Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Yaia - sanatate multa lui Tudor si sa se faca bine cat mai repede. ![]() |
Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Annisia spune:
Rox, ai facut tranzactia? HIhihiii.... Mi-a parut ata de rau ca nu mi-a picat fisa sa iau si pentru Luy, ce aveam sa-i dau... Lasa ca o rezolv io cumva.
Astazi sunt intr-o mare alergatura. E ziua mamei mele si la noi in familie e cel mai important eveniment al anului. Ziua ei a devenit mai ceva decat Craciunul sau Revelionul. O iubim mult si o cocolosim cum putem. Intre mine si Ro a devenit o competitie an de an, care o cadoriseste mai mult... Si pot sa ma laud, ca desi el e cu muuuuult mai instarit, io o ochesc mai bine.... Hihihihihi.... Acu ma duc sa-i iau aranjamentul floral, sper sa iasa ce mi-am dorit. Apoi sa-i mai caut ceva tzoale si cosmetice. Ca "cadoul" al baban e achizitionat.
Asssa. Maine am petrecere mare la birou. Mi-am luat un costumas super truper. Ca daca m-am vizionat cu Rox in Cora, am dat iama prin raioane. M-a costat cam scump vizionarea asta, mai Roxule... Daca viitoare ne vedem in desert sau in padure pe varf de munte, fara tentatii, bine?!
Va pupic!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Yaia multa sanatate delfinasului |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - cum mai e tudor? ![]() |
Habar nu am. Mai bine...sper eu. Adica de ieri seara nu a mai facut febra, dar ieri i-am dat si ceva carnita fiarta si sotul i-a dat o felie de paine cu sunca si azi dimineata a vomat din nou in pat. Azi la 17:15 am programare la medic, sa-l vada din nou, sa vedem care e starea lui generala, dar a zi ca pare ok din ce i-am povestit si o sa-mi mai dea medical sa stau cu el acasa, ca la gradinita nu-i pot da mancare de regim.
Apropo, fetelor, Tudor nu prea vrea prafurile alea. E ok daca dizolv Smecta in mai putina apa si i-o dau cu seringa? Intreb si eu...
Poze
danyelle005 spune:
Roxana imi pare rau pt vestea rea de la job;
gratioasa balerina.
Cecilia nici eu nu-i dau Amaliei dulciuri, mai ales din astea cumparate.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 am pus niste poze...nu-s cine stie ce, dar sa va faceti o idee... http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/craciun%202008/ va pup dulce. |
Ce frumosi sunt ei costumati

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, multa sanatate lui Tudor, imi pare asa rau ca patimeste asa cu bolile astea de la gradi. Daca nu as stii cum e... Multumesc si pentru...stii tu ce. Adica pentru ca esti o prietena minunata, ce altceva credeai?Urmy, nu eram curajoasa, eram ofticata pentru reducerea de salariu. Corespunzator se reduce si interesul meu. |
Multumim mult!
Si cu placere...hmmm...acu' ma pusesei pe ganduri cu acel 'stii tu ce'. Norocul meu ca nu e Carpatina pe faza, ca amu' incepea sa planga....ca vrea si ea 'stii tu ce'.
Edit: Pai stii vorba aia, ei se fac (,) ca te platesc, tu te faci ca muncesti!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Yaia sanatate multa lui Tudor. ...dar inca nu se cere singura. |
Multumim!

Pai dupa 1,5 ani isi controleaza muschii, deci pana atunci nici nu cred ca-si dau ei seama despre ce e vorba...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Annisia E ziua mamei mele si la noi in familie e cel mai important eveniment al anului. |
Ei ii uram LA MULTI ANI fericiti si sanatosi!, iar tie iti uram distractie placuta la ambele evenimente!
Poze
gabitz78 spune:
yaia - sigur ca poti sa-i dai cu seringa.pupici si insanatosire grabnica!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/