Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Iata balerina ! |
Mai, mai, ce balerina eleganta, gratioasa si frumoasa! Pai normal ca a meritat sa vina un Mos adevarat, cu barba lunga si burta mare. La ce frumos a dansat!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
urmychance spune:
| citat din mesajul lui adimercedes ]Urmychance[/b][/brown], pupici si voua si multa bafta in continuare . Lapte o sa ai inca ceva vreme. Eu am stiam de 6 saptamani, dar stiu si de cazuri cu 2-3 luni. Trece, incet-incet. Important e sa nu va stresati si sa vedeti ce program isi fac piticii. Daca sunteti fff atente si eventual va notati, o sa incepeti sa vedeti ca ar fi posibila o rutina, daca va doriti sa aveti una. E simplu, pt ca poti sa te organizezi mai usor cu masa, somn si altele printre. Daca vreti detalii, spuneti ca va pot spune cum a fost la noi si poate va foloseste vreo idee."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
mi-ai scris tu asta mai demult, dar eu sarisem nishte capitole, mai citesc din urma cand reusesc. Eu lapte nu mai am , e totul ok, tudor nu mai cere tzitzi, dar azi i-am aratat-o sa vad ce face si s-a infipt direct in ea. Speram sa fi uitat. Nu s-a suparat totusi cand l-am dat la o parte. Eu i-am spus ca laptele de la tzitzi nu mai e aici, ci s-a mutat in biberon. NU STIU CAT intelege, dar sigur intelege, lapte, nu, tzitzi, biberon.
De organizat - e mai greu, eu sunt f dezordonata in toate celea, asa ca orice fel de ordine in program este o povara pt mine.
Multumesc pt raspuns

Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN Bunaseara fetelor, am nevoie si eu de un raspuns daca sunteti dragute si mai e careva treaza la ora asta. am facut vaccinul PRIORIX acum 5 zile si abia in seara asta a facut temp 38,7 oare e reactie la vaccin sau ceva viroza. a-ti mai patit careva sa faca reactie prin ziua 5...din cate am inteles poate aparea reactie in ziua 7. oare cat tine temp? acum i-am pus supozitor cu paracetamol si ia scazut la 37,6.novocalminul supozitoare cum al folosesc in caz ca-mi face temp peste 39? se mai da si paracetamol alternat cu nurofen?poate ma lamuriti voi cu o schema de antitermice. sunt cam stresata pt ca sunt singura acasa,sotul e in delegatie si se intoarce abia maine noapte. taman peste pupaza sa va zic ce am patit azi,am vrut sa ies cu fetita la plimbare si am tras usa dupa mine fara sa iau cheia din casa si am ramas afara .sotul plecat ,proprietara apartamentului locuieste in Bolivia,am crezut ca inebunesc,ma si gandeam pe cine sa sun unde sa merg pana maine fara haine la fata,lapte,mancare.pana la urma mi-am adus aminte ca s-ar putea sa aibe cheie avocata proprietarei si dupa o gramada de telefoane si cateva ore petrecute pe la prieteni am intrat si eu in casa...mama iresponsabilasi in seara asta imi face si fata temperatura. m-am lungit cam mult acum a adormit saracuta,nu a papat nimic toata ziua doar lapte si a fost destul de agitata. |
Nu stiu cu reactia la vaccin, dar pt. scaderea febrei se alterneaza la 4 h Panadol cu Nurofen. Insa trebuie grija, sa nu abuzezi de paracetamol, da doar daca are febra mai mare de 38,5.
Urata intamplarea cu cheia, noi avem cheie de rezerva lasata la niste amici, in cazul in care uitam amandoi cheia in casa si ne incuiem pe afara.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
urmychance spune:
papanash - super spotul, prima data am crezut ca e un program cu care poti tu sa iti pui poze in filmulet. Dar nu e asa, nu?
papanash spune:
eu nu-mi revin dupa ce-am vazut pozele cu Alex
. este su-per-ba !
Magul e bengos
, baiat de baiat !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Sabina, iti urez pentru maine sa ai liniste-n suflet sa te poti concentra si sa ai randament maxim. 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
gabitz78 spune:
lavinia - eliza a facut febra dupa priorix in zilele 3 si 4!(38.3-39.1) si noua dr ne-a zis ca e reactie la vaccin.la ea a scazut dupa nurofen alternat cu panadol.pupici
yaia - erau 3 magi...morosanul era din alt film!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
laviniaN spune:
Yaia, Gabitz multumesc de raspuns...ma duc imediat sa-i controlez temperatura.
Yaia sanatate multa piticului,nasoala enterocolita,am avut si noi in vara,mult orez si morcovi fierti,carnita de pui fiarta...lapte fara lactoza eu am folosit MILUPA HN 25,biotics plicuri si ce ne-a scapat intradevar de scaunul diareic a fost smecta si debridat pt formarea scaunului.
laviniaN spune:
Sabina bafta multa pe maine!
Roxana pup balerina e o dragalasa...deja o si vedeam pe Miruna in aceeasi ipostaza
moldoveanca spune:
Roxule eu m-am topit ce dulci sunt toate fetitele
Si chiar ca Mosu ala pare adevarat
.Si vad ca te si pricepi la balet![]()
mami fericita de Vladut Dominic

.sotul plecat ,proprietara apartamentului locuieste in Bolivia,am crezut ca inebunesc,ma si gandeam pe cine sa sun unde sa merg pana maine fara haine la fata,lapte,mancare.pana la urma mi-am adus aminte ca s-ar putea sa aibe cheie avocata proprietarei si dupa o gramada de telefoane si cateva ore petrecute pe la prieteni am intrat si eu in casa...mama iresponsabila