Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Annisia la multi ani mamei tale.

Sabina bafta la examen.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia - sigur ca poti sa-i dai cu seringa.pupici si insanatosire grabnica!

Intrebam daca pot sa-l dizolv in mai putina apa, nu cat scrie pe plic...de fapt asta era intrebarea! Si era tot din filmul asta!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lavinia in caz de febra la noi functioneaza intotdeauna baia in apa calduta, sa fie cam cu 2 grade mai mica decat e febra. Eu o infasuram pe Amalia intr-un cearsaf si o udam din cap pana-n picioare, cam 10-15 minute. La asta se adauga si Panadol cu Nurofen alternativ la 4 ore. Sanatate multa.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Gabriela multumim,pupici si voua si sa iasa bine analizele!

Roxana ce frumusica e Alex!

Gabitz tare simpatic Stefi in costumatia de magician

Yaia multa sanatate piticului motorizat! A venit tati de la Onesti?cum ii place in tinuturile albe?(apropo,al meu are Ghe.G.Dej in certificatul de nastere..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia - sigur ca poti sa-i dai cu seringa.pupici si insanatosire grabnica!

Intrebam daca pot sa-l dizolv in mai putina apa, nu cat scrie pe plic...de fapt asta era intrebarea! Si era tot din filmul asta!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

da, draga.doar ca va fi mai concentrat si s-ar putea sa nu-i placa gustul!lamurita doamna?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - sa inteleg ca ti-a dat annisia "pachetul" pentru mine?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pt mamicile care dau lapte de vaca la copilasi:de care folositi,UHT sau normal? Si cu cata grasime,1,8 sau 3,5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare si de la noi....
Nu vorbesc eu prea mult aici pe forum .........in ultimul timp am fost si ocupata....sotul operat de apendicita,Teo a avut un episod de raceala......dar au trecut toate...acum suntem bine.......momentan...
Yaia, Teut cand a avut tot o entereocolita datorata unui microb( voma inclusiv) i-am dat o saptamana regim strict, plus ca doctorita mi-a spus sa-i dau papa putin dar des........ca altfel tot ce papa voma....pentru voma i-am dat picaturi de Metoclopramid( doua pe zi) iar pentru diaree i-am dat un sfert de Saprosan de 3 ori pe zi....pemtru febra in cazul cand are diaree poti folosi Calpol( un sirop de paracetamol care nu are mult zahar), e indicat in diaree...multa sanatate
Despre olita...acum trebuie sa ma laud un pic...fata mea se cere la oala..spune caca ihi-ihi, atunci stiu ca trebuie sa o pun.Dar pana m-am prin eu ce vrea.a facut de cateva ori in pampers...ea spunesi la cal-ca-ca, si eu am pus-o pe cal in loc sa o pun la oala ...dar acum stiu caci atnci cand face caca mai zice si hi-hi. E o scumpa..de cate ori ma vede pe buda spune caca ih-ih si-mi da hartia igienica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Danuta36, Teodora mea papa lapte de vaca de la mama ui, suntem abonate la o vacuta care are un lapte tare bun...
Eu de regula ii dau smecta in ceai de menta..parca e mai bun asa
Doamna mea doctor mi-a recomandat in loc de smecta, biotics...cand bebele vomita si ii mai dai si smecta care e retoasa...ii poate provoca voma...Bioticsul il poti pune in laptic fara lactoza, iar lapticul fara lactoza in mucilagiu de orez...

Mergi la inceput

La multi ani Mandarinutza! Multa sanatate,noroc si bucurii,alaturi de cei dragi!

Annisia,la multi ani mamei tale!

Mergi la inceput