Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 19
danyelle005 spune:
Annisia la multi ani mamei tale.
Sabina bafta la examen.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - sigur ca poti sa-i dai cu seringa.pupici si insanatosire grabnica! ![]() |
Intrebam daca pot sa-l dizolv in mai putina apa, nu cat scrie pe plic...de fapt asta era intrebarea! Si era tot din filmul asta!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danyelle005 spune:
Lavinia in caz de febra la noi functioneaza intotdeauna baia in apa calduta, sa fie cam cu 2 grade mai mica decat e febra. Eu o infasuram pe Amalia intr-un cearsaf si o udam din cap pana-n picioare, cam 10-15 minute. La asta se adauga si Panadol cu Nurofen alternativ la 4 ore. Sanatate multa.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danuta36 spune:
Neata!
Gabriela multumim,pupici si voua si sa iasa bine analizele!
Roxana ce frumusica e Alex!

Gabitz tare simpatic Stefi in costumatia de magician 
Yaia multa sanatate piticului motorizat! A venit tati de la Onesti?cum ii place in tinuturile albe?(apropo,al meu are Ghe.G.Dej in certificatul de nastere..
) 
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Intrebam daca pot sa-l dizolv in mai putina apa, nu cat scrie pe plic...de fapt asta era intrebarea! Si era tot din filmul asta! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
da, draga.doar ca va fi mai concentrat si s-ar putea sa nu-i placa gustul!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
roxana - sa inteleg ca ti-a dat annisia "pachetul" pentru mine?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
danuta36 spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile care dau lapte de vaca la copilasi:de care folositi,UHT sau normal? Si cu cata grasime,1,8 sau 3,5?
claudia1178 spune:
Salutare si de la noi....
Nu vorbesc eu prea mult aici pe forum .........in ultimul timp am fost si ocupata....sotul operat de apendicita,Teo a avut un episod de raceala......dar au trecut toate...acum suntem bine.......momentan...
Yaia, Teut cand a avut tot o entereocolita datorata unui microb( voma inclusiv) i-am dat o saptamana regim strict, plus ca doctorita mi-a spus sa-i dau papa putin dar des........ca altfel tot ce papa voma....pentru voma i-am dat picaturi de Metoclopramid( doua pe zi) iar pentru diaree i-am dat un sfert de Saprosan de 3 ori pe zi....pemtru febra in cazul cand are diaree poti folosi Calpol( un sirop de paracetamol care nu are mult zahar), e indicat in diaree...multa sanatate
Despre olita...acum trebuie sa ma laud un pic...fata mea se cere la oala..spune caca ihi-ihi, atunci stiu ca trebuie sa o pun.Dar pana m-am prin eu ce vrea.a facut de cateva ori in pampers...ea spunesi la cal-ca-ca, si eu am pus-o pe cal in loc sa o pun la oala ...dar acum stiu caci atnci cand face caca mai zice si hi-hi. E o scumpa..de cate ori ma vede pe buda spune caca ih-ih si-mi da hartia igienica..
claudia1178 spune:
Danuta36, Teodora mea papa lapte de vaca de la mama ui, suntem abonate la o vacuta care are un lapte tare bun...
Eu de regula ii dau smecta in ceai de menta..parca e mai bun asa
Doamna mea doctor mi-a recomandat in loc de smecta, biotics...cand bebele vomita si ii mai dai si smecta care e retoasa...ii poate provoca voma...Bioticsul il poti pune in laptic fara lactoza, iar lapticul fara lactoza in mucilagiu de orez...
danuta36 spune:
La multi ani Mandarinutza!
Multa sanatate,noroc si bucurii,alaturi de cei dragi! 
Annisia,la multi ani mamei tale!