Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lavinia, mamica necajita, multa sanatate fetei. Mie mi-a zis pediatra ca poate face reactii la vaccin si la 7-10 zile dupa, dar parca nu era vorba de febra ci de muci sau eruptie.

SabinaY, Lavinia, Moldoveanca, Papanash, Gabitz, Yaia, ma bucur ca v-a placut balerina.

Moldoveanca fie-mea mi-a zis ca e Tondue, eu habar nu aveam. Dar sa stii ca am revazut aseara filmuletul si de fapt nu e nici fondue ci pasee.

Betty, o sa vad ce e si cu Emma. Multumesc de implicare. Mie imi e greu cu ajunsul la banca si nu pot face plati online. Ca daca era asa usor ajutam peste tot unde puteam.

Gabitz, mie nu-mi da niciodata alocatia ca nu sunt acasa, imi lasa hartie postasul. Si stau la cozi la ghiseu. Si eu am luat-o aseara dupa ce am plecat la tine si am luat teapa cu traseul ca nu am mai ajuns nicaieri altundeva. Adica am ajuns acasa direct la ora 8.

Yaia, multa sanatate lui Tudor, imi pare asa rau ca patimeste asa cu bolile astea de la gradi. Daca nu as stii cum e... Multumesc si pentru...stii tu ce. Adica pentru ca esti o prietena minunata, ce altceva credeai?

Urmy, nu eram curajoasa, eram ofticata pentru reducerea de salariu. Corespunzator se reduce si interesul meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Aaa Roxana zicea stilistul ca ajunge in Germania la inceputul anului viitor...hai ca e mai aproape

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Asta da veste buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Lavinia noua ne-a spus ca in decurs de 2 sapr poate da reacti...daca febra creste rapid din 4 in 4 ore...noi tot timpul ascundeam o cheie pe undeva...de ex sub un ghiveci in punga...acum ca ne-am mutat la casa avem mai multe posibilitati

Rox frumoasa balerina

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Ali, multumim. Cum e in conced?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lavinia sanatate multa si multi

Am citit fugitiv ce ati scris de aseara, nu ma lasa tarzanel, se urca la mine pe scaun si ma strange de gat, sau se urca pe birou

Urmy sa sti ca acum Cristi asociaza tatzi cu bebe, l-a vazut pe nasicul mic sugand...m-a vazut acum cateva zile cand ma schimbam sa iesim afara si a inceput sa vina sa se intinda dupa tatzi, l-am lasat sa vad ce face, a pus doar degetelul si mi-a zis bebe bebe, ca sa nu va spun ca stau pe burta cu el in pat, vine imi scoate tricolu si ma mangaie pe burta si zice bebe bebe, acolo era bb al nasei.....iar el stie ca in burtica e bebe.

Gata, fug sa ne pregatim de plecare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Da mai rox din poza e pase dar daca ai zis tu de tondue am crezut ca ai incurcat oalele si era exercitiul la bara care se nu meste fondueeii nah m-am dat io desteapta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Oricum din ce vad io e atenta si ii place le lasa muult in spate pe celelalte fetite.Si plus ca se pare ca era prima la bara.La noi era mare cinste sa ai pozitia asta.Gata am fugit ca am treaba.Pupici tururor.Revin mai tarziu

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN
Yaia sanatate multa piticului,nasoala enterocolita,am avut si noi in vara,mult orez si morcovi fierti,carnita de pui fiarta...lapte fara lactoza eu am folosit MILUPA HN 25,biotics plicuri si ce ne-a scapat intradevar de scaunul diareic a fost smecta si debridat pt formarea scaunului.

Multumesc, am notat!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Yaia sanatate multa lui Tudor.

Erina f. frumoase pozele; sa va fie de bine iesirea si sa se bucure daria de cadouri.

Eu am observat ca Amalia se ascunde cand vrea sa faca kaka si o pun repede pe olita, cateodata imi dau seama tarziu...o mai pun pe olita cand se trezeste, dupa ce mananca sau ori de cate ori imi amintesc. si eu o laud de fiecare data cand face si ii arat in olita ce a facut...dar inca nu se cere singura.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Yaia sanatate delfinasului.Ne gandim la voi.

Multumim!
Scuze, luata cu boala lui Tudor, nu am apucat sa-ti spun ca mi-a placut ce am vazut in poze!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput