LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Cristina, ce mai face Bianca iubita?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Multumim de intrebarecam greu cu Biencuta mea ne omoara cu somnul.Am vazut ca Stancutza se vaita saraca ca mine,sunt disperata zau.Altfel nu am de ce sa ma plang mananca bine,e sanatoasa(nu a fost odata racita sau ceva) dar somnul.....
Eu nu stiu unde naiba gresesc zau caci nici macar ziua nu vrea sa doarma,daca o las asa nu pune geana pe geana.O scot la plimbare intre 2-3 ore pe zi dimineata si doarme cam o ora in carut.Dupa amiaza dupa pranz o mai las sa joace si pe la 3,30 incerc sa o adorm si nu vrea sa doarma.Ieri am stat 2 ore cu ea prin pat sa o culc si nimic,abia la 5,30 a adormit o ora,dar este cam tarziu na caci la 9 cand vreau sa o culc iar nu vrea.Si noaptea maraie toata,incerc sa nu ma dau jos la ea dar daca se ridica sus trebuie sa o pun inapoi la somn.Asa ca nu stiu daca eu fac bine ce fac sau daca gresesc ceva zau.Mama mereu imi spune ca asa am fost si eu,deci o semana cu mine
Pupici lui Razvanel

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Am sunat la tanti doctor si mi-a confirmat ce spunea Roli aseara..ca mai dureaza un pic pana o sa fie kk cum trebuie. Continuam tratamentul, mancarica gen regim dar usor usor introducem si carnita si cereale.

Da sa va zic ce am patit dimineata. Copilul dupa show-ul de aseara a adormit si a dormit bustean toata noaptea si clar noi la fel. Pleaca tati la 7 ca avea meeting dar nu intra la ea, eu ma intorc pe partea cealalta sa mai lenevesc. O aud ca se foieste pe la 8, ma ridic, aerisesc in sufragerie, dau drumul la caldura, fac laptele si ma duc sa o iau din pat. Phuaaa...ma si ma pocneste un miros de pipi si kaka...era plina saraca...a facut de 2 ori caca ca o parte era complet uscata, pipi peste dar probabil ca a dormit asa de bustean ca nu a mai zis nimic. Da-i spal-o si hai sa mancam. A ras 250ml de lapte si urla ca mai vrea de abia am potolit-o. Se pare ca fomila is back

In concluzie ma simt muult mai bine azi. Ce inseamna o noapte dormita fara intreruperi. Fetelor care va tot treziti noaptea nu va invidiez...e nebunie. Asa ca azi ma ocup de bagaje..sper sa incapa tot.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ploscariu am uitat ieri sa iti multumesc ptr informatiile referitoare la alimentatia dupa 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Acum scriu si eu putin repede ca domnisoara sta in patut,dupa iesim afara,nu am timp mai deloc citesc dar cu scrisul....Abia pot sa fac ceva de mancarica caci nici al meu sot nu prea are timp sa ma ajute.Rade ca mancam asa ce pot face mai repede,racituri cand nu are timp sa ma ajute,zice ca de recesiune mami
STANCUTZAsi eu sunt ca si tine cu somnul,seara la 9 adorm eu inaintea fetei,am vazut pozele sunt frumoase foc.E si tu semeni cu mama ta dupa mine iar fetita cu tine,frumos nu?
Am vazut pozici cu Mariucapuiut de Creata,pozele facute in studio ale Gratieleiai o familie frumoasa foc.
Mitsusi aici sunt biscuiti din orez{de fapt rice cake se numesc)ii plac la nebunie.Am vazut poze cu bebe Conrad,e tare dragalas
Am mai vazut si alte pozici dar acum nu mai pot scrie ma cheama datoria.
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori si la mamicutele bolnave
LA MULTE LUNITE CLOPOTEILOR SARBATORITI AZI
Noi plecam afara ca sa facut 10,voi cat mai stati asa cu bebei pe afara??,ma refer la timp

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Cristina, ce mai face Bianca iubita?

