Claudiafain asa,daca e o sursa sigura.Noi am fost abonati in perioada cand eram gravida,dar dupa un timp am renuntat,caci era din ce in ce mai slab laptele...probabil diluat..
Danuta, noi stam in oras, dar vine femeia tocmai din Varatic de 2 ori pe saptamana sa ne aduca laptele la usa, si-mi convine sa dau 5 lei pe sticla de 2 litri decat sa dau 5 lei pe Dorna...laptele ca e caldut tocmai proapat muls... e gras si bun...![]()
Apropo de brad, l-am facut de o saptamana nu se atinge de el...probabil cand l-am facut l-a tras pe ea si s-a speriat...asa ca e neatins...
Claudia ma bucur ca mai scrii. Refacere rapida sotului. Pupa Teutza victorioasa din partea mea.
Vroiam sa te intreb o chestie. A nascut(1 nov) o amica prematur o fetita de 1050 g, acum e bine, evolueaza bine are deja 1800.
Problema e ca Spitalul a tinut-o pe mamica 10 zile in baza asigurariide sanatate, si apoi i-au cerut 50 ron/ziua ca sa poata sta in spital(se mulge si da laptic micutzei).
Tu tot asa ai platit? Ai stat in spital sau ti-ai gasit chirie in Iasi cat ai stat cu Teodora?
Danuta, iti dau PM mai pe seara, acum trezesc piticu si fug sa duc un pachet la microbuz.
Rox ce m-am ofticat cu voluntariatul lui peste, cum adica initial e benevol, si apoi tam-nesam cu titlu de impunere.
Chiar vreau sa stiu de ce chichitza legala se folosesc.
Am uitat sa va zic, luni am fost sunata, sa ma duc vineri sa-mi stabileasca cuantumul indemnizatiei, cei 85 % Am inima in gat, abia astept sa vad cat iau in plus.
Deci, Cecilia, sigur au aparut si normele metodologice de aplicare a "legii mamelor"
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz