Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 16
moldoveanca spune:
Doar ca ala e fondue nu tondue
Dar ai timp sa inveti daca fetii ii place baletul
si continua cursurile
mami fericita de Vladut Dominic
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Iata balerina ! Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
E scumpa foc.Si deja vad ca a prins din tinuta.
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| citat din mesajul lui Erina Am citit rapid pe diagonal din urma. Sabina Y. super tunosarea. Iti sta excekent, esti o frumoasa!!! Asa un breton si culoare aveam si eu acum vreo 2 ani. L-ai si indreptata cu iron-ul asa e? Imi amintesc cit de relaxant e la salon in Japonia!!! ![]() Sanatate bebeusilor bolnaviori. Am vazut multe poze cu pianisti si puiuti care mai de care mai frumosi! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Sa va fie de bine vacanta.Am vazut pozele

Pai stiu ca am vazut cu tine niste poze cand erai bruneta.
Io n-am vrut sa fiu neaparat in trend
Nu e facut cu iron,e doar tras bine cu peria...adica aia de la salon au tras de el...eu acasa nu reusesc mare branza
Jurnal de mogalneata
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Aaa Roxana zicea stilistul ca ajunge in Germania la inceputul anului viitor
...hai ca e mai aproape![]()
Jurnal de mogalneata
devylla spune:
Yaia sanatate delfinasului.Ne gandim la voi.
Sabina bafta mare maine,adica azi.Iti tin pumnii la propriu.
Asadar,am tras o fuga rapida prin forum.
Acum fug sa imbrac fata si pe mine.
Va pupam,va las cafeaua aburind.
Jurnal de mogalneata
urmychance spune:
Yaia - sanatate multa lui Tudor si sa se faca bine cat mai repede. 
Papanash - bafta multa. Sper sa te poti odihni in noaptea asta.
Roxana - pe forum in timpul conferintei?
esti o curajoasa!
urmychance spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Pentru fetele care mai sunt interesate de acel aspirator de jucarie .Il puteti gasi in Auchan, la pretul de 80 si ceva de ron , din ce-am vazut eu are aprox 1 metru si mai are in plus si cateva ustensile, numai bune pentru ajutat mamicile in bucatarie! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
am mai vazut doua aspiratoare, unul in colentina la o librarie, 36 lei parca si in Cora, parca 50 lei.
betty78 spune:
Buna dimineata de la noi,
Sabina bafta multa iti doresc.
Eu aseara am fost la o petrecere intr-un club belea si tot atunci am realizat ce mult imi lipseste viata asta. Chiar nu am stiut ca s-au deschis astfel de cluburi in Bucuresti. Efectiv am ramas impresionata si chiar era o vreme cand mergeam in mod constant. Si in plus aveau si shushi bar
.
Roxana chiar am ramas impresionata de povestea Alexandrei si o sa donez, dar in cea mai grea situatie se afla acum dupa parerea mea Emma. Cine vrea sa ajute parintii, gasesc mai multe inf la umanitare
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Yaia multa sanatate delfinasului
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitz78 spune:
neatza.
am fost sa iau alocatia, ca nesimtitu' de postas n-a mai venit sa mi-o dea...a lasat hartie in cutia postala.
yaia - cum mai e tudor?
lavinia - sunteti mai bine?
hai sabina
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/