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Multumim de intrebarecam greu cu Biencuta mea ne omoara cu somnul.Am vazut ca Stancutza se vaita saraca ca mine,sunt disperata zau.Altfel nu am de ce sa ma plang mananca bine,e sanatoasa(nu a fost odata racita sau ceva) dar somnul.....
Eu nu stiu unde naiba gresesc zau caci nici macar ziua nu vrea sa doarma,daca o las asa nu pune geana pe geana.O scot la plimbare intre 2-3 ore pe zi dimineata si doarme cam o ora in carut.Dupa amiaza dupa pranz o mai las sa joace si pe la 3,30 incerc sa o adorm si nu vrea sa doarma.Ieri am stat 2 ore cu ea prin pat sa o culc si nimic,abia la 5,30 a adormit o ora,dar este cam tarziu na caci la 9 cand vreau sa o culc iar nu vrea.Si noaptea maraie toata,incerc sa nu ma dau jos la ea dar daca se ridica sus trebuie sa o pun inapoi la somn.Asa ca nu stiu daca eu fac bine ce fac sau daca gresesc ceva zau.Mama mereu imi spune ca asa am fost si eu,deci o semana cu mine
Pupici lui Razvanel

Bianca

Nici nu stiu cu ce sa va sfauiesc.
Si Razvi se mai trezeste,si se ridica direct in picioare.Dar eu il pun imediat jos si am plecat de langa el.Nu aprind lumina, nu vb cu el, nimic.L-am pus jos si am plecat.El mai maraie un pic si adoarme la loc.Sau se mai trezeste cateodata plangand, eu atunci nici nu ma misc in pat, sa nu ma auda prin preajma si adoarme pana la urma inapoi.
Trezirile astea dureaza foarte putin, cam 2-3 min.Si nu se intampla in fiecare noapte.
El mai facea figuri noaptea daca ii era frig sau cald.Pana i-am gasit o pijama care nu e groasa si nici foarte subtire, il pun in sacul de dormit si gata.
Poate va ajuta cu ceva.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Noi plecam afara ca sa facut 10,voi cat mai stati asa cu bebei pe afara??,ma refer la timp

Bianca

Depinde de temperatura de afara.Daca e frig tare cam o ora.Daca e mai cald,cam 2 ore 2 jumate.Am sta mai mult da nu avem timp.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, cum sa ma supar?!
Asa este, se trasforma, iatr in ultimele 2 luni a trecut de la fatza de bebelush la cea, de copil mic.
Dar si Razvi, s-a schimbat; insa ochii tot asa mari, ca doua bombonele au ramas; si cred ca asa o sa ramana si-o sa franga multe inimi

Monica, ce bine ca i-a revenit pofta de mancare; cat stati in Ro? Pana la anul?

Cristina, noi stam afara cam o 1h dak este peste 10 grade; dak nu, max 40'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Uite, chiar am niste poze noi, care dovedesc ca nu ma seamana cu Adeluta cocheta.
La semnatura.

RAZVANICI LA 11 LUNI - new
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Salutare zuzulici.
Lucrez saptamana asta si urmatoarea incontinuu. Zici ca toata lumea n-are altceva mai bun de facut decat sa vina sa-si cheltuie banii pe frigidere si masini de spalat.
So, toata ziua sunt la munca, pierzand timpul de pomana.

In alta ordine de idei, am intrat sa va spun ca am reusit sa pun o parte din noile pozici.
So, daca aveti dorinta si rabdarea sa imi vedeti "moshuletul" intrati aici :

http://community.webshots.com/slideshow/569266302dBOVBH

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Imi vine sa-i pap obrajorii aia bucalati. E tare dulce

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Alina sa dea Domnul nici sa nu aveti parte de asa ceva.
A capotat si Clara..nu-mi vine sa cred. Ea care se culca la 20 acum a rezistat pana la 22 si nici nu a dormit azi decat vre-o 2 ore.

Doniro danke. Am notat. Am insa o intrebare: intre masa de pranz si cina nu i se facea fomica? Adica nu mai rontaia nimic? Un fruct, un biscuite?

Pai intre masa de pranz si cina doarme de rupe. Daria se culca la 14, adica dupa ce papa, si se mai trezeste la 18 pt ca trag eu de ea. Daca ar fi dupa ea, ar dormi pana seara la 11 si s-ar juca noaptea, probabil :) Deci nu mai rontaie nimic decat uneori intre cina (19) si lapte (22).

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Asa facea si Marc cand era acasa si seara aveam mereu circ la culcare ca nu-i mai era somn. De cand merge la gradi are program normal, doarme de la 1.30 la 3.30-4 si seara la 21.30-22 merge cuminbte la nani

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput