nici nu mai eram sigura ca vreau sa stiu povestea puiului mic, saracutul...Tare cruda soarta au unii oameni, mai ales cand e vorba de puiuti nevinovati...e greu de inteles si de acceptat.

Ma bucur tare mult ca am putut sa va ajut, e foarte frumos ca v-ati mobilizat si o sa le facem Craciunul asta mai frumos, macar de le-am aduce un zambet pe chip...

In alta ordine de idei (scuzati trecerea brusca) o sa incerc sa-i dau Sofiei mai mult laptic seara, nu stiu daca portie intreaga de 300 ml, poate mai putin pt inceput, si va anunt daca e vreo schimbare. E ciudat cum pana acum 2 sapt lapticul pe care il bea de la mine seara ii ajungea de la 8 jumate seara la 7 dimineata, iar acum... Si nici macar nu se linisteste daca o hranesc. Credca sunt de vina dintii, dar iarasi, daca i-am dat Nurofen, nu ar fi trebuit sa se calmeze??? Uf...dileme... Creata, Sofia nu a dormit decat fff rar la noi in pat, in cazuri extreme, iar de vreo 10 zile cred, dormim in camere diferite. I-am lasat ei dormitorul, dar nu am observat nici o imbunatatire, din pacate.

Astazi am sa incerc sa citesc unca din cartile trimise de Lala_D pe contul comun pe tema copiilor cu probleme de somn, The No-cry Sleep Solution. Se anunta foarte interesanta si sper sa gasesc acolo raspuns la dilemele mele.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Haida ca am citit si eu ceva din urma... Asadar, in ordinea numerelor de pe tricouri...

Mitsule long time no see. Ma bucur ca ne dai vesti despre falcutsescu Conrad. Sper sa te rasfeti cu el cat mai mult, mai ales acum de Sarbatori.

Laurici D ce tare e DimitrisIIII {mama lui de semn al intrebarii....acum realizez cat de mult il folosesc }. Imi inchipui ca arata extrem de original bradutul si cred ca sunteti tare mandri de el. Sa pui poze sa il admiram si noi. Pupam puii frumosi si mamica draga.

Ieteeee....aveam atatea sa scriu si acu' nu mai stiu o iota.

Aaaa....Honey pupam Craciunelul scump. E un dulce. Imi pare rau ca lucrezi asa de mult zilele astea. Ooofff...sunt unii efectiv ahtiati dupa castiguri cat mai mari si sacrifica pana si sarbatorile oamenilor.

Alina spor la treaba pentru bebe 2. WOWWW Bravo. Asteptam noua odisee.

Mirikuuuu' zise bine Mitsulina, ce-ar fi sa te trezesti cu noi la Brux.? Sa te vaz ce faci atunci...

Acusica intru pe "la bucatareala" ca sa vad ceva retete. Duminica plecam la ai mei {subsemnata si copiii, sotul e consemnat in Buc pe toata perioada sarbatorilor } si vreau sa stiu exact ce gatesc de Craciun.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput