Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Gabitz, mi-am facut impresia ca ai un baiat tare dragalas si cu prezenta scenica.
Super costumatia de mag, banuiesc ca asta era.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Noapte buna si linistita tuturor!
Carpatinei si trandafirasului ei, sa stii ca ne e dor de voi. Nu am mai sunat azi, dar maine sper sa ne auzim.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Nu stiu daca ati citit subiectul acesta de la umanitare. Stiu ca ati ajutat Mosul, dar cred ca putem ajuta si o steluta sa nu cada.
Noapte buna!
Rox ,
Poze
gabitz78 spune:
gabriela - multa sanatate.
roxana - da, era mag...costumul era de fapt de magician...dar a mers!
mi-a placut micutza balerina!
papanash - mersic de intrebare.eliza e din ce in ce mai bine.azi am luat banii de la casa de sanatate pentru orteze. face exercitii si masaj de 2 ori/sapt.si sper sa se refaca cat mai repede, sa poata si ea sa mearga normal.
pupici tuturor.somn usor....vise placute, ingerii sa va sarute!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Yaia, sanatate delfinasului. Deci e cadou de la gradi enterocolita asta. Pupa baiatul si in grijeste-l bine, ca suna rau ce povestesti tu acolo, si voma si scaune nasoale. Ti-ai luat liber banuiesc. Pofta mare l-a degustat bunataturile. |
Multumim!

Azi a fost muuult mai bine ca ieri. Parca si febra e mai mica. Dar i-am dat programul peste cap. Abia acum am reusit sa-l adorm, el, care la 8-9 pica. E drept ca 2 zile numai in casa, fara activitati si mult somn...
Da, cadou de la gradinita, asa, ca de craciun. eu sunt in concediu medical si maine, sa vad ce fac, poate maine vorbesc pt. inca 2 zile de concediu medical, ca l-as tine inca pe regim, are inca diaree, asa ca nu l-as duce la gradinita unde nu are mancare de regim. Sa vad maine ce fac.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
laviniaN spune:
Bunaseara fetelor,
am nevoie si eu de un raspuns daca sunteti dragute si mai e careva treaza la ora asta.
am facut vaccinul PRIORIX acum 5 zile si abia in seara asta a facut temp 38,7 oare e reactie la vaccin sau ceva viroza.
a-ti mai patit careva sa faca reactie prin ziua 5...din cate am inteles poate aparea reactie in ziua 7.
oare cat tine temp?
acum i-am pus supozitor cu paracetamol si ia scazut la 37,6.novocalminul supozitoare cum al folosesc in caz ca-mi face temp peste 39?
se mai da si paracetamol alternat cu nurofen?poate ma lamuriti voi cu o schema de antitermice.
sunt cam stresata pt ca sunt singura acasa,sotul e in delegatie si se intoarce abia maine noapte.
taman peste pupaza sa va zic ce am patit azi,am vrut sa ies cu fetita la plimbare si am tras usa dupa mine fara sa iau cheia din casa si am ramas afara
.sotul plecat ,proprietara apartamentului locuieste in Bolivia,am crezut ca inebunesc,ma si gandeam pe cine sa sun unde sa merg pana maine fara haine la fata,lapte,mancare.pana la urma mi-am adus aminte ca s-ar putea sa aibe cheie avocata proprietarei si dupa o gramada de telefoane si cateva ore petrecute pe la prieteni am intrat si eu in casa...mama iresponsabila
si in seara asta imi face si fata temperatura.
m-am lungit cam mult
acum a adormit saracuta,nu a papat nimic toata ziua doar lapte si a fost destul de agitata.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 yaia, in vara am tras cu Andrei cum tragi tu acum cu Tudor. Cu tot regimul tinut la sange pana nu l-au trecut pe gentamicina nu i-a trecut. Refacere rapida, pupici puiului bolnavior! |
Multumim!

Imi pare rau sa aud ca si voi ati suferit. Tudor pare ca este mai bine, azi a fost incomparabil mai bine decat ieri, dar sa vedem cum evolueaza. Sper sa treaca repede!
Poze
laviniaN spune:
Imi cer scuze nici nu v-am multumit pt urarile de ziua mea am si uitat ca a fost cu vaccinul fetei.
am fost plecati toti 3 la pizza adica stateam eu la masa si infulecam,fugea sotul prin restaurant dupa fata,apoi a stat sotul la masa si dadeam eu ture pe dupa mese...mi-a facut un circ de am zis ca nu mai merg nicaieri cu fata daca nu mai sunt si alti copii.
pe toate.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 am pus niste poze...nu-s cine stie ce, dar sa va faceti o idee... http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/craciun%202008/ |
Mai, dar ce mag stil Harry Potter am vazut...si rapper pe deasupra! Bravo, foarte dulce!
Si am invatat si ceva nou, ca eu nu stiam ca la nasterea lui Isus au fost 2 magi si un morosan!
Poze
urmychance spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Deci vin si eu cu niste intrebari sa-mi fac simtita prezenta 1. Mai sunt copilasi care nu impart pupici la mamici si tatici???? Cris dc ii cer pup imi da in cel mai bun caz fruntea, dc nu se enerveaza si imi da cateva palme... ![]() 2. Unde faceti bradul?? adik la indemana celor mici???? Eu nu prea pot sa vad poze. Dupa ce le vizionez, imi da eroare si apoi imi inchide pagina DC. Nu sh ce se intampla cred ca am niste virusi in calc. Voi face tot posibilul sa ajung miercuri. Miercuri e si serbarea la sc 5, insa am vb cu colegii sa filmeze primirea cadourilor si sper sa ma pot baza pe ei. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
1. Tudor nu ma mai pupa, m-a pupat un pic dupa intarcare, acum ma musca sau ma cafteste. Foarte urat din partea lui.
2. Bradul o sa il pun undeva sus, am spart geamul de la balcon si vine sus ca un bar. O sa iau unul mic si il plantez acolo. Dar daca nu as fi avut alta optiune, l-as fi pus si pe jos.
Luy - multumesc mult pt linkul cu diploma de copil cuminte, m-am distrat pe cinste si o sa le si printez, cadou de craciun pt bunici si o sa fac si pt prieteni (cu copii lor, bineinteles).