LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cristina, mi-am bagat un pic nasul in pozele tale, si m-am distrat tare la poza asta ce amuzanta e cu palaria aia.
Iar aici e un ingeras, cum doarme.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancutsa si aurelcris... o intrebare , de fapt doua: le ies fetelordinti? sunt bolnavioare? atunci cand plang mergeti sa le vedeti imediat? orishicum: daca nu sunt bolnave, nu le ies dinti, si trezirile se repeta constant la 12-3_6 e clar, cel punbti pt mine ca greseala se petrece in mom in care interveniti. am mai spus-o si o repet, nu inseamna ca daca lasati copiii sa planga pana invata sa adoarma din nou, sunteti rele, sau mame insensibile, dar nu intotdeauna ce vreti sa faceti ca mame grijulii e si bine pt copii. trezirile dese corespund vagoanelor de tre...; va mai amintiti? trebuie sa invete sa adoarma, si cu cat le oferiti stimulente gen lapte, apa si tsitsi in timpul noptii... cu atat va prelungiti sansele la nopti fragmentate pana cand vor fi capabile ele singure s amearga sa-si ia din frigider ce vor... si nu glumesc. trebuie doar un piculet de curaj din partea voastra. daca nu reusiti sa rezolvati pb cat mai e timp... nu as vrea sa fiu pe langa voi cu tensiunea sarbatorilor si nopti nedormite in combinatie...

asa, si pt somnul de amiaz... e obligatoriu... nu exista ca nu vrea sa doarma.... trebuie s ainvete sa doarma. uneori nu mais tiu sa adoarma de obositi ce sunt (cu toate ca sunteti bine intentionate si plimbati bebeii) asta poa sa fie greu de inmagazinat pt ei. (duminica am fost si noi in oras, asa, plimbare deseara, pana la 8, inainte de culcare.... circ peste noapte, cu treziri dese, dar s-a culcat sacha singur inapoi dupa vreo 3/4h de necaz).

va las sa dati cu pietre dupa mine, sa va enervati pe mine, ce vreti voi, cata vreme asta va ajuta sa aveti parte de nopti linistite.:)

pusici si merg sa-l scot pe bruno:)

PS. danonique: la multi ani lui albert! sa aveti parte d eun party de poveste!!! si de o aniversare cum nu s-a mai pomenit! - ce scumpa e vanessa cu bradutul ei:)
PS2. ai o minune de clarita, welcome back lui fomila!
PS3. irlandeza... am sa mor de inima cate putin de cate ori am s ama uit in ochii albastri a lui patty, e o minune!!!!
PS4. mitsu... shit happens to the best of us... mai rau e cand ma gandesc la ce aveam de gand sa pun sub brad... si nu mai e din ce....

mai vroiam dar nu mai am timp
pusici!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dar ce se intampla, esti obosita, sau bolnava?

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

buna fetelor,
eu prea mult din urma nu am citit , nu-s in stare ca nu ma simt bine dar azi mi-am adunat fortele sa mai intru pe aici

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Miri nice to see you to

Stancuta vei gasi sigur solutii in carte totul este sa vrei sa le aplici
Eu de exemplu nu vreau sa renunt la laptele pe care il papa Andrei noaptea , asa incat prefer sa se trezeasca si sa i-l dau.
Deci greseala e a mea .Dar silfidu' meu chiar necesita inca caloriile alea nocturne . Bine si trezirea lui e omeneasca , adica maraie se scoala in picioare, eu vin cu bibe de 250 ml lapte, el il bea in 5 min si cade lat la somn . Deci nu face scandal si poate as putea adormi la loc daca as fi eu normala dar nu-s si raman treaza de la 5 dim .

Pentru cine nu are cartea o gasiti si aici :

http://fast-upload.rol.ro/the_no-cry_sleep_solution.pdf-vcoded741b1a408101df9966dccdfb0648458.htm

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stancuta, am ratat postul in care spuneai ca ai mutat-o in dormitor, eu ramasesem cu impresia ca adoarme la voi in pat destul de des, nu stiu de ce, poate ca ai vorbit de cateva ori despre asta si mi-a ramas in cap. Sorry, sper ca n-am facut o gafa!

Alina, da, frumos gest pentru voi toate si pentru tine ca te-ai implicat. Nu vreau sa ma scuz, dar pentru mine e foarte greu, ca stau la tara si nu am masina la dispozitie. Oricum, am un proiect in cap, o sa va povestesc cand il materializez, legat de ajutorarea unor copilasi si o sa am nevoie de ajutorul vostru. Sper ca in 2009, poate chiar in februarie, sa il lansez.

Miri, total de acord cu tine in mai multe privinte, dar in special in cazul somnului de dupa-amiaza. Eu i-am reglat mesele, am trecut la 4 pe zi si acum si-a legat si ea somnul. Inainte avea 2 reprize pe zi, acum are una singura, dupa masa de pranz, la 12-1, in general cam 2 ore, uneori 1, alteori 3.

Cristina, am rezolvat partial. Adica violetul de gentiana i-a facut mai rau, inclusiv pe langa iritatia originala, uleiul de masline fiert si racit - ca si cum nu i-as fi dat; de vreo cateva zile incerc cu o crema de la Nivea, pana ieri i-a fost mai bine, azi dimineata era din nou rosu. O sa fac o programare la o clinica, ca m-am cam saturat.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIRI_MIK eu nu ma supar,nu sunt suparacioasa de fel,sunt o tipa foare deschisa la idei,am inteles ce ai spus tu,acum sa punem si in practica.Sincer eu nu prea am lasat-o sa planga asa dar va trebui sa invete sa doarma noaptea si am sa o las pana la urma sa mai planga.Am sa insist mereu si cu somnul de amiaza caci stau acasa pt ea nu,poate din prea multa dragoste si grija gresesti enorm,mai ales ca este primul copil
Sper ca vei rezolva cat mai repede problema serviciului,sa veniti acasa
Cum spuneam citesc dar nu prea am timp de scris,citesc cand mananc

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Lala am savat si eu carticica,ma apuc de citit
Ramona da e haioasa cu palaria lui tac-su

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, apropos de somnul de peste zi: e obligatoriu sa doarma in 2 reprize? Adica Thea doarme fara probleme de la 12,30 pana pe la 14, dar la ora 16,30-17 cand o pun iar la somn face o panaramaaaa si nu mai prea doarme. Daca o las sa nu doarma imi adoarme mult mai repde seara. Nici nush ce sa fac...o vad ca-i rupta de somn, dar plange in balansoar (acolo o culc dupa amiaza ca o tzine imobilizata; la amiaza s-a obisnuit sa doarma si-n patut).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, apropos de somnul de peste zi: e obligatoriu sa doarma in 2 reprize? Adica Thea doarme fara probleme de la 12,30 pana pe la 14, dar la ora 16,30-17 cand o pun iar la somn face o panaramaaaa si nu mai prea doarme. Daca o las sa nu doarma imi adoarme mult mai repde seara. Nici nush ce sa fac...o vad ca-i rupta de somn, dar plange in balansoar (acolo o culc dupa amiaza ca o tzine imobilizata; la amiaza s-a obisnuit sa doarma si-n patut).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Andrei are 2 somnuri (inca), Bogdan la varsta lui trecuse deja la unul singur.
Teoretic de la un an e suficient un ciclu de somn diurn de aproximativ 2 ore.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Laurad,Ramonab.Ancab,Aurelcris,Emabuc multumim la fel

Recitind niste pagini,am observat ca in postarile mele lipsesc litere sau sunt mai multe,mi-i dereglata tastatura,inca stiu scrie

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